Book mame i bebice! Nisam stigla pohvatati slike bebica, ali citam da su svi dobro, to je najbitnije!
Imam pitanja u vezi sa kakicom 😅 Z je počela sa dohranom 27.11, znači prije skoro 2 tjedna. Probala je već dosta toga (brokulu, krusku, marelice, bananu, pirov griz, tikvu, maslinovo ulje, tikvicu, itd). Danas je kakala, od nedjelje nije. Ali ta kakica je bila dosta kruta, kao npr odrasla. Malo se mučila, ali nisam imala dojam da ju boli, samo je tiskala i radila te zvukove. Jeste li kod vasih bebica primijetile razliku u kakici kad ste krenule sa dohranom? Dajem joj vodu, ali nije baš nešto jako oduševljena sa njom.
Ja sam naravno primijetila razliku...prije dohrane kakala je svaki dan...kad sam krenula sa dohranom, prvi put je kakala nakon 7 dana...drugi put nakon 5...
S tim da sam davala suhe šljive i krušku da ju kao potjera...
I da, kakica joj bude kruća, nije više proljevkasta...i točno mijenja boju kako je šta jela...narančsta za batat, zelena za blitvu, crvena za šjive...
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Nama nije nikad izostalo duže od jedan dan..čak ni nakon mrkve
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Tweetyce, meni je Kinderkraft podloga jedna od najdrazih kupovina za bebu, ako ne i najdraza. Vecinu vremena provodimo na njoj, prekrasa je i razvesele me te boje cim ju vidim. Mekana je i debela, deblja od Casmatina, i utori su jako plitki, plici od Casmatina, pa ju je jos lakse cistiti- samo prebrisem mokrom salvetom i adio. Jedino sto se ne da sklopiti kao Casmatino, nego ju moras zarolati. Mi ju imamo u dnevnom boravku umjesto tepiha. Kupit cu i Casmatino za kod svekrve i u vrtu, pa cu ti znati usporediti jer mi je Casmatino 2.izbor nakon Kinderkrafta. :)
A za nosic imamo Nose Freda i Nosiboo od aspiratora i Omron obiteljski inhalator. Nose Fredu najcesce koristimo! Nosiboo ju vise strasi, a mi ne znamo koju jacinu smijemo jer ima po dobi ali ne pise tocno... zna li tko koju jacinu beba od 4.5mj moze koristiti? Omron jos nismo ni otpakirali.:)
Mislim da je ovo bilo baš super kako smo uveli dohranu...polagano, nismo svaki dan davali nego 2 dana dam pa 3.-4.dan ne dam i tako...sad sam npr na samo 1 dan pauze...a sa 6mj ću onda svaki dan
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Baby Bjorn (polovni s Njuskala) je isto bio pogodak, voli se ljulhati i redovito se pokaka bez stezanja cim sjedne. To nam je wc-ic 😂🤣
Ja sam danas lagano pod temperaturicom, blaga reakcija na 2.dozu cjepiva protiv korone, pa chillamo cijeli dan. Drago mi je da sam se ohrabrila cijepiti, imali smo strasnih slucajeva u okolini s koronom i necijepljenim mladim i snaznim ljudima koje je ipak pokosila...rođak umro, a prijatelj jedva ostao ziv. Cure s koronom, neka vam bude blaga kakva je zaista u vecini slucajeva koje znam! Drzite se ❤
Igracke voli sve ravno 5 min, a onda ju sve pocnu zivcirati jer ih zeli pregristi, a ne ide. Isto tako se naucila kotrljati ( s leđa na trbuh, pa s trbuda na leđa) u lijevom smjeru, pa otkrila da moze i u desnom, i sad je opet luda i nervozna kad hoce udesno, a ode ulijevo.😂🤣 Presmijesna i slatka je. Evo danas pored mrne na kaucu spava ko cok, a inace nikakone spava preko dana, po 10 min u kreveticu. Samo ako je meni u krilu ili pored mene da se dodirujemo, onda moze sat-2. Nocu srecom spava u kreveticu, ali tek od ponoci pa do cca 9 ujutro uz jelo u 3 i 6.
Dohrana me jako zbunjuje i muci, pripremam se poceti s cca 5, 5.5 mj... i svugdhe neke drukcije tablice, savjeti...izgubljena sam...
Evo naših igrackica
https://ibb.co/M2TDjF5
A najzanimljivija mu je loptica sa rupicama
Ali sa svim se pomalo igra
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Tweetyca, super, mislim da neces pozaliti! Hehe, super, bome tesko je kad se osjecas bolesno imati snage za sve s bebicom raditi, sjetila sam se kako je lijepo biti zdrav!❤ Ti si kupila polovni tripp trapp? Ja vec skicam mjesecima pa nikako da ubodem koji zelim na Njuskalu. Ako je vec slozen, onda se ne moze rasloziti i slati kao paket, je li tako? Jee sve koje nailazim nisu u mom gradu pa ne znam kako bi to izveli...
Tweetyca probaj bas u vrijeme kad je red na tu cicu nju da izdojis...i još jako dobro što pomaže da mlijeko puno bolje izdojis da staviš malu pored sebe i pričaš s njom i mazis je ili ako spava jednostavno je mazis i razmišljaš o tome koliko te čini sretnom 😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Sortiraj odgovore
Najstariji