Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela23
    06. Siječanj 2022. 22:25

tweetyca

Bela nama je avion generalno okej ako cuca ili sisa tijekom polijetanja i slijetanja. Inace je jednom bio plac zesci. I isto tako mrzi sjedit mirno duze vremena a uvijek nas ukrcaju na avion prve. Nekako razmisljam da bi mi bilo draze uc zadnja pa je ono vrijeme do polijetanja krace. Ali bar je mogu digni i moze gledat okolo i zanimljivo joj je. Zadnji put joj je bilo najzanimljivije gledat kroz prozor kad smo slijetali u Split 😁
    Ali ovo u autu… na kraju sam joj upalila teletabise na mobitelu zadnjih 15 min jer je to bila takva skrika…

Ja sam isto zadnji put popustila i pustila joj crtice samo da se dovezemo do kuce. 😵‍💫

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Mallla
    06. Siječanj 2022. 23:28

Draga Bojana Sretan Božić tebi i tvojoj obitelji, lipo se nauživajte i neka vam prođe u miru i veselju! ❤
    Kod.nas se potrrfilo da smo svaki mjesec kod pedijatrice što zbog male kilaže što cjepiva što bolesti, al znam da ide 1mj, 2mj, 4mj, 6mj, 12mj, 18mj i 3 godine...tako nekako!
    Što se rječitosti tiče kako kad, al uglavnom mi je.ok na redovnim pregledima. Živcira me kad su bolesne i onda priča sve nešto ne određeno, ispadam ja doktorica a ne ona jer za sve bude zaključak "vi odlučite" pa jbmu nisam ja dr.
    Isto tako sad ovaj ginekolog kod.kojeg sam bila, ništa što sam pitala nije odgovorio konkretno, a postavljala sam konkretna pitanja....baš pre često imam osjećaj da smo sami sebi doktori tj. Da nas se na to potiče.
    Tweety jesi googlala mongolske pjege, može bit to, još je Mila tamnoputa garant to! 

url=https://lilypie.com]

chiAn
    07. Siječanj 2022. 00:21

Tweety, ajd sutra joj probaj stisnuti prstom tu pjegu..nili povlačiti prst preko nje...jel pobijeli? 
    Tj jel promijeni boju?
    Znas da Rita ima na kapku rodin ugriz...dok je bila manja bas je bio crven, sad jedva vidljiv...
    Ugl išli smo kod specijalista za hemangiome i on nam je objasnio i pokazao kad se stisne ili prelazi prstom po tome i to pobijeli da onda nije hemangiom...jer hemangiom je čvrsta nakupina krvo koja ne mijenja boju...tipa kao madež kad ga pritisneš, ostane isti...
    U Zg bas ima specijalist za hemangiome...

Mamasita1407
    07. Siječanj 2022. 02:53

Zadovoljna sam sa pedijatricom, doduše puno priča I voli objašnjavati u širinu i detaljno, ali je temeljita i ne prepušta ništa slučaju.
    I tako mi izašli iz bolnice i pokupili neki virus, borimo se od srijede sa proljevom bezbroj puta dnevno i temperaturom. Sad sam mu išla mjeriti temp i u tom trenutku frkne jedan mlaz po kauču 🤯🤯🤯 

Aneee
    07. Siječanj 2022. 06:30

Mallla drago mi je da si se javila. Žao mi je zbog mucnina 😬
    Nadam se bar da neće dugo potrajati.
    Bojana sretan i blagoslovljen Božić 😘
    Tweetyca možeš li uslikati da vidim, jer Aurelio ima bas plavu fleku na nosu sa strane od rođenja. Ali ja sve mislim da su to samo izraženije vene, a I nitko nikad ništa nije rekao na to 🤔 baš slikam sutra iz blizine.
    .
    Ako ne računamo cijepljenje (jer ga samo cijepi i ništa ne pregledava) mi ćemo imati sad 19.1. treći pregled 

MariLove bas mi je zao zbog virusa 😏

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Bojana2017
    07. Siječanj 2022. 06:36

Hvala puno Mallla 😊😊 poslije Božićnog ručka idemo kućipa me veseli i naš povratak u rutinu, nadam se 😊
    Držim ti fige da te mučnina ne prati često i stalno, želim ti da što prije prođe 🙏
    Ja sam sa svojom pedijatricom baš zadovoljna. Znate sve moju mršavicu i mislila sam da će mi srati zadnji put jer je baš malo dobila, a ona samo rekla da je malo ali da joj ne vidi zamjerku nikakvu (nakon pregleda) i rekla da krenem sa kašicama. Tu me pitala trebam li pomoć ili znam sve (zbog Iskre) ja rekla da znam kako ću 🤷🏼‍♀️
    I da, hvala na čestitkama i komplimentima za 6 mjeseci, i meni je ova slika jedna od dražih 😊

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Bojana2017
    07. Siječanj 2022. 06:38

Hvala Ana 😊😊😊
    Uh MariLove, iskreno se nadam da će vas čim prije proći 🙏🙏🙏

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Bojana2017
    07. Siječanj 2022. 06:40

E da, nikako sve napisati 🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
    I Iris ima rodin ugriz na vratu iza i između obrva malo kao, izraženo kad plače recimo 🤷🏼‍♀️

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

ana0310
    07. Siječanj 2022. 09:08

Ako sam dobro zapamtila... bojana sretan Božić ti zelim 😊🤗

2021. M 💗

ana0310
    07. Siječanj 2022. 09:09

Mamasita1407

Zadovoljna sam sa pedijatricom, doduše puno priča I voli objašnjavati u širinu i detaljno, ali je temeljita i ne prepušta ništa slučaju.

Imamo istu pedijatricu 😆 i slazem se s mamasitom.. mozda je nekad malo paranoicna 😅 al bolje i to neg da kasnije ispadne neki problem

2021. M 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.