Uf, toliko dobrih savjeta ste dale da mi se pomijesa na kraju kome za sto odgovoriti- ali hvala svima!
Imam jos pitanje oko ljustenja koze, tako to barem izgleda na Miji - jel se to maze s necim? Joj imam osjecaj da nemam pojma o nicemu, a cijelu trudnocu sam nesto kao citala i istrazivala...sad kao da sam sve zaboravila!🙈😊😂
Uf, toliko dobrih savjeta ste dale da mi se pomijesa na kraju kome za sto odgovoriti- ali hvala svima!
Imam jos pitanje oko ljustenja koze, tako to barem izgleda na Miji - jel se to maze s necim? Joj imam osjecaj da nemam pojma o nicemu, a cijelu trudnocu sam nesto kao citala i istrazivala…sad kao da sam sve zaboravila!🙈😊😂
Nama je patronažna rekla da ne bi smjeli mazat kožu s ničim bez obzira na ljuštenje, ja bi samo dodala par kapi bademovog ulja u vodu za kupanje 🤷
A ovu narudžbu sam otkazala, računam zašto davat 120 kn kad je nivea 20 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤣 prosvijetlile ste me 😊
Matea nista zato smo tu 😊😊
Kiflice me i je patronazna rekla da joj te dijelove sto se ljuste mazen bademovim uljem.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Vidis kako svakome kazu drugacije 😂😂 nek se i one dogovore 😂😂
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Kiflice me i je patronazna rekla da joj te dijelove sto se ljuste mazen bademovim uljem.
Meni je patronazna rekla da je to ljustenje normalno i da ne diram 🤣
2021. M 💗
Nama je patronazna isto rekla da je okej sa bademovim lagano proci kozu gdje se ljusti.
Cure kak ste vi sa bljuckanjem? Ponekad imam osjecaj da između dva hranjenja malo pomalo bljucka konstantno. Zna biti i razdoblja bez bljuckanja, a zna biti i obilnije. Iza hranjenja ga nosim da podrigne i bljucne, i masiram trbuscic da potaknem rad crijeva. Unatoč tome ponekad me iznenadi kolicina bljuckanja. S druge strane, ima dosta mokrih i pokakanih pelena kroz dan i napreduje na težini, znaci da je valjda to u granicama normalnog 🤔 imate i vi bljuckomate?
Nama je patronazna isto rekla da je okej sa bademovim lagano proci kozu gdje se ljusti.
Cure kak ste vi sa bljuckanjem? Ponekad imam osjecaj da između dva hranjenja malo pomalo bljucka konstantno. Zna biti i razdoblja bez bljuckanja, a zna biti i obilnije. Iza hranjenja ga nosim da podrigne i bljucne, i masiram trbuscic da potaknem rad crijeva. Unatoč tome ponekad me iznenadi kolicina bljuckanja. S druge strane, ima dosta mokrih i pokakanih pelena kroz dan i napreduje na težini, znaci da je valjda to u granicama normalnog 🤔 imate i vi bljuckomate?
Ja sam bljuckanje smanjila tako da se podrigne, pa ju još nosim/cuvam uspravnije nekih 15 min 😊
2021. M 💗
Meni je patronazna rekla da je to ljustenje normalno i da ne diram 🤣
Baš, nek se dogovore 😂 nama je receno da bas ne trackamo cijelo tijelo sa nicim da ne zacepi pore, ali da je badem najbolji za namazati kad se ljusti. Treba ga jako jako malo, nama je nakon jedanput mazanja proslo ljustenje na gornjem dijelu stopala
Od prvog dana muku mucimo s bljuckanjen, gusenjen od tog bljuckanja itd. Vise sam se i navikla. Nekad bljucka vise nekad manje bas ovosi. Inace samo ju dizem nakon podoja i drzim na ramenu uspravno 15-20 min. Nekad ne bude nista nekad bljucka svejedno, nekad mi bljucka vec usireno mlijeko sat dva nakon dojenja. Pitala sam za to i patronaznu i pedijatra svi rekli da je normalno jer normalno dobiva na tezini a visak izbaci vani.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Matea znam da ti nije smjesno al na pricu o presvlacenju sam se smijala kao kad gledam Mr.Beana 😁
Kiflice nazovi sos one ce ti pomoc u ritmu smanjenja AD, nemoj to na svoju ruku i hvat isto. Jos je ona mrva pa mozda i zato losiji hvat. Boju mlika cu ti bas uslikat i stavit tu. A za ljustenje koze su nas spasile kupke s maslinovim uljem, preporodila se koža. A ponekad bi namazala s kremom za guzu i vise nemamo problem. Al sad muku mucimo s bubuljicama ima ih puno, vrucina pogorsa pa bude crveno, a masno zatvara pore pa joj ne mazem al je umivam i prskam termalnom vodom. Tu joj najbolje pomogne kad je u klimatiziranom prostoru...
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji