Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bojana2017
    05. Siječanj 2022. 14:25

Orhideja1

Mamasita1407

Enigmas uzela sam ja te homeolab kapi za zube, kad je ultra nervozan dam mu malo i instant ga smiri.
    Orhidejaznači ko da sam ja pisala ovo za okretanje, nema mira 3 sekunde, trbuh leđa lijevo desno guza gore pa u stranu glava u madrac… Ja ga samo gledam i ne vjerujem 😂😂😂
    Budni prozorine znam za vas ali meni je to praćenje olakšalo život. Traju oko 2 do 2 i pol sata, i super mi je to kada se probudi znam cca kada će ići spavati i onda između mogu ta 2 sata dobro iskoristiti. Buđenje je uvijek oko 7.30 i spavanje oko 20h, i 3 spavanca između, školsko dijete. 😁

Baš je olakšanje kad se javite da ste kući🥰 kako sam sretan i nasmijan 😍
    Bojana… Jedva čekam koja je tema i haljinica za velikih 6
    Ne znam jesam li pisala već, ali zadnja cca 2-3 dana se počeo smijat na silu, znate na što mislim… i onda kad se ja njemu nasmijem na to onda i on za ozbiljno se nasmije, pa opet za tim na silu🤣🤣🤣 i kašlje na silu samo ne znam od koga je to pokupio jer trenutno nitko ne kašlje. Iskusne mame je li i to neka faza ili skok?

Orhideja evo nas 😁😁🤭
    https://ibb.co/RQSpRJt
    Mamasita super da ste kući 👏👏👏
    Odmah je sve ljepše 🤗

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Aneee
    05. Siječanj 2022. 14:41

Bojana wooow 😍😍😍 predivna slika...a kako i nebi bila kad je ova ljepotica na njoj 🥰

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Magdalena2002
    05. Siječanj 2022. 14:42

Enigmas

Mamasita tnx! Budemo ih onda kupili
    Budni prozorinama su do sad trajali 2h ali sad zadnjih par dana nekad bude i 3h. Spava po 30-40min i tako 3x. Ide spavat u 19h a budi se u 6-6:30.
    Jel su vase bebe zahtjevne u tim budnim prozorima? Da li se ful morate baviti njima ili ih pustite na podlogu pa se one same okupiraju? Moja izdrzi 30min sama u babygymu uvrh glave, onda je nervozna,pa place,valjda zubici…pa gleda sta ja radim…njoj je na podu dosadno

Nije svaki dan isti, ima dana kad se sama igra po pola sata, pa je u njihaljci još pola sata, kad nije zahtjevna, a ima dana kad baš traži da sam joj posvećena u igri cijelo vrijeme...
    Bojana-  super slika, preslatka je!!!😍😍😍
    Orhideja-super je stabilan, odlično! 

👨‍👩‍👧‍👧👭

Orhideja1
    05. Siječanj 2022. 15:21

Magdalena2002

Enigmas

Mamasita tnx! Budemo ih onda kupili
    Budni prozorinama su do sad trajali 2h ali sad zadnjih par dana nekad bude i 3h. Spava po 30-40min i tako 3x. Ide spavat u 19h a budi se u 6-6:30.
    Jel su vase bebe zahtjevne u tim budnim prozorima? Da li se ful morate baviti njima ili ih pustite na podlogu pa se one same okupiraju? Moja izdrzi 30min sama u babygymu uvrh glave, onda je nervozna,pa place,valjda zubici…pa gleda sta ja radim…njoj je na podu dosadno

Nije svaki dan isti, ima dana kad se sama igra po pola sata, pa je u njihaljci još pola sata, kad nije zahtjevna, a ima dana kad baš traži da sam joj posvećena u igri cijelo vrijeme…
    Bojana- super slika, preslatka je!!!😍😍😍
    Orhideja-super je stabilan, odlično!

Magdalena… Anin je to momak i da baš je stabilan sjedi kao veliki 💪
    Bojana… Baš razmišljam ako ću ikad imat curicu iznajmit/kupit ću haljinice od tebe za slikanje.... Zato ostaj nam na forumu još koju godinu😉

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

mara5
    05. Siječanj 2022. 15:31

Kašljucanje pa zatim umiranja od smijeha ✌️😂

Bojana prekrasnica mala 🥰😍. 

Ana super sjedi 👌

Mi isto imamo 3 spavanja dnevno od 30min do 1i30.

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Bela23
    05. Siječanj 2022. 16:30

Mamasita, drago mi je da ste dobro i da ste napokon kuci.
    Bojana ma preslatka ti je ta tvoja manekenka.
    Tweetyca joj to mi zvuci poznato. Cim je izvadim i stavim na sebe mir, razgledava okolo itd. 🤦🏽‍♀️ U jajetu je mirna mozda pola sata.
    .
    Mi sutra idemo avionom, drugi put. Srecom kratka relacija pula zadar pa se nadam da ce odradit to bez problema kao i prosli put. 🤷🏽‍♀️

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Bela23
    05. Siječanj 2022. 16:32

E da i moja je pocela imati fazu da nigdi bez mene ne moze. Tj ja uvijek moram joj biti u vidokrugu. Cim je s muzem ili ju on drzi suze, plac uzasan. Bude mi ga jadnog zao a i zao mi mene jer ne mogu nista napravit kad je budna. 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Lolipop
    05. Siječanj 2022. 16:48

Hvala za budne prozore. Mi smo isto na 2h, ali kažem umoran je ponekad i ranije, ali onda se ne da uspavati. Izdrži sam po 15-20 min i onda traži zanimaciju. I na kraju samo nošenje i nošenje i to obavezno po cijeloj kući da sve može razgledavati jer inače nije dobro.
    Hvala i za nosiljke. Sutra ću proučiti u miru pa ću naručiti neku od njih jer vjerujem da će mi olakšati.
    Ana - baš je čvrst.  Kakve su to vježbe? Možda sam negdje link propustila, a baš me zanima 😅 ne znam samo od kad su te vježbe (s koliko mjeseci)?
    Vožnja - kod nas užas. Sva sreća pa još nismo išli na neki duži put jer ne znam kako bi izdrzao. Nadam se da će biti bolje.
    Bojana - baš je zgodna djevojčica- sretnih vam 6 mjeseci! 🥰

Mamasita1407
    05. Siječanj 2022. 17:55

Ana b. Wow! Super njemu to ide 😀 pa kad je prije to sve došlo? Uopće ne mogu svog zamisliti da će tako sjediti uskoro 😁
    Bojana sretnih 6 ljepotici 😊😃❤️

sassy
    05. Siječanj 2022. 18:19

Cao drage mame,
    Da li se vase bebe izdizu ovako  https://ibb.co/Mpqr1K0, stalno to radi h baby bjorn, u drugoj njanjalici, u jajetu tijekom voznje itd. Ne znam kako da je sprijecim bojim se povrijedig ce nesto posebno u voznji(makar vratic dize). Inace zadnjih dana nisam nikako raspolozena svasta nesto se desvaa pa nisam puno aktivna. Btw beba se okrece s stomaka i na stomak i bas nema mira. 
    .
    Budni prozor: stalno se mijenja, obicno je 2-3h, evo slikica kako bi to trebalo bit:https://ibb.co/82xf5Jk

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.