Ide mi na jetru ovaj bold 🥴
Kašice - ovih dana je brljavila s kašicama i okusi koji su joj ok sad se na njih gadi. Računam da je to kao posljedica prehlade. Međutim našla sam sistem da.ako neće bas jesti oko 11 onda joj ostavim za oko 15h kada je najraspoloženija i tada ipak pojede sve.
Hranila sam je u baby bjornu na razini 2. A sad je u hranilici u polusjedećem položaju, tako nam je lakše a za tih 15ak min nikakve štete.
Igračke - ima jako puno igračaka, rekla bi previše, alli joj nije ništa specijalno zanimljivo osim tipa mekih šuškavih plišanaca koje može žvakati.
Kakica - od kad jede kašice probava je najmanje jedan put dnevno a uglavnom više puta. Ako sam nekoliko dana zaredala namirnice što zatvaraju onda se malo gumira kakica. Al sad pazim na to. I ona je još uvijek na comfort AD koji ima omekšivač stolice panvjerujem da je tu kvaka što je sve redovno.
Dermatitis se povukao u 1 dan, sve se maklo kao rukom odnešeno. Možda je i to bio dio priče što se razbolila. Uglavnom u petak nije više bilo ni traga crvenila na njoj 🤷♀️
Ne znam što sam još htjela pisati al to je uglavnom sve što aam imala na umu
url=https://lilypie.com]
Ide mi na jetru ovaj bold 🥴
Kašice - ovih dana je brljavila s kašicama i okusi koji su joj ok sad se na njih gadi. Računam da je to kao posljedica prehlade. Međutim našla sam sistem da.ako neće bas jesti oko 11 onda joj ostavim za oko 15h kada je najraspoloženija i tada ipak pojede sve.
Hranila sam je u baby bjornu na razini 2. A sad je u hranilici u polusjedećem položaju, tako nam je lakše a za tih 15ak min nikakve štete.
Igračke - ima jako puno igračaka, rekla bi previše, alli joj nije ništa specijalno zanimljivo osim tipa mekih šuškavih plišanaca koje može žvakati.
Kakica - od kad jede kašice probava je najmanje jedan put dnevno a uglavnom više puta. Ako sam nekoliko dana zaredala namirnice što zatvaraju onda se malo gumira kakica. Al sad pazim na to. I ona je još uvijek na comfort AD koji ima omekšivač stolice panvjerujem da je tu kvaka što je sve redovno.
Dermatitis se povukao u 1 dan, sve se maklo kao rukom odnešeno. Možda je i to bio dio priče što se razbolila. Uglavnom u petak nije više bilo ni traga crvenila na njoj 🤷♀️
Ne znam što sam još htjela pisati al to je uglavnom sve što aam imala na umu
Malla, kažeš da ti Sara ne jede. Moguće da je izgubila okus I miris, skužila sam da Magdalena definitivno je kad smo imale koronu, a i Veronika jer je jako malo jela, a i pisala sam već da je tada izgubila dosta na kilaži.
Pretpostavljam da je sve do toga bilo...
Drago mi je da ste dobro, da je sve više-manje prošlo ok 😀❤
👨👩👧👧👭
Jutro i mene ubi progresija! Jutros smo se digli tek u 10 i 15 jer sam ga ja stalno uspavljivala samo da sebi produžim još koju minutu 😅😅😅😅
.
Malla drago mi je što ide na bolje💪
.
On je jučer svoju rodicu (4 godine) dok je prolazila ispod njega (svekar ga držao) zgrabio za kosu. Mala se dere vrišti i pokušava otići a ovaj svom silom vuče 😅 a deda ne znajući da malu još više čupa vuče njega u zrak. Hahaha znači nastao je šou od vike i dernjava.
.
https://ibb.co/yVx5Q24
Plus gym i oni njegovi visuljci, plus tiny love univerzalni luk koji ne skidam sa bjornicu.
Od svega u početku je prolazilo ogledalo. Sad samo ovaj medvjedić sa brojevima ja ga zovem Švabo, jer priča i pjeva na njemačkom. Ovo ostalo par minuta i baca iz ruku.
🙅♀️30, 🙋♂️29
Ajme tweety umirem 🤣🤣🤣🤣 kakva kraljica. Ti ćeš meni sisu a ti krofne da jedeš 🤣🤣🤣
Mallla drago mi je da ste dobro, nismo navikle da te nema na forumu 🤭🤭🤭
Mi se uveliko spremamo za praznike, rođendan je aktuelan i nadamo se da neće biti izolacije do 19.12.
Poslije neka bude šta mora biti, samo da ovo proslavimo kako treba 😁
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
E pa sjetila sam seja Magdalena da si ti pisala o gubitku kilaze pa nisam radila frku samo cu je popratit sad.
Hahh Tweety pa Nije Mila blesava znna ona sta je mljac 🤣 Nece joj nista bit i da je liznila malo, nije da je pojela cilu krafnu 🤣 Meni je to isto pre smijesno kad prate svaki zalogaj.
Bojana zelim nam skupa srecu da ostanemo udravi za rođendane naših velikih cura...znaci trebajunam19ti i 22i ❤💪 Mozemo mi to!
Mara daj mi objasni sta ta tiny love spirala radi? Nisan vidila nigdi uzivo pa se mislin kupit il ne. Mi smo dobili tu Sophie girafu i to nju ne interesira ni najmanje. Odmjeri je i okrene glavu, koma. Valjda joj dosadne boje. A zvuk te igracke mi je ko da je igracka za zivotinje iskreno 😂 a luk od tiny love je apsolutni hit. Sad ga hvata rucicama i povlaci i mlati nogama.
Bojana da, upravo tako! Koji smij me uvatio kako se ona lipo nagnila i otvorila usta 😂 drzim fige da budete zdravi do rodjendana pa da Iskra bude sretna 👑
Ništa ne radi 😅 nemoj uzimati.. Tj prekruta je unutarnji dio se treskaju zvjezdice gore dolje ali i to ne ide onak lagano. I na jednom kraju su sitne bobice koje zveckaju. Nije ni malo zanimljivo kao druge dvije lopte što imamo, koje su blago gumirane i laške se ubace prstiće i zgrabi. I mi dobili sophie, meni je to preskupa igračka. Dobra mu je kad mu ja baš namjestim u usta nogu pa onda žulja.
🙅♀️30, 🙋♂️29
Čekam vaše slike sa rođoš, obožavam rođendane. 🤭
.
Da zaboravila sam napisati i nama je tiny love luk hit baš za noge, obori ga dolje i mlati ko blesav.
🙅♀️30, 🙋♂️29
E baš smo jutros vježbali budu, ali to je sve.. Nisam više na nikakav način sjedeći položaj prakticirala
🙅♀️30, 🙋♂️29
Evo da se i ja javim... Baš me umor svlada zadnjih dana, čitala sam vas ali mi se nije dalo pisat...
Prvo Malla fala Bogu da ste ok i da je najgore iza vas, a sad s kašicama vratit će se ona u normalu brzo....
Mi smo opet krenile s kašicama, meni se čini da joj batat ne odgovara baš iako ga obožava... Maloprije sam joj samu jabuku išla davati, dosad je uvijek bila u kombinaciji s nečim i ono, veselila se kašici, ali kad je osjetila jabuku nije bila oduševljena... Pojela je par žličica... Nakon toga sam joj ipak dala mlijeko i evo zaspala je.... Hranimo se u hranilici u poluležećem položaju, do sada smo u Nuni, ali mi je nezgodno tako... Za sada funkcionira...
Dama se baš digla na koljena i ljulja se lagano, ali ne ide naprijed, malo nazad da, pa se ljuti i tako... Posjedanje, ja sam čitala da je ok vježbati s njima ono s boka, čisto da im pokažeš i da se oslone sami na svoje rukice u onom položaju vrtnog patuljka... Pa eto probali smo par puta, a ovo je rezultat 😆
https://ibb.co/s9tMX38
Sad se sama trudi tako preko boka, ali ne ide joj još ...
Počele smo se više nositi u baby tuli i obožava to... Čak lijepo i odspava... A i spas je za moja leđa iskreno...
Igračke, za sada joj je najzanimljiviji luk iz nune, baby gym tiny love, ogledalo pogotovo i oni šuškavi djelovi na podlozi i etikete od svih igračaka, znači fućkaš igračke dok ima etiketa... I voli još jednog plišanog šuškavog miša... Za Božić će dobiti sveznalicu i mislila sam još i tu loptu neku uzet, još nisam odlučila koju.... I od tvornice snova personaliziranu bajku... Etooo, ako nekom treba ideja...
Sortiraj odgovore
Najstariji