Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Magdalena2002
    10. Prosinac 2021. 14:07

Posjedanje- meni je pedijatrica s Magdalenom rekla kad je imala 6 mjeseci da je lagano mogu stavljati u sjedeći položaj uz potporu. Moja prijateljica je pak svoju curicu tako stavljala već sa 5 mjeseci (ona i Magdalena su isto stare, rođene dan za dan) i ona je već sa 6 mjeseci super sjedila, dok se Megi moja rušila 😀🤣
    Mislim da ćemo mi uskoro morati maknuti BabyGym jer Veroniku više ne zanima, čim ju polegnem, ona se okrene na trbuh i krene vojnički puzati. A samo mi mjesto zauzima 😀

👨‍👩‍👧‍👧👭

matea1989
    10. Prosinac 2021. 14:13

Hvala tweetice... Evo jedan video o tome https://youtu.be/sDzM1PwlnJI

Ja definitivno ne planiram podbočiti dijete s jastucima i tako to, ali ovako povremeno joj pokazati kako može, mislim da je to ok... Ne valja ništa forsirati...

Mallla
    10. Prosinac 2021. 14:39

Posjedanje - nisam nikad posjedala ono full i okružila tipa jastucima, ali od 4+ mj stavljam u polusjedeći položaj, tipa u kolicima, a i baby bjorn, hranilica itd. Budu vježbamo, njoj bude fora a i meni. Matea ako ti je sama se digla tako u "vrtnog patuljka: to ti se računa da se posjela. I nakon što svladaju to dizanje na koljena i dlanove onda lako svladaju posjedanje. Naravno sve je to od bebe do bebe. Ono ssto jesam radila sad kad su me leđa rasturala znala sam je posjest sebi na koljeno dok nešto dobavim, al to su bile sekunde u pitanju. Uglavnom za to kao i hrpu drugih stvari postoje barem dvije stručne struje koje tvrde različito pa je najbolje raditi kako vam ugodno. S tim da se meni čini strašno neudobno je sjest i okružiti.
    Jučer je pokušavala puzat vojnički al je nikako nije išlo, toliko se naljutila da je meni pre smiješna bila.

url=https://lilypie.com]

matea1989
    10. Prosinac 2021. 14:46

Nije sama, malo sam joj pomogla da dođe do tu, zadrži se par sekundi i onda se samo okrene na trbuh... Na dlanove se još nije digla sama, bude na laktovima i koljenima.... Ma svi imaju neku svoju filozofiju oko toga... Ja se slažem s tobom Malla da to posjedanje uz potporu jastucima ne izgleda ni najmanje udobno, ali eto ovako malo vježbati s njima mi je ok...

Nekidan mi je bila u Nuni, i kako je u poluležećem položaju a nisam je vezala se u jednom trenutku baš posjela ali ono nepravilno izntrbuha, srećom bila sam odmah pokraj nje inače bi ona ispala na glavu.... Od tada je vežem stalno...

Mallla
    10. Prosinac 2021. 16:42

E toga me je jedino strah i stalno se podsjecam da je moram vezat di god kako god jer je pitanje trenutka kada ce nesto napravit a onda je vrlo izgledno da se i ozljedi.

url=https://lilypie.com]

Mamasita1407
    10. Prosinac 2021. 18:46

Matea hvala za link! I mene je trta ista oko tog sjedenja poduzimati, ali bas cu prouciti malo za kasnije nekada.
    Igračka: od svih gluposti koje imamo najjaci su baloni, igrom slucaja imala sam nekoliko balona povezanih u jedan bunt, stavim si Karla na noge i masem sa balonima iznad njega aaaa on udri u smijeh, ne znam sta je smijesno ali obozava ih! Evo slikica: https://ibb.co/dmsC3ND

Aneee
    10. Prosinac 2021. 20:17

MariLove zavezu mu tako po balon na noge i vidjet ćeš zanimacije 😄
    Mallla nek si se ti javila da ste dobro 🙂
    Aurelio je malo pretezak pa se ne može držati tako na rukama pa mislim da će to kod njega sve malo kasnije nadoci. Iako sam pokušala danas i tog sjedeceg budu hahah smiješno ga vidjeti takvog, ali opet me strah to raditi da mu nebi bzvz krivila kicmu. Sad smo  skroz prešli na robicu br.80, raste mi prebrzo 🥺

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Bojana2017
    10. Prosinac 2021. 21:28

Šro se posjedanja tiče slažem se sa vama da je ok polako vježbati ali ništa u silu. Mi još i ne vježbamo 🙈🙈 meni sve nekako prerano 🙈🙈
    Joj mi bili na nekom prvom rođendanu, ja šokirana. Ono, daju bebi koja je danas napunila godinu bambus, pivo, cigaru upaljenu da drži u ustima. Muž i ja šokirani 😱😱😱 a ja ko najveća ludača, dijete samo dojim i dalje iako ima preko 5 mjeseci 🙈
    Malla držim nam fige za rođendane 🙏🙏🤞
    Meni je termin bio 22.12 🙈🙈

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Bojana2017
    10. Prosinac 2021. 21:29

Da se malo smijete 🤣🤣🤣 iskrino pismo deda mrazu 🤭🤭🤭
    https://ibb.co/VQyCb4t

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Aneee
    10. Prosinac 2021. 22:30

Hahahqhha pismo je vrh 🤣🤣🤣
    Tweetyca pa moguće da će i on tako malo tromiji biti 😅 okrecqo se i sve na vrijeme, ali ovo će biti sigurno kasnije...ali kad bude bude 😄
    Molim vas slikate mi kako vi svoje stavite u taj položaj bude...da vidim jel i ja to pravilno radim 😅 
    Ja imam neku njemacku knjigu Pekip, pa po njoj neke vježbe kroz igru radim...kad vidim što može i što ga zanima...a za sjedenje još nisam nista ni krenula, nego tek danas kad sam vas čitala i video kad sam pogledala 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.