Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    30. Srpanj 2021. 10:50

Ja sigurno ne bi da sad bude unutar prve godine, a ne bi pre dugo cekala iza prvo jer nam dugo treba da zatrudnim, drugo sto su djeca veca to se teze vratit na pocetak, barem meni. U smislu taman kad pocmu radit sve sami treba se vratiti na pelene, taman kad pocmem spavat treba se vratit na buđenja. Taman kad ponovo imam svoje gušte treba ih staviti sa strane pa sto veca razlika  to teza odluka - tako je kod mene. A znam da kad se zalaufam na poslu da ce mi isto tesko bit odlucit. Al neka ideja je da imamo 3 djece...a zahvslna sam da imam u prvom redu jedno a jos vise jer su dvije.

url=https://lilypie.com]

Mallla
    30. Srpanj 2021. 10:51

Bela izgleda mi taj kskanac ko neka žirafica 😄

matea1989
    30. Srpanj 2021. 11:06

Bela23

Zato kod nas stolica 4-5 puta u danu, nemad i ovako.
    https://ibb.co/cvBqJhx
    Meni je 4. dan nakon pregleda i i dalje dolje slabo krvarim mislila sam da je od pregleda sad vise nisam sigurna da nijemozda menstruacija.
    .
    Sto se tice drugog djeteta voljela bih ali ne jos pa iskreno jos o tome niti ne razmisljsm.nissm ttenutno toliko euforicna oko misljenja o drugom djetetu. 🤷🏽‍♀️ valjda ce se promijeniti kad se sve slegne.
    .
    Sinoc opet budenje u 4 i u 7 ujutro, ja prezadovoljna jer se i ja uspijem naspavati. Do 9:30 smo jutros spsvale.
    .
    Sto se tice emocija ne mogu reci ds me nesto peru bas sam ok. Mene je drzslo prvih par dana samo vise ne

I kod nas često tako bude, čim skinem pelenu spremna je za kakanje pa bude i na zidu 🙈🙈🙈🙈

Aneee
    30. Srpanj 2021. 11:55

Hahhaa bela i mi smo znali imati takav prizor 🤣
    Ali sad sam pocela prije nego ga presvucem samo mu otvorim pelenu ostavim još tako i onda mu sa uljem masiram stomacic pa se većinom još malo pokaka. Koristim od welede ulje za masiranje stomacica. Evo od jutros od prve pelene u 6h do sad ih je već 5 pokakanih bilo 😅
    .
    Ja volim kad je manja razlika u godinama kod djece pa bi tako i napravil..naravno ako bude išlo...a I zbog posla, jer se više ne mislim vraćati u tu firmu (ne mogu zbog smijena uskladiti sa djetetom onda) Pa da iskoristim još to što sam za stalno zbog porodiljnog.

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Bela23
    30. Srpanj 2021. 12:42

Mallla

Bela izgleda mi taj kskanac ko neka žirafica 😄

😂😂😂😂😂 sad kad kazes tako i ja ju vidim

matea1989

Bela23

Zato kod nas stolica 4-5 puta u danu, nemad i ovako.
    https://ibb.co/cvBqJhx
    Meni je 4. dan nakon pregleda i i dalje dolje slabo krvarim mislila sam da je od pregleda sad vise nisam sigurna da nijemozda menstruacija.
    .
    Sto se tice drugog djeteta voljela bih ali ne jos pa iskreno jos o tome niti ne razmisljsm.nissm ttenutno toliko euforicna oko misljenja o drugom djetetu. 🤷🏽‍♀️ valjda ce se promijeniti kad se sve slegne.
    .
    Sinoc opet budenje u 4 i u 7 ujutro, ja prezadovoljna jer se i ja uspijem naspavati. Do 9:30 smo jutros spsvale.
    .
    Sto se tice emocija ne mogu reci ds me nesto peru bas sam ok. Mene je drzslo prvih par dana samo vise ne

I kod nas često tako bude, čim skinem pelenu spremna je za kakanje pa bude i na zidu 🙈🙈🙈🙈

ana.b.

Hahhaa bela i mi smo znali imati takav prizor 🤣
    Ali sad sam pocela prije nego ga presvucem samo mu otvorim pelenu ostavim još tako i onda mu sa uljem masiram stomacic pa se većinom još malo pokaka. Koristim od welede ulje za masiranje stomacica. Evo od jutros od prve pelene u 6h do sad ih je već 5 pokakanih bilo 😅
    .
    Ja volim kad je manja razlika u godinama kod djece pa bi tako i napravil..naravno ako bude išlo…a I zbog posla, jer se više ne mislim vraćati u tu firmu (ne mogu zbog smijena uskladiti sa djetetom onda) Pa da iskoristim još to što sam za stalno zbog porodiljnog.

Vidis dobra ideja mogla bi i ja tako

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Bela23
    30. Srpanj 2021. 12:43

Ja sam isto definitivno za manju razliku u godinama makar 1,5-2 to mi je taman. Za ovu trudnocu sam pila tablete za zacece nadam se za drugu da cemo moci bez.

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Aneee
    30. Srpanj 2021. 13:29

Bela23 samo masiras točno oko pupka u smjeru kazaljke na satu, ne prevelike krugove samo okonpupke i onda povlacis prema lijevoj nozi...ja napravim 2 grupa i onda prema lijevoj nozi jedan put..i tako par puta...ali najbolje s nekim uljem da je lakše masirati

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Bela23
    30. Srpanj 2021. 14:01

ana.b.

Bela23 samo masiras točno oko pupka u smjeru kazaljke na satu, ne prevelike krugove samo okonpupke i onda povlacis prema lijevoj nozi…ja napravim 2 grupa i onda prema lijevoj nozi jedan put..i tako par puta…ali najbolje s nekim uljem da je lakše masirati

Super, hvala ti bas cu probati. ☺️

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Mallla
    30. Srpanj 2021. 15:13

Moram i ja to s masažom probati! Javim dojmove.

Bojana2017
    30. Srpanj 2021. 15:17

E cure, ja sam bila na moru sa Iskrom 😉😊 malo sam se bućnula i super.
    Što se tiče još djece, ja ne planiram više, dvije su mi dovoljne 😉😂. I da, istina, što vrijeme više prolazi teže se natjerati na dijete, jer taman "prodišemo".
    Ja sam oba puta zatrudnila iste sekunde kada sam poželjela dijete tako da moramo dobro paziti.
    Ipak smo muž i ja možda tu najstariji, ili među starijima bar, pa ne bih baš sa 40 rađala.
    Muž je napunio 40, a ja imam 36 i po 🤷🏼‍♀️.
    Opet je noć bila dobra jeeeeee, baš sam srećna 😊

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.