Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ana0310
    22. Veljača 2022. 21:35

Cure, da vas pitam, dosta vas je imalo svakakve nesuglasice s muzevima onaj jedan period, jel ide na bolje? 😊 meni je to bas tuzno bilo za citati 😅 ne pricam bajke nego stvarno eto moj muz i ja super funkcioniramo unatoc djetetu koje zna biti zahtjevno... mislim zahtjevno, beba je, sta ona zna 😅 al tocno kad dodu tezi periodi se sjetim vasih iskustava i mislim si da bi osla na zivce da jos dobijem dozu nerazumjevanja od supruga

2021. M 💗

Orhideja1
    22. Veljača 2022. 21:44

Mislim da u špinatu ima poprilično željeza (proguglat ću) pa bi ga uvela, blitve sam nešto malo smrznula proljetos ali se mislim stoji li mi to već dugo u zamrzivaču🤷‍♀️
    Ako se dobro sjećam, negdje sam gledala tablicu mlijeka. Magareće je najsličnije MM, pa kozije i mislim da se ta dva mogu davat ranije (također treba provjeriti), a kravlje je poprilično teško pa zato kasnije, iako znam dosta slučajeva koji su već sa 6 mj počeli davat razrijeđeno kravlje (domaće). 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Orhideja1
    22. Veljača 2022. 21:51

https://ibb.co/tZzQJws
    https://ibb.co/p1k4W51
    https://ibb.co/ZNJjn0h

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

ana0310
    22. Veljača 2022. 21:59

Cisto za info, mia je imala problem s atopijskoim dermatitisom koji je zahvatio noge najvise, krenulo je cini mi se kad smo krenuli s grijanjem... koristila sam od aderme  kupku, kremu i balzam.. ALI mi se na kraju najbolje pokazala od bioderme emulzija! Sada ga vise nema 😊 nakon nekoliko mazanja se skroz povuklo i vise se nije vracalo. Sad koristim exomega gel za tusiranje posto ju vecinom  tusiram (stavim na umetak od djecje kade i samo tusem prodem) i koristim exomega gel za tusiranje i super joj je koza! Nakon tusiranja namazem uljem ili balzamom, ovisi 

2021. M 💗

• Mare87
    22. Veljača 2022. 22:00

Cure, s kojim igrackama se vase bebe samostalno igraju? 😃 
    Moja ugl. zeli drustvo na podlozi ili kad je u sobici odmah ispuze van i dere se 🙄😃

Orhideja1
    22. Veljača 2022. 22:05

Orhideja1

Mislim da u špinatu ima poprilično željeza (proguglat ću) pa bi ga uvela, blitve sam nešto malo smrznula proljetos ali se mislim stoji li mi to već dugo u zamrzivaču🤷‍♀️
    Ako se dobro sjećam, negdje sam gledala tablicu mlijeka. Magareće je najsličnije MM, pa kozije i mislim da se ta dva mogu davat ranije (također treba provjeriti), a kravlje je poprilično teško pa zato kasnije, iako znam dosta slučajeva koji su već sa 6 mj počeli davat razrijeđeno kravlje (domaće).

Povlačim gore rečeno za mlijeko 🤦‍♀️

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

ana0310
    22. Veljača 2022. 22:06

ana0310

Cisto za info, mia je imala problem s atopijskoim dermatitisom koji je zahvatio noge najvise, krenulo je cini mi se kad smo krenuli s grijanjem… koristila sam od aderme kupku, kremu i balzam.. ALI mi se na kraju najbolje pokazala od bioderme emulzija! Sada ga vise nema 😊 nakon nekoliko mazanja se skroz povuklo i vise se nije vracalo. Sad koristim exomega gel za tusiranje posto ju vecinom tusiram (stavim na umetak od djecje kade i samo tusem prodem) i koristim exomega gel za tusiranje i super joj je koza! Nakon tusiranja namazem uljem ili balzamom, ovisi

Ajme nepismena, vidi se da spavam na pola 😅

Mare87

Moja ugl. zeli drustvo na podlozi ili kad je u sobici odmah ispuze van i dere se 🙄😃

2021. M 💗

Orhideja1
    22. Veljača 2022. 22:11

Mare87

Kablovi, daljinski upravljač, šlape, mrvice po podu koje ne bi detektirao ni robot čistač, lizanje barske stolice, zdjela+nešto u njoj, bježanje u wc još se na brzinu okrene da vidi hoće li stići.
    Za sve ostalo će se igrat ako se nagne meni preko noge. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

Aneee
    22. Veljača 2022. 22:27

Crazydiamond ja sam njemu prije nekih 2 tjedna prvi put dala zobeno mlijeko, tj. Skuhala za zobene I još bi dodala skuhanu jabuku ili pola banane. 
    .
    A za piti mu dajem samo vodu na čašu ništa drugi, sisa po potrebi. 
    Sad tek računam on će biti skoro 10mj tad kad budemo dole 🙈  
    Hvala orhideja za tekst, možda mu dam malo onda tako umjesano u kasicu kao i sa zobenim što sam radila. 
    Malo ću onda I ovo zobeno umanjiti, pa nek bude jednom tjednom, ako i toliko.

Orhideja1

Mare87

Kablovi, daljinski upravljač, šlape, mrvice po podu koje ne bi detektirao ni robot čistač, lizanje barske stolice, zdjela+nešto u njoj, bježanje u wc još se na brzinu okrene da vidi hoće li stići.
    Za sve ostalo će se igrat ako se nagne meni preko noge.

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    22. Veljača 2022. 22:35

ana0310

Cisto za info, mia je imala problem s atopijskoim dermatitisom koji je zahvatio noge najvise, krenulo je cini mi se kad smo krenuli s grijanjem… koristila sam od aderme kupku, kremu i balzam.. ALI mi se na kraju najbolje pokazala od bioderme emulzija! Sada ga vise nema 😊 nakon nekoliko mazanja se skroz povuklo i vise se nije vracalo. Sad koristim exomega gel za tusiranje posto ju vecinom tusiram (stavim na umetak od djecje kade i samo tusem prodem) i koristim exomega gel za tusiranje i super joj je koza! Nakon tusiranja namazem uljem ili balzamom, ovisi

I mi imamo problema sa dermatitisom...za sad mi se aderma super pokazala, iako nekad opet bude baš strašno poslije vjetra. Morat cu pokušati i to što ste vi. A kad je kupas? Ja npr ga kupam i dalje u mlijeku, ali sad smo na zobenom (zobeno za sve 🤣) jer ono isto ublažavanje dermatitis I jako nam je super. 
    I jel se ona cese? Kako to sprijecavate? Jer tako samo produžuje zarastanje ludim nekad...stvarno po tijelu mu nema nista vise, ali lice stalno skoro i to najviše desni obraz i brada.
    Sad ti pošaljem sliku od prošlog tjedna, ja se probudila u 4 u jutro da ga nahranim i kad sam ga vidila šokirala sam se kako se izgrebao 
    https://ibb.co/YDZtjLj
    Sreća prošlo je, nije više tako strašno. A i vrat stalno cese 🤦🏼‍♀️ nekad bude jako crveno pa se povuče i tako u krug. Bas za izludit, a meni njega najviše zao jer se toliko cese 🥺

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.