Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lullaby
    22. Veljača 2022. 10:27

Nama je na kraju dr pogledala samo pišu i sve ok, taj džepić što ima je ok, počela se kožica baš odvajati. Tako da smo mirni, a sistematski sljedeći tjedan.
    Sinoć mi se samo do ponoći probudio valjda 6,7 puta. Toliko je plakao da smo ga legli s nama. Valjda su zubi, baš je jako plakao i kad se smirio malo je cvilio dugo. Vidi se da je umoran i hoće spavati, a ne može. Mislim se danas uzeti neki gel pa namazati prije spavanja.

Srnica
    22. Veljača 2022. 10:30

Jesu li vase bebe imale kakvu reakciju nakon cijepljenja? Mi smo jucer imali sistematski i primila je 2. dozu kombiniranog cjepiva, navecer je imala temperaturu 38, a jutros je (zasad) na 37,3, vidjet cu hoce li joj jos rasti tijekom dana. Mislim, normalno se ona ponasa, pa ne pridajem tome neku preveliku vaznost, ali rekla je doktorica da je reakcija najcesce najizrazenija nakon prve doze, a prosli je put imala temp samo na dan cijepljenja, ali ne i dan nakon 🤷‍♀️ Jeste li imale slicnih iskustava?

Srnica
    22. Veljača 2022. 10:32

Lullaby, mi imamo Gengigel i cini mi se da pomaze kad je bas muce zubici.

matea1989
    22. Veljača 2022. 11:02

Haha Tweety točno znam taj osjećaj, i moja je tek pred kojih mjesec dana počela s okretanjem na trbuh u snu... Ali sad sam već navikla, zapravo i naljepše odspava tako na trbuhu... Sinoć se u svom krevetiću okrenula skroz poprečno, znači ne može ona tako stati ali se cijela sklupčala i tako spavala... Ja je okrenula normalno a ona se opet kroz neko vrijeme tako poprečno okrenula 🤣🤷 pokušala sam slikat ali je premračno, znači hit je mala... Ali je barem nakon sto godina cijelu noć odspavala u svom krevetiću, nije završila kod nas i sinoć je nisam uspavala na rukama, ležala sam kraj nje jer su nam kreveti spojeni i mazila je, malo se igrala i konačno zaspala... 

sassy
    22. Veljača 2022. 11:06

Srnica normalno je imat reakciju blagu temp dva dana, ne vise od tri. Mi smo isto imali s drugom dozom reakciju dok s prvom nismo.
    Danas smo dobili trecu dozu kombinirane i trecu dozu protiv hepatitisa, mala je bas bila nervozna i plakala. Nadam se da ovaj put nece bit reakcije a ako i bude, da ce  bit blaga.
    Dajete li vi svojima citruse? Naime jedna dr mi je rekla da u vodu ukapam 2-3 kapi limuna ako beba ne kaki treci dan dok ova danas mi govori da izbjegavam citruse.
    Inace jucer je pokakala pravo govance kao od plastelina, i to u polozaju za kakanje jedva, nije mogla sama. Ali makar se ispraznila...
    Sutra uvodimo kruskicu pa valjda i to pomogne 🤞

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Srnica
    22. Veljača 2022. 11:24

Hvala na odgovorima, cure 😊
    Sassy, drzim fige da ovaj put prodete bez ikakve reakcije. Sto se citrusa tice, ja ih jos nisam dala i nisam ni namjeravala tako skoro, ali isto primjecujem da je zadnjih dana malo muci stolica, pa sam otvorena za sve sto bi joj moglo pomoci.

Magdalena2002
    22. Veljača 2022. 11:42

Šljiva u kašici će sigurno pomoći kod probave, nama je uvijek. Ako ste uveli amarant (ekspandirani ili obični), isto...
    Ja citruse nisam još dala, no mislim da od par kapi neće djetetu ništa biti. No meni je Magdalena i sa 2.g. imala pelenski osip kad je jela više mandarina npr. Kad se pelene skinu, onda više ne smeta. 😀No, do toga ćemo još pričekati 🤣
    Što se tiče reakcije na cjepivo, meni je rekla sestra ako od prve doze nije imala reakciju, neće niti od druge. 

👨‍👩‍👧‍👧👭

Bojana2017
    22. Veljača 2022. 12:55

Hahaha evo i kod nas počelo spavanje na stomaku 🤭🤭🤭
    I znate šta, upravo pojela 130 gr kašice, ja ne mogu vjerovati da se to napokon desilo. Tikvica, krompir i brokula. E vidjećemo sutra kako će biti jer već 3 dana dajem brokulu pa ćemo pauzirati 🙈
    Ni Iris se nije posjela sama, ustvari jednom se samo tako namjestila sama na krevetu, ali uvijek se diže u sjedeći položaj i stalno tako hoće biti i kod kupanja i presvlačenja, uvijek. 
    Evo vam moje čupave cure od jutros 🤭🥰
    https://ibb.co/LhjhfR0
    https://ibb.co/jbhzQtn
    https://ibb.co/x8zyKNX

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

sassy
    22. Veljača 2022. 14:26

Hvala curke. Budem probala s limunom alo opet nastavi s zatvorom.
    Mi nismo imali nuspojavu od prve ali jesmo od druge, vidjet cemo za trecu 🤞
    Za svaki slucaj uvodimo i krusku odmah sutra ;)
    I mene zanima every stage, koliko prostora zauzima i iskustva? Ja imam mali autic pa me zanima dal cu je moci ugurat. I dal se moze to prenositi iz auta u auto obzirom da nekad se vozimo u mom nekad od muza.

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

james
    22. Veljača 2022. 14:41

Tweety-mi imamo every stage i vozimo ford fiestu, doduse stariju iz 2006, nama se mali jos uvijek vozi u smjeru suprotnom od smjera voznje, naprijed nema puno mjesta, ali ja sam 1.64m pa recimo ja stanem bez problema. Netko je spomenuo da ga every stage zivcira jer nije prakticna za ubaciti dijete u nju, to je istina, ali recimo meni mali ude u auto, skidamo cipelice, sam se posjedne u stolicu i ja ga zavezem, nije mi nikakva to drama, jedino sto jaje imamo maxi cosi i moram priznati da mi maxi cosi ima puno bolji princip kopce nego every stage, ali generalno sam stvarno zadovoljna, meni je bilo bitno da se sto dulje moze voziti u smjeru suprotnom od smjera voznje jer smo mi puno u autu i ovako mi jos uvijek bez problema odspava, a sad ima tri i pol godine, a i generalno mislim da je ovako puno sigurnije da se voze. A sto se tice mjesta, tesko mi je usporedivati s drugim autosjedalicama jer nisam koristila niti jednu drugu, ali mi se trenutno vozimo iza, malena, mali i ja, mala u maxi cosi jajetu, a mali i every stage i svi stanemo, ok, ja nisam bas krupna zena, ali opet stanemo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.