Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela23
    23. Veljača 2022. 11:44

Sto se tice dnevnog spavanja moja se napokon ustalila. Ima spavanac oko 11 ujutro pa do 1 i od 16-17:30. A navecer je spavanje u 20:30. Naravno varira svaki dan po otprilike pola sata gori doli ali tu negdi je. 
    Sto se tice igracaka daljinski je glavni. Ove njene ugracke je puno niti ne zanimaju.

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Bela23
    23. Veljača 2022. 11:47

Pozdrav tetama i bebama s foruma od moje curke. ☺️
    https://ibb.co/kxSVXkr
    https://ibb.co/x3Fkp68
    https://ibb.co/XLDcZQm

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Lumile
    23. Veljača 2022. 12:02

Joj, I mi imamo problema s dermatitisom... užas  znači... grebe se isto stalno, čim ju čujem, odmah joj držim ruke da barem malo spriječim.. pedijatar rekao čisti pamuk samo, I nikako štramplice, a vrat što više da bude otvoren... 🙄🙄🙄 prepisao neku kremu na bazi badema, isto se osula... jbt, sama moram biti doktor i tražiti šta joj paše 😒🙄

Bela23
    23. Veljača 2022. 12:18

Tweetyca onda se razumijemo 😂😂 pogotovo to kad mi kaze ja sam umoran i zaspe mi na kaucu uz vijesti onda bi ga najradije udarila. 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Srnica
    23. Veljača 2022. 12:44

Sassy, moja je nakon cijepljenja u pon prvi dan navecer imala temp 38, jucer cijeli dan 37,3 i danas je vise nema, a na nogama joj je vidljiva tockica na mjestu uboda i mrvicu crvenila, ali to je to.

Magdalena, da, mi zivimo u Rijeci, a inace smo isto iz Gorskog kotara. Doktorica je predivna, tako se lijepo ophodi s djecom i bit ce mi jako zao ako stvarno bude prisiljena zatvoriti ordinaciju. Nadam se da ce silan pritisak koji se vec sad stvorio i prema HZZO-u i prema zupaniji ipak uroditi nekim plodom.

Bojana2017
    23. Veljača 2022. 12:48

Ajme slatkih bebica cure 🥰🥰🥰 divne ❤️
    Bela što se jaslica tiče nemam baš neku preporuku, osim zanaš vrtić i jaslice, gdje Iskra ide, a i Iris će. DV Veseljko na Valdebeku, mali privatni vrtić. Tete su super i hrana je dobra, Iskra voli ići i tu planiram i Iris upisati na jesen. Ja nisam puno istraživala jer smo došli u maju prije nepune 3 godine i trebala sam početi raditi čim ona krene u jaslice, pa su nam izašli u susret i primili je iako ja nisam imala riješeno boravišno stanje i samim tim još nisam bila prijavljena na poslu (stranac sam).
    Nakon što se to riješilo od septembra smo krenuli sa finansiranjem od grada i nismo plaćali više punu cijenu za vrtić.
    Tweety što se posla tiče rekla bih da je u najmanju ruku izazovno 🤣 naročito ako su obe kući kao ove sedmice. Dok doručak jednoj, drugoj, sebi, utom ide spavanje pa opet ručak.
    Meni je sreća što stvarno radim onoliko koliko stignem (jedan dan ništa , drugi dan odradim dosta posla) i što mi šef ne stoji za vratom i zna da je moja dobra volja da radim jer sam ja ustvari na rodiljnom. Radim jer se tako bolje ja osjećam, kao korisnije, a i zbog finansija jer planiramo tu svašta nešto muž i ja pa onda sve što zaradimo više nam je bonus.
    Nekad radim uveče kad muž dođe s posla, nekad po danu, kako stignem.
    Tražila sam da radim onaj dio posla koji se više tiče arhiviranja i evidentiranja tj nešto što ne moram odmah sad kad iskrsne jer to još uvijek nije baš lako.
    Ja sam tip koji se uvijek zaposli, pa onda sama sebi zadajem rokove i kad moram završiti.
    Ono, volim živjeti u stresu 🤣🤣🤣
    Kod nas su finansije zajedno, mislim da ne bi mogli funkcionisati da su odvojeno. Mada, svako ima svoj račun i recimo on plaća režije stana a ja obaveze u vrtiću. Kredit plaćamo zajedno, i odvajamo za neke projekte (tipa kupovina kuće). 🤣🤣🤣
    Svako ima slobodu i na sebe da troši naravno ali nam je sve nekako transparentno. Živimo zajedno 12 godina i mislim da se zbog finansija nikad nismo svađali. Da se razumijemo, uvijek smo puno radili i nismo oskudjevali ni u čemu tako da vjerujem da bi bilo svađa, ne daj Bože da je situacija slabija. 
    Uglavnom oduvijek oboje volimo lijepe stvari (odjeću, auto, telefone) ali ne robujemo sad tome nešto, pa koliko možemo i želimo priuštimo sebi. Kako su djeca došla sad se te stvari manje kupuju, jednostavno imamo druge prioritete.
    Da ne ispadne da smo snobovi, nismo 🤣🤣🤣

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

CrazyDiamond
    23. Veljača 2022. 13:24

Malla cestitam ns trudnoći, jako lijepo 💕
    Tjemenica i nama se vratila prije kojih tjedan dana, no eto, nakon kupanja s mustelom i tretiranja bademovim uljem već je skoro pa opet nema
    Doručak danas sam joj prvi puta ponudila pirov griz, super je prihvatila 😋 radila sam ga uz dodatak suhih šljiva👍
    Željezo iako joj je pedijatrica preventivno prepisala, neću joj za sada davati jer je krvna slika uredna... kao ni c vitamin m... stvarno mi je zbunjujuće što pedijatrica brdo toga prepisuje preventivno...i šalje nas svuda eto tako za svaki slučaj 🥴 ...već sam više puta mislila djecu prebaciti kod druge, ali sam čula da ide skoro u penziju pa pokušavam još malo izdržati kod nje...eh...

• mari88
    23. Veljača 2022. 14:14

Tjemenica- Jakov je dobio tek sa 5mj, al par ljuskica i proslo je sa jednim mazanjem bademovog ulja
    Sto se tice muza, isto smo se jako cesto svadjali, on radi po cijele dane, kad bi dosao doma malo bi ga uzeo i zaspao bi od umora, ja bi bila ljuta jer sam i ja umorna.. nekako sam se i ja primirila, manje zugam, ipak radi stalno, poslije posla ide na parcelu di kucu pravimo, pa nekad presutim, al budem ipak u sebi ljuta 🤣 moji nisu u istom gradu kao ja, njegovi su na katu al i oni rade dosta tako da sam cesto po cijele dane sama
    Htjela sam pitati, cure koje imate jako male stanove/kuce, al bas male, jel stavljate djecu na pod? Mi zivimo u garsonijeri, jako mali dio imam za podlogu( i prevelika je za taj prostor, pa je ne razvlacim cijelu ), jel stavljate bebe na pod?  Jakov se puno okrece, sa svih strana moze udariti ili u zid ili krevetic ili veliki krevet, trebala bi stalno sjediti pored njega i gledat ga. Kako ste se vi organizirale? Za sad je na velikom krevetu ogradjen jastucima, al ih u svakom trenu moze oboriti na pod.
    Pitanje za vrtice u Zagrebu, jel stvarno jako tesko upasti? Mi oboje radimo i stvarno ne znam kako cemo ako ne upadne. Tetu cuvalicu ne mogu platiti, mogu slobodno dati otkaz i ja stati onda doma 🙄😂

CrazyDiamond
    23. Veljača 2022. 14:42

Slobodno je beba na podu 🙂 i bolje da je na podu nego na mekanom krevetu radi motorickog razvoja, bolje i brže  se uči puzati, sjediti i slično... 
    Kod nas je za sad većim dijelom na podlozi, okreće se, gega se u krug, odgutuje se i nekak se dovede od jednog kraja podloge pa sve do drugog kraja...  ali još ne puza doslovno. Kad počne puzati biti će je po svuda naravno, ne može se to kontrolirati 🙈 Mene je samo strah da joj se neka sitna igračka ne zametne 😮 jer imamo brdo legića i sličnih stvari od starijeg djeteta. 
    Ako imaš staklenih ili nekih opasnih stvari koje može dohvatiti to makni... i pusti je na pod, a ako se bojiš da će negdje udariti možda možeš najopasnija mjesta ograditi nekim manjim, jastucima ili nečim sličnim? 

• mari88
    23. Veljača 2022. 15:54

Meni je njega tako zao jer kad propuze, pocne hodati nece imat mjesta za to sve. Kuhinju mi od dnevnog dijeli stepenica, pa cu morat i ogradicu staviti. Isto tako i za u hodnik imam stepenicu tako da ce bit osudjen na par kvadrata na laminatu. Sreca ide ljepse vrijeme pa kad prohoda bit cemo u dvoristu 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.