Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    31. Srpanj 2021. 16:49

E tako I moj ima po obrascicima, vrati i ušima bas sitne pristići. Nisu vidljivi bas toliko ali se osjete pod rukom, pa sam mislila da je od bljuckanja, a sad vidim da i vi o tom piste...znaci još se čiste od hormona.
    .
    Bljuckanje i kod nas redovito hahha skoro poslije svakog sisanja, ali skoro hahha
    Nekad i bude nakon sat vremena od sisanja pa bude sirasto da. Ali ne brine me jer znam da samo izbace što im je previše.
    Luckyy42 drago mi je da je masaža pomogla 😄😄
    .
    Ja pijem caj za dojilje hippov...ali ako ga popijem odjednom (jer se uvijek ohladi dok ja uhvatim vrijeme da ga popijem hahah) onda mi nakon sat vremena budu sise prepunjene...i to sam tek jučer skuzila da je od njega hahah uopće nisam znala da tako može utjecati 😅
    .
    Bojana super da mama ostaje duže 🥰
    .
    Eto nez više niti kome sam htjela odg 😅 uvijek krenem pisati pa me nešto prekine pa onda zaboravim 😄

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Susika
    31. Srpanj 2021. 16:54

Mallla nije mi spominjala soor niti bilo šta drugo, već samo da to radim.. a niti vidim simptome ili neke naznake da bi ga mogla imati.. isto npr. da dva put dnevno nos fiziološkom nakapljem

Susika
    31. Srpanj 2021. 17:23

Zapravo Mallla baš gledam jezik i malo je bjelkast, ali ne na početku već od sredine jezika.. jos neki od simptoma su i coktanje kod dojenja i nervoza kod sisanja, to isto imamo.. a ja mislila da je nervozna zbog prdaca i kakanja.. ufff, sad sam u brizi, iako vidim da nije niš opasno. 😒

Supergirl
    31. Srpanj 2021. 18:09

Da, to je i nama patronazna preporucila, ciscenje usne supljine. Napravim to po potrebi, npr nakon bljuckanja kad vidim da je bas zaostalo sirastoga po ustima 

Supergirl
    31. Srpanj 2021. 18:10

I da, pitam se kak je mamama sa blizancima ili trojkama 😬 ja se ponekad bas veselim njegovom spavancu da popijem kavicu sama sa sobom u miru, pogotovo ako je malo burno budno razdoblje 😜

Mallla
    31. Srpanj 2021. 18:22

A gle cokta i moja ponekad, al nemam ja bol bradavica. Isto je jezik ponekad bijel. Kazu da ako gazom to bijelo ide dole onda nije soor.
    Mozda ti je to samo preventivno rekla isto kao nos.
    E a ja sam malo čitala i mislim da je ovo kod nas vise osip od vrucine nwgo od hormona 😬

url=https://lilypie.com]

Aneee
    31. Srpanj 2021. 18:23

I moj mali cokce, ali nisam primjetila da to radi kod dojenja..kad sam pitala patronaznu ona je rekla da eto sad je to naučio pa zato to radi stalno 🤔

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Mallla
    31. Srpanj 2021. 18:32

https://ibb.co/yRkBGTk ovako izgleda nas osip u mirnoj fazi, a kad joj je vrucije onda bude žarko crveno i kao neki mini mjehurići posebno po uhu! 
    Meni je sve ovo nepoznanica jer se s prvom nisam susrela ni s osipom ni nicim slicnim.
    Što se tiče ciscenja usne supljine vjerujem da vam je to receno kao dio redovne higijene ali se ninpateonazne ne mogu dogovorit sta i kako pa ne dobijemo svi iste informacije.

url=https://lilypie.com]

Susika
    31. Srpanj 2021. 18:54

Mallla

https://ibb.co/yRkBGTk ovako izgleda nas osip u mirnoj fazi, a kad joj je vrucije onda bude žarko crveno i kao neki mini mjehurići posebno po uhu!
    Meni je sve ovo nepoznanica jer se s prvom nisam susrela ni s osipom ni nicim slicnim.
    Što se tiče ciscenja usne supljine vjerujem da vam je to receno kao dio redovne higijene ali se ninpateonazne ne mogu dogovorit sta i kako pa ne dobijemo svi iste informacije.

Tak ima i moja, isto tak izgleda, ali za sad manje..

Aneee
    31. Srpanj 2021. 19:12

Mallla aime ovo izgleda baš strašno 😳 kad vam se to pojavilo? Jer moj mali isto ima tako sitne ali nista nije crveno...i kao što kažeš na ušnim resicama se najviše primjeti

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.