Bojana2017 super...nadam se da ce vam sad svaka noć biti tako dobra 🤗🤗
.
Da to s masažom bas pomaze..čim vidim da se on muči sa stiskanjam malo izmasiram...ili često kad vidim da je miran kod mijenjanja pelene opet izmasiram bez obzira jel stiska...
Ja nez jesmo mi sretnici što nam nisu počeli grčevi ili može i kasnije početi? Jel se javljaju bas kod svake bebe ili? Nije da ih prizivam ali svaki dan strepim jer me strah kad vidim da vi pričate o tim grčevima i dvosatnom plakanju 😬
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Nama drugo dijete trenutno nije ni na kraju pameti, ko ni seks, proso tek tjedan i po 😅 ako ce i biti jos djece, to bude definitivno za cca 4-5 godina.
Nama danas bila patronazna, mala je u 3 dana dobila 130 grama 🥳 fino napredujemo 😊
Sto se tice posjeta, bas ev danas nam patronazna skroz zeznula sustav koji imamo, jedva ju umirila i uspavala na kraju 😅 tako da ce u narednih par dana kad je jos muz kuci doc babe i dede na kratko, ostatak cemo il za mj dana ili na nekoj setnji/kavi na terasi.
2021. M 💗
Cure koje uspjesno dojite, koliko dugo vam traje podoj? Nudite li obje sise ili jednu po podoju? Koliko dugo je beba sita između? Evo ja se danas mucim, 45 min jedna sisa, 45 min druga sisa i na kraju jos bocica jer place i dalje da je gladna. Nakon bocice spava ko cok 4 sata...
A sretna je dok doji jako, i stalno mi zaspe, pa ju pokusavam probuditi da aktivnije sise jer samo na pocetku vuce dobro i kad ju hocu skinut sa sise, a brzo se opusti i lakano cicka i spava. Ja uzivam gledati kako ona uziva, pa mi nije bed sat i pol dojiti iako boli, ali kad bi ju to zasitilo. No ne zasiti ju, nego mora jos i bocicu...
Ja dojim otprilike 20 min - pola sata. Moja se lako uspava na njoj i mislim da se vise mazi nego sto toliko dugo jede al ju pustim jer nece dudu pa sam ja njena duda a nekad ju skinem nakon 15 min kad vidim da zajebaje. Dojim ju samo na jednu sidu, svaki podoj druga. Za nas trenutno tako funcionira. U pocetku je stalno visila na meni isto sam davala jednu i drugu. Prvo jednu pa bi kakala, mijenjanje pelena pa druga i tako u krug
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Kod nas isto svaki podoj druga sisa...po danu svaka 2h a noću 3-4h...aktivno sisa 5-10min zadnjih dana, ali ostane duže na sisi da se uspava..probaj i izdajalicom što više ako hoćeš da ti nadode još vise mlijeko...jer meni je na početku svaki sat bio na sisi da bi došlo do te proizvodnje i količine koja je njemu potrebna
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ja dojim sa sesiricima jos, po podoju 1 sisa, svaki podoj je cca 10-15 min sisanja aktivnog (imam app pa pauziram ako bas zeza) bude sita 2.5-3 sata. Nekad zna nakon sat vremena traziti jos (ako je kraci podoj) pa ju vratim na sisu koju je zadnju sisala da si izvuče masnog mlijeka jos. Odgovara zasad tako, barem po tezini i ukakanim pelenama. Btw, sad se sjetila da velite da vas boji dojenje sa sesiricima, da ih promijenite mozda? Mene fakat ništa ne boli. Sad smo u procesu skidanja, dakle usred podoja kad nije bas nervozna vise ga maknem pa vidim kolko ce povuci 😊 ide mic po mic, nadoslo mi mlijeko nenormalno zbog kontakta koza na kozu 😅
2021. M 💗
Bojana nek si se ti bucnila i ja jedva cekam. A drago mi je da je Iris mirnija i da su grcevi u odlasku.
Ana ne mora svaka beba imat grceve. Hana nije imala. Mislim da sam citala da se najcesce javljaju oko treceg tjedna, a cisto susmnjam da ce se pojaviti nakon prvog mjeseca.
Ana0310 odlican prirast...bravo! A to za patronaznu odma se sjetim kako bi uvik dosla kad mala taman zaspe pa ti poslije umiruj.
Nego di nam je negativ, zanima me kako je ona i Teo, kako je prosao pregled?
Ni Clio nam nema, nadam se da su ok.
url=https://lilypie.com]
Dojenje - kod nas su podoji 3 do 10 minuta. Najcesce 8. Jedan podoj jedna sisa. Ako je razmak između podoja unutar sat, sat ipo onda nudim istu sisu da dođe do masnog mlijeka. Sad s mjesec dana ima manje podoja a više budnosti i spavanja, kako koji dan. Al uglavnom sad kad spava spava 3, 3 ipo sata preko dana, noc 6 sati. Al to je tek unazad tjedan dana. U početku je sisala svako sat ipo do 2 max.
Meni je 16ti dan došlo zrelo mlijeko, a tek sada mi je osjecaj ispuhanosti grudi bez prepunjavanja. Od pocetka se sama makne sa sise kad je gotova, prije bi to bilo da zaspe, a sad se samo okrene. Neznam sta sam jos tila napisat, 5 puta sam prekidala pisanje jer je danas čupav dan.
url=https://lilypie.com]
Nama danas prvi dan bez tate i već je mama skoro premrla, uglavnom odličan nam je dan bio dok nismo predvečer krenule u šetnju, ona je zaspala čim sammje spustila u kolica a mi smo na prvom katu i išla sam spuštati kolica niz stepenice, nije toliki problem jer su lagana, ali na tadnjoj stepenici sw ha unglupim šlapama okliznem i hako sam sjela na guzicu tako sam kolica nakrivila put sebe. Rita je skroz nogicama skliznula u dno košare i onako se malo tijelom odignula ali se odma spustila nazad ( možda par centimetara) kako sam pala pa trznula... Uglavnom ona se nije ni probudila ali ja sam se da oprostite pošteno usrala da je nisam kako povrijedila... Jer je baš ono sjela na to dno košare....
Ona je samo nastavila spavat, a ja sam se jedva prisilila da odem u šetnju i ne vratim se odmah u stan.
Ne bi mogla živjeti sa sobom da sam je povrijedila, nadam se da ovo ne može ostaviti neke posljedice... Znači još uvijek mi je loše od svih mogućih scenarija, sreća pa je bila zadnja stepenica. Odsad kad sam sama s njom isključivo u tenisicama idem!
Dojenje - kod nas je od 5-15 min, ovisi, mijenjam sise, a ako za kratko vrijeme ponovno traži jesti vratim je na istu. Moje sise isto djeluju skroz prazno i stalno mislim da nema ništa, ali kad stisnem izlazi mlijeko.
Sortiraj odgovore
Najstariji