Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bojana2017
    29. Srpanj 2021. 21:52

Kod nas je noć prošla ok, bez grčeva, ali smo od 5 jutros budne. I dan je bio dobar, spavala je super, grčevi krenuli predveče ali ništa strašno. Dajem joj i dalje biogaiu i espumisan (2 ili 3 puta dnevno). Naručila sam homeolab kids relief u apoteci, vidjećemo hoće li stići.
    Sve isprobavamo, pa nešto će pomoći, ublažiti.
    Da ovako ostane kao danas bila bih srećna 😊.
    Vrijeme baš leti, eto nama će još malo mjesec dana, pa prva kontrola 🙈.
    Meni emocije ne znam, imam osjećaj da ne mogu stići ni razmišljati o emocijama 🤣🤣🤣 pa i ne plačem. Ja se samo tješim kako će brzo proći ljeto i muž će se vratiti pa će biti lakše. Sreća pa mi je mama tu, mada još samo koji dan 😔. 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Aneee
    29. Srpanj 2021. 23:23

Ja se tješim još 3 radna dana od muža i onda mama dolazi haha..mama će biti 20 dana i onda idemo svi skupa za hrv na 3 tjedna...i taman kad se vratimo i budem opet sama sa malim on će već biti 2 i pol mjeseca i onda bi već trebalo biti malo lakše...nadam se 😅
    Jel vi planirate imati još djece ili? Ja i muž smo pričali jer nam je I za ovo trebalo godina i pola da već iduće godine krenemo na drugo..pa kako bude...
    Ono tek smo radile a ja već o drugom pričam 😅🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    29. Srpanj 2021. 23:23

Rodile*

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

matea1989
    29. Srpanj 2021. 23:53

Ja i malena smo od sutra same, muž počinje raditi i odmah ide na teren, najvjerojatnije do srijede... Valjda ćemo se snaći nas dvije, uvijek imam džoker zovi mamu/sestru, srećom nisu daleko. 

Drugo dijete - ehhh, planiramo, ali ne bi prije nego Rita napuni  2 godine na tome počinjala raditi.... Iako je muž nekidan u fazi onih grčića očajnički rekao ma koje drugo dijete, nek ovo preživimo 🤣🤣🤣 ali brzo ga to pusti, čim je vidi da mirno spava 😆 Sada planovi su jedno, život je drugo...pa vidit ćemo... Ja bi svakako voljela imati dvoje djece, ovaj put nismo imali problema sa začećem Bogu fala, prvi put kad smo ciljali plodne dane nam je uspjelo... Ne mora biti tako i drugi put, ali vidjet ćemo sve...

Mallla
    30. Srpanj 2021. 00:22

Lucky pratim ovo za probavu. Moja gđica ne kaki svaki dan i isto sam najsretnija kad cujem da kaki 😊😄 Muz i ja se dogovorili 45 dana nek prođe pa akcija iako ja bi odma al on tvrd orah! 
    Ana mi bi 3 htjeli, znaci jos 1. Za prvo nam je trebalo 10mj ciljanih odnosa, za drugo 2 godine ciljanih odnosa. Od prve smo cekali da prođe neko vrijeme,  prvo da napuni godinu, pa da ja dobijem ugovor za stalno i onda smo počeli. Sad nam je dogovor da čim napuni 1 godinu prestat cemo se štititi pa ako uspije odlicno, ako ne nikom nista. Meni je sad 31 a ja bi volila do 35 zavrsit s rađanjem (želje i pozdravi)...al kao što je Matea napisala želje su jedno a život drugo... i ovaj put mi je puno brže na umu još jedno nego prvi put.

url=https://lilypie.com]

Mallla
    30. Srpanj 2021. 00:27

Emocije jucer prvi put da su eksplodirale. Jedna kriva rijec moje babe i ja sam tešku dramu stvorila. I u tome sam ovaj put stalozenija nego prvi. Prvi put me dugo držalo i šibalo, gore nakon poroda nego kroz trudnoću.
    Bojana drago mi je da vam je dan dobro prošao, nek tako nastavi...jako cijenim te dobre dane!
    Cure mozete vi sve to i kad muzevi nisu kuci, stvorit cete ritam s bebama i bit ce ok, oni rastu i postaje s njima aktivnije zivjeti. A baka, seka srrvis uvijek valja iskoristiti.

chiAn
    30. Srpanj 2021. 04:07

Lucky, što se tiče probave, jedi hranu bogatu vlaknima...bademi, lan, banane, neki probiotik...
    A ako mislis da bas ima zarvor onda pij sok od marelice...
    U drugu ruku, što sam neki dan napisala, mogu se jako mučiti i kada im je srolica prevodenasta, tj proljevasta...pa treba paziti!

Odnosi- mi smo 5 tjedana nakon poroda imali odnos  🙈🙊
    S obzirom da sam šivana i iznutra i izvana, brzo smo poćeli...
    Bilo malo nelagodno na početku...boluckalo sa desne strane di su unutarnji šavovi bili...ali sad je vec sve normalno...
    Drugo dijete-i mi ne bismo dugo čekali jer nam je za Ritu trebalo godinu i 2 mjeseca...
    A muž će ove god napuniti 40 pa je njemu kao panika da će biti prestar...iako izgleda kao da mu je 32 godine 😁
    I da, mi smo kao pričali da ćemo sad paziti jedno vrijeme tijekom odnosa, a do sad to ni jednom nismo napravili 😁🙈
    Koliko je dojenje pouzdana "kontracepcija"? 😅

Aneee
    30. Srpanj 2021. 05:36

Cure probajte sabsimplex...moj ima 3 stolice dnevno, ali kako smo krenuli sa tim kapima onda je i po 6 a i manje se muči... 
    Luckyy42 napokon više da je i rodni list stigao više, bilo je I vrijeme..
    Super za izlet 🤗
    Moje krvarenje još traje...ali to je više smedarenje, nije više krv nego ono zusckasto smeđe...
    Očito ja jedina koja još ne razmišlja o sexu 😂😂
     E tak I mi želimo bar 2-3, ali također bi htjela da do 35e to bude gotovo...
    Matea1989 preživjeti ćete nekako 🤣 i mi smo već 2 dana sami i nije sad toliko ni loše hahha
    A imate i dzoker u blizini pa nije loše haha
    ChiAn nikako pouzdana kontracepcija 🙈
    .
    Tko bi rekao da će nas nečiji prdac i kakica toliko veseliti u životu 🤣🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Mallla
    30. Srpanj 2021. 08:01

Chian dojenje ni najmanja kintrscepcija nije 😊 sta bi falilo da te uskoro iznenadi plusic 😄 2 u 1 😄 moj brat i ja smo razlile 13mj, meni je to suoer razlika kao djetetu al ne kao mami iako sam sigurna da bi se "preživilo". Nakon prvog poroda sam dobila odmah drugi mjesec, sad cemo.vidket.
    Matea jel ono kod tebe na kraju bila menga ili?

matea1989
    30. Srpanj 2021. 08:30

Malla ne znam, uredno je prestalo nakon par dana kao i menga, ja sam uvjerena da je, ali opet ne mogu bit sigurna, idem sad baš zvati ginićku dok nisam zaboravila... Jer već danima se sjetim baš kad joj prođe radni vrijeme 🤦🏻‍♀️

Ana ma znam da ću preživit, ali navikla sam da je tu iako nekad više štete nego koristi jer bi mi baš nekad stvorio nervozu kad ona postane grintava, on bi htio instant rješenje jer ne voli kad plače a meni se kosa na glavi diže i tako.... Možda nam i godi par dana odvojenosti... A onda će bit u normalnim smjenama od 7.30 do 15.30.

Seks ma mi smo oboje nestrpljivi 🤣🤣🤣 jedva čekam 🙊🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.