Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    chiAn
    22. Veljača 2022. 22:36

Orhideja1

Mare87

Cure, s kojim igrackama se vase bebe samostalno igraju? 😃
    Moja ugl. zeli drustvo na podlozi ili kad je u sobici odmah ispuze van i dere se 🙄😃

Kablovi, daljinski upravljač, šlape, mrvice po podu koje ne bi detektirao ni robot čistač, lizanje barske stolice, zdjela+nešto u njoj, bježanje u wc još se na brzinu okrene da vidi hoće li stići.
    Za sve ostalo će se igrat ako se nagne meni preko noge.

Ajmeee potpisujeeeem!!!! 😁😁😁
    Ma kablovi su br.1 
    Moja liže kuhinju, zidove, kod moje mame perilicu...točnije slova na kojima piše Gorenje!
    .
    Zaigra se ona sama...ali najvise i najdraže sa stvarima koje ne smije...
    .
    A ovo za wc...ma isto ee...mislim da joj je životni cilj doći do četke za wc...🙄🙄🤦🏼‍♀️

url=https://lilypie.com]

Lullaby
    22. Veljača 2022. 22:42

Od igrački moj još uvijek obožava Tiny love šuškavu slikovnicu, prazno pakiranje maramica ili zip vrećicu non stop, plastičnu okruglu zvečku najjeftiniju iz bubamare od 30 kn obožava (ona šarena s kuglicama i prstenovima), a recimo plišane zvečke ništa do sada i evo tek sada ih čupka i zanima se za njih, vodena podloga baby einstein, loptica plišana i oball, obožava etikete na bilo čemu čupkati, tu i tamo mali piano baby einstein, mali selfie telefon fisher price. Imamo one 3 kocke fisher price s igračkicama po njima, ali ih više baca nego što se igra s njima. 
    Ja sam mu napravila od bočice igračkicu, unutra sam stavila slanutak da šuška, a kroz čep onaj za cuclanje puno vrpci provukla pa to zna čupkati.
    On se meni zaigra sam. Ne traži da sam stalno s njim. Inače ne bi ništa stigla obaviti doma tako da mi je to spas. Valjda se nisam urekla 😂 Tako mi se samouspavljivao i spavao skoro cijelu noć pa evo sad kaos. Namazala sam mu neki gel, ali već se dva puta budio od 8:30h.

chiAn
    22. Veljača 2022. 22:43

Jooj Ana.b, baš mi ga je žao...ajme to izgleda tako bolno...a mrvica malaa...😞😞
    Točno znam kako mu je...i ja imam at der i sad mi je period bas neki kad me vise svrbe ruke...doslovno se češem u noći da i Ritu probudim...
    .
    Rita je imala po obrazu i bradi crveno i jednom čak i ispucalu kožu...dr je rekla da je to od sline...i dala nam Maxitrol da mažemo par dana da prođe...
    Prošlo je pa se pojavljivalo u par navrata i sad više nema...
    .
    Nadam se da ga neće dugo patiti to i da će proći...ja imam od rođenja alergije...užas...

Aneee
    22. Veljača 2022. 23:54

Od tada ne spavam mirno noću, stalno me strah da se opet onako izgrebe i konstantno mazem samo da mu ne bude suho i da ga ne svrbi, jer mu je konačno zaraslo. Najgore mi bilo to dok ne zaraste skroz, jer su bile krastice pa on svako malo otkine pa raskrvari,  mislila sam da tim tempom nikad neće zarasti..
    I ja sam kao mala imala dermatitis I smirilo se, ali otkako on slini počela sam i ja dobivati opet po rukama od njegove sline sve krugove i sve me ruke svrbe...bar mislim da je od njegove sline, jer mi je više na desnoj ruci a preko dana kad ga uspavljujem glava mu bude na mojoj desnoj ruci i on se okrene prema meni pa slini..
    .
    Nego kako vi sad vase bebe oblačite doma? On je isto stalno u stramolicama i bodyu dugih rukava. Ali ono mi smo skoro stalno u kratkim rukavima pa razmišljam da njemu nije vruće tako? Pogotovo sad kad je tako aktivan 🤔
    Zna se nekad preznojiti od puzanja 😅 iako u stanu je najviša temp do 25° u boravku

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    23. Veljača 2022. 00:11

E da ako je na podlozi (imam dvije pa nekad izvuče i drugu za skoro citav boravak hahaH) onda je samo u bodyu 😄 
    A ako je ovak na podu onda ima stramplice ili hlačice i carapice, koje ionako svuce brzo pa bude i bez carapica hahha

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

james
    23. Veljača 2022. 00:29

Cure, kako pomoci bebi koja kaslje? Jer bebe smiju sirup od bijelog sljeza?

Mallla
    23. Veljača 2022. 07:27

Ja sam stariju dojila i nikada nam nije preporučeno željezo ni vitamin C. Nekako ne vidim potrebu u preventivnom davanju.
    Špinat smo uveli i voli ga!
    Bilo je neko "pravilo" da mlijeka kroz kašice mogu od 6+ mj a kao napitak tek iza godine.
    Igračke kojih je brdo igra se svaki put a nečim drugim, al joj je najzanimljivije sve što nije igračka, kao daljinski, kao ruter od interneta, usisivač i tako 🤣
    Dermatitis smo riješili sa Eucerin atopi control i Aderma exomega. Ana čitala sam često da kupke od zobi jako pomažu za jače dermatitise pa probaj obzirom da ke kod njega došlo do krvi. To se zna i ugnojiti (mala od prijateljice ima).
    Kašalj sam nastojala riješiti mazanjem balzama na prsa i leđa, i inhalacijom. Najčešće sam nailazila na sirupe koji se daju tek iza godine pa nisam davala ništa.
    Po kući mi je Sara u čarapama, hlačama (tajice najčešće), dugi bodi i gornji dio trenerke koji po potrebi skidam. Ako smo na grijanju klimom obučem, ako smo naložili skidam. Kad pročitam Tweety samo.kontam pa to je mala skandinavka njoj je kod nas vruće 🤣 sjećam se u djetinstvu kad nam je u selo došla cura iz Afrike i usred ljeta nosila đemper jer je njoj kod nas bilo hladno 😁🤣
    Joj kako puno zanimljivih tema, ni ne znam jesam sve komentirala...😁

Mallla
    23. Veljača 2022. 07:31

https://ibb.co/8j2gsdc
    Da vas podsjetim malo na trudnoću.
    Jučer kad sam.došla.na pregled i vdjela.ovo malo čudo kako se giba totalno sam se raznježila i malo mi je više sjelo da je beba u meni. Uvijek mi je iznova fascinantno vidjet gibanje, nogice, rukice...

ana0310
    23. Veljača 2022. 07:42

ana.b.

ana0310

Cisto za info, mia je imala problem s atopijskoim dermatitisom koji je zahvatio noge najvise, krenulo je cini mi se kad smo krenuli s grijanjem… koristila sam od aderme kupku, kremu i balzam.. ALI mi se na kraju najbolje pokazala od bioderme emulzija! Sada ga vise nema 😊 nakon nekoliko mazanja se skroz povuklo i vise se nije vracalo. Sad koristim exomega gel za tusiranje posto ju vecinom tusiram (stavim na umetak od djecje kade i samo tusem prodem) i koristim exomega gel za tusiranje i super joj je koza! Nakon tusiranja namazem uljem ili balzamom, ovisi

I mi imamo problema sa dermatitisom…za sad mi se aderma super pokazala, iako nekad opet bude baš strašno poslije vjetra. Morat cu pokušati i to što ste vi. A kad je kupas? Ja npr ga kupam i dalje u mlijeku, ali sad smo na zobenom (zobeno za sve 🤣) jer ono isto ublažavanje dermatitis I jako nam je super.
    I jel se ona cese? Kako to sprijecavate? Jer tako samo produžuje zarastanje ludim nekad…stvarno po tijelu mu nema nista vise, ali lice stalno skoro i to najviše desni obraz i brada.
    Sad ti pošaljem sliku od prošlog tjedna, ja se probudila u 4 u jutro da ga nahranim i kad sam ga vidila šokirala sam se kako se izgrebao
    https://ibb.co/YDZtjLj
    Sreća prošlo je, nije više tako strašno. A i vrat stalno cese 🤦🏼‍♀️ nekad bude jako crveno pa se povuče i tako u krug. Bas za izludit, a meni njega najviše zao jer se toliko cese 🥺

Kad ju kupam koristim aderma kupku i fino ju saftam u tome 20 minuta 😁 njoj bude po tijelu pa se preko robice nikad nije uspjela toliko izgrebati 😬 probaj bas s biodermom

2021. M 💗

matea1989
    23. Veljača 2022. 07:51

Malla, joj preslatko baš. Čestitam na super pregledu. ❤️❤️
    Kašalj dok smo imali koronu i mala je baš kašljala doktorica nam je rekla da joj ne može dati ništa od sirupa za to, da kupimo korijen bijelog sljeza i to potopimo po uputama i damo joj malo, također inhalator i balzami za prsa što je Malla spomenula, mi imamo Trudi ali se ospemo od njega tako da joj nisam stavljala, ali inače sam čula da hvale guščju mast za kašalj pa ako možeš nabaviti...

Oblačenje mi smo u hlačicama, debljim čarapicama, bodiju na bretele i preko majica duga.

Ne znam jesam još šta htjela komentirati, odoše mi misli 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.