Orhideja1 hahaha mali u bijegu 😄💙
Matea1989 sretnih 8mj, ona je prava velika cura.❤ I sviđa mi se ploča. Bas sam htjela pitati gdje si kupila kad vidim tata je sam napravio 😄 kreativno, sad i ja hoću 🤭
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Bebice su vam sve od reda prekrasne! 🥰
…
Igracke - moja se najvise voli igrati plasticnim kljucevima koje je naslijedila od tate i zvakati matchstick monkey, a zadnjih se dana zabavlja i bocom, daljinskim i vlaznim maramicama 😄 Matea, i ja bas intenzivno razmisljam o nabavljanju/izradi takve ploce, frendica je ima i njezina se mala bas dugo igrala time 😃
…
Odjeca - kod nas je u stanu temperatura stalno oko 21-22, pa je obucem u bodi na bretelice, tajice, carapice i dugu majicu. Racunam da joj je to taman jer vecinu vremena provodi na podlozi na podu, iako je zadnjih dana cesce na kaucu. Prije se znala bas lijepo sama zaigrati, ali zadnjih se dana stalno zeli nositi. Jutros sam pogledala u Wonder Weeks aplikaciju, prema kojoj smo taman usli u ono crveno razdoblje, pa to pripisujem tome i nadam se najboljem 😊
…
Nego, jutros me docekala bas tuzna vijest da je nasa pedijatrica prisiljena zatvoriti ordinaciju jer joj sredstva koja joj HZZO daje nisu dovoljna za pokrivanje svih troskova. A zena je predivna! Uzasno sam razocarana i ljuta na cijeli ovaj nas sustav koji dopusta da se takve stvari dogadaju. Mislim, vec je pokrenuta peticija i akcija bombardiranja mailovima na sve strane, ali ne znam hocemo li ista postici time 😔
Ana, plocu mozes kupiti i ovdje, iako trenutno ne primaju narudzbe jer izraduju webshop, ali trebali bi ih ponovno poceti primati sad u ozujku: https://www.ilic-design.com/katalog/ 😊
Tweetyca i mi smo prije 10tak dana imali malo tjemenice, ja sam to na vrijeme primijetila pa sam se vratila na mustelinu pjenicu i nestalo je. Tako da, moguce je izgleda.
Muz mene hvata depra kad citam sad svima ide na bolje, samo kod mene na gore, polako sizim... ne smijem ni napisat stanje ovdje, pomisljam mozda je do mene nesto, ne znam...
Reakcije na vakcinu nismo imali, temp najvisa je bila oko 37.2, jedino sto na mjestu uboda sad ima kao pristic crveni, nismo to prije imali pa ne znam jel normalno?
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Mallala…. Samo predivno. Ja sad povremeno gledam ovog svog i ne vjerujem da je baš on bio U mom trbuhu i da su to te iste ručice i nogice sa slike UZV 😭🥰😭🥰😭🥰
Bojana…. Sretan put.... I mi se već neko vrijeme mučimo s prijateljima i njihovim curama dočepat nekog hotela u Istri, ali dok smo svi rješili koronu i izolacije propale nam prve rezervacije.... Ma ožujak je naš 💪
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Jeste se raspisale 🤣😀
Evo, Veronika je danas i jučer super, ujutro sam već skuhala ručak, pospremila, ona se igrala...
Srnice- ti si onda iz Rijeke? Čitala sam danas ujutro o tome... Strašno, nadam se da će se nešto postići slanjem mailova i peticijama. Ja nisam kod nje, no razmišljala sam o preseljenju kod nje, čak iz Gorskog kotara bih putovala, jer sam čula samo riječi hvale za nju.
Igračke- Veroniki je sad hit Roomba, magnetići na frizideru, naše papuče...Uglavnom sve ono što nisu njene igračke.🤣🤣🤣 Ali za razliku od Magdalene, puštam je da istražuje, mada sam stalno nad njom...Neki dan se uspjela i porezati na nešto, koma, baš jagodicu prsta.
Vitamini- dajem joj D vitamin i BioGaiu. Ne bi željezo davala bez krvne slike, a niti ostale dodatke...
Dnevno spavanje- ona spava kako koji dan, 2-3 ×, ovisno koliko su dugi ti spavanci. Ima jedan duži od 1h-1:30 h, ostalo po 30 min.
Bademovo / zobeno mlijeko- radite svoje ili dajete kupovno?
Odjeća po kući- kako je ona stalno na podu, i iako grijemo i kuća je topla, živimo u hladnijem podneblju, pa uvijek ima hlačice, duple čarape i kratki bodic sa dugom majicom/ dugi bodic i preko kratka majica.
Muž- mi se uglavnom dobro slažemo, pomogne mi puno kad je doma i može oko djece, igra se sa njima. Mada, starija je dosta ljubomorna kada je on sa Veronikom, pa uvijek mora balansirati između njih dvije. Jedva čekam kad ćemo on i ja imati 2 h za sebe, negdje otići sami. 😀
Valjda sam napisala sve😀
👨👩👧👧👭
E da, kašalj. Inhalacija, čišćenje nosića, po potrebi taj bijeli sljez. Guščju mast svi hvale, a ja imam Fitobalm doma, on isto pomaže.
👨👩👧👧👭
Sassy nama je na jednoj butkici bio kao ne znam kako bi to nazvala, mozda cak podljev di je bio ubod. Znaci oko mjesta uboda je bilo crvenkasto i cvrsto. Proslo sljedeci dan tako da nisam brinila previse. Pa mislim da je sve to okej :)
I haha, samo se ti jadaj nama 🤣 ja pola stvari ne napisem jer nas odnos je vjerojatno skroz drugaciji nego brakovi ovdje, mi imamo i drzimo dosta toga odvojeno - tipa financijsku odgovornost dijelimo 50/50 i svatko ima svoju ustedjevinu s tim da imamo i zajednicka ulaganja i ciljeve. Meni to tako odgovara jer imam i dalje osjecaj samostalnosti sto mi je bitno, ne zelim zavrsit financijski ovisna o nekome i da moram ostat s tom osobom samo radi toga ako me razumijete. Seksualno on je uvijek cudom imao nizi libido od mene, sad nakon sto je ona dosla se izjednacilo pa i to funkcionira. Kako ne nadjemo vremena jedno za drugo sjeli smo, popricali i sad razmisljamo da cemo imat odredjen dan u tjednu kad se samo posvetimo jedno drugome nakon sto ona navecer zaspe. Ja sam od stava da se svaki problem moze rijesit ako postoji volja, a da je najgore kad nekog vise nije niti briga. Dok ima prepirki i svadja okej mi je 😂 ako me u jednom trenu prestane bit briga onda znaci da je vrijeme za nastavit zivot odvojeno sto je u podneblju di mi zivimo isto okej jelte 🙈
Tako funkcioniramo i mi, sa financijske strane! Mislila sam da smo jedini 😀 Sve 50/50, svako ima svoju štednju, ali imamo iste ciljeve (npr. Sad nadogradnja kuće), ali ja volim biti financijski neovisna. 😀
👨👩👧👧👭
Oblacenje - bodi, hlače i čarape. Mislim da mu je taman, ponekad skine čarape..
Spavanje - mi smo na 3 spavanja. Sve zajedno oko 2,5-3 sata, većinom jedno duže i 2 kraća
Kašalj- nama pedijatrica rekla ništa na svoju ruku jer oni ne znaju još dobro iskasljati pa može biti samo gore od tih sirupa.. Fizioloska, inhaliranje i to je to. To je doduše bilo prije 2-3 mjeseca, al mislim da je njezin stav takav do godinu dana 🤷♀️
Igračke - ja mu mijenjam igračke svakih par dana da mu ne dosade 🤣 vlažne maramice i on obožava i svakakve gluposti koje se nađu pod rukom. Diže sve na sebe (baby gym, podlogu) i to mu je baš zanimljivo jer ga ja onda kao tražim pa kad ga "nađem" se smije..
On se stvarno zna lijepo igrati/zabavljati sam i to mi je super... ali onda dođe neka žuta minuta pa bi se čuvao, pa se baca dole iz naručja čim nešto ugleda i tako.. nije dosadno 🤣🤣
Malla - kad se onda ti vraćaš na posao s obzirom da trebaš imati 2 platne liste? Ništa ne planiram (jos) samo me zanima kako to ide točno 🤣🤣
Mallla cestitke na dobrom prgledu. Bas se zazelim ponovno prolaziti sve to sad kad vidim iako me onda realnost udari po glavi. 😅
Sassy bez brige ni kod mene ne ide na bolje. Tj nije problem neki veliki vise ja budem frustrirana sto sam sama po cijele dane i zivim daleko od svojih i onda bas budem ljuta jer mi nema nitko ni pomoci. Ja budem ljuta jer on dodje tek oko 6 s posla i onda i to malo vremena mala zeli biti samnom. Umjesto da ju on uzme i zabavlja on ju gnjavi a ona ne voli kad ju se gnjavi. I onda ja ne mogu slusat tu dreku i uzmen ju sebi. I onda sam ja kriva jer mala hoce samo meni i ja cu nju razmazit itd. ugl stalno je nesto pola toga pustim pola ne mogu nego se ljutim itd. Ali sam svjesna da dosta toga proizlazi iz mojih frustracija.
Bojana- drzim fige da sve ispadne kako ste planirali. Molim te znas li ti sta za jaslice po Puli, koje su dobre i to? Ja nemam pojma a nemam bas nikoga ovdje pitati. Mozda u onoj grupi na fejsu da pitam. 🤷🏽♀️
Super mi je kad vidim kako vase bebice tako puzu po cijeloj kuci i ustaju na nogice. Kod nas jos nista od toga. Dns idemo kod pedijatra na 3.dozu pa cu bas malo njega pitati je li to normalno. Ugl zapocela sam s njom provoditi vjezbice po programu one stranice sa instagrama Kiddo pa cemo vidjeti. Mislim da moju tezina dosta sputava i njena lijenost. Ona bi samo po meni visila kad ju spustim na pod to je opci haos. Onda i ja lezim po podu s njom.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Sortiraj odgovore
Najstariji