Bojana pismo je vrh, slatkica mala. 💗💗 To za rođendan i cigarete nemam komentara, meni je to odvratno. Užas. Držim fige da vaši rođendani prođu dobro. ❤️❤️
Tweetice o dojenju i dohrani su cure sve rekle…. Stvarno ima oprečnih mišljenja, ali eto…
Evo i jedna stranica na kojoj su opisane vježbe po mjesecima, pa škicnite… 😊https://littledotapp.com/hr/blog/rast-i-razvoj/razvojna-gimnastika-baby-fitness
Upadam ko padobranac😄 no, mi smo sad 5 mj. i trebala bi ju, prema ovim vjezbama po mjesecima, drzat za noge dok visi na glavu😅
ipak odustajem od vjezba, vec se bu nekad posjela😁
E mi smo to radili…show…hahah…naravno da ne držiš dijete dugo okrenuto naglavačke…ali ona stavi ruke i samo ju polegneš…
Nekoliko puta smo to napravili…ništa strašno…
Mallla, ti kažeš da je posjedanje već kad naprave patuljka?
Rita to već neko vrijeme radi…čak u tom položaju i tv gleda kad su reklame 🙈😁
A ja nisam znala da to znači da se posjela…
Ugl ona je sad u fazi da kleči i na dlanovima je i jednu ruku digne u zrak i samo se na jednoj održava…i mlati s njom, al ne zna kako da se pokrene…presmiješna je 😁😁
Haha, pa vjerujem da joj ne bi nis bilo samo nisam hrabra dovoljno 😀 jos ak me susjedi vide budu mi czss poslali doma😅😅😅
ti bas imas naprednu curku😍
Ma nije loše bilo, ni blizu, da evo nisam čekala drugu dozu ne bi se testirala ne bi ni znala a sve skupa bi prehodala. A dica su bila manje vise kao kod svake viroze. Uglavnom nek ostane na tome.
url=https://lilypie.com]
Veronika je danas od djeda i bake dobila na poklon Peg Perego Tatamia hranilicu i čini mi se prva liga... može se naslon regulirati tako da je već sad mogu u njoj hraniti, ljuljati, podešavati visina... E da sam to imala sa Magdalenom, koliko bi mi jednostavnije bilo🤣
👨👩👧👧👭
Neko zatišje danas 😊 nadam se da su sve bebice i veće bebe dobro 😊😊
Ja u poslu, krenula ovu sedmicu sa generalkom, upravo kuhinju oribala, peć, napu, sve, baš sam se umorila 😊
Sreća pa mi je Iris stvarno dobra, samo se okreće, igra, prevrće 🤣🤣🤣
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Da, baš se ništa ne piše danas, mirno je sve..
Znači da je sve ok 😀 Bojana, sretno sa generalkom!😀
👨👩👧👧👭
danas mirno baš :)
Bojana sretno sa generalkom, ja ću bome ove godine sve ofrlje
ali zato jedva čekam da pečem kolačiće
.
ma moram i ja kupiti taj plosnati oball, a za Božić će dobiti neku ono igračku za spavanje.
.
nadam se da će ugasiti uskoro ovaj bold, grozno mi je čitat tako sve boldano
🙅♀️30, 🙋♂️29
Kod nas su pokloni za praznike uglavnom skromni (kod pravoslavaca se i ne daruje za Božić, tako da smo to od skoro počeli praktikovati) ali zato moja Iskra traži poklon od deda mraza koji je 600 kn 🤦🏼♀️🤦🏼♀️al sreća pa sam ga kupila na pandinom brlogu za 420 (svakako puno) 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Kuhinja blista sad pijem kavu pa na trening još malom😊😊
Da Tweety istina, rastu jako brzo, preko noći druga beba ❤️
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Tweety oces kremasto ili suho? Samo kaži 😄
Zatišje, svi u ribanjima i skitnjama 😀
url=https://lilypie.com]
Hello! Mi smo u nekim prehladama, bas me sastavio danas umor sinusi grlo.. A vidim i Karlo kasljuca i kise. Bome nisam ni mrdnula danas (Bojana skidam kapu, dokrajcila si me sa ovim da ides jos na trening) spavala sam cijeli dan kada je i on spavao i sad lagano dolazim sebi 😁 ne znam kakva je ovo faza al on po cijele dane pljuje, pljuje ko tinejder u parkicu, malo malo ugazim u slinu na podu, pljuje ko veliki 😂
Cekam i ja neke ideje za kolacice! Jedino što imam u planu su one zvjezdice (linzeri) i ruske kape! :) 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji