Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bojana2017
    09. Prosinac 2021. 09:02

E staviću slike kad bude spavala, sad se igra sa sovicom koja je bila sekina i nju obožava.
    Chian stigla mi je četka i odlična je. Juče češljam Iskru sa njom i ona kaže mama kako je lepa ova nova četka i ne čupa me 😊😊😊
    To mi je bilo najbitnije jer ona ima baš dugu kosu.
    Sad čekam da zelena bide dostupna da nju sebi kupim a ova narandžasta će biti Iskrina 😁😁

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

ana0310
    09. Prosinac 2021. 10:21

https://ibb.co/Bw4J27M mijini favoriti, ova loptica i "disk" iz bubamare, okrugla zvecka tiny love iz magic baby, lamaze hobotnica apsolutni favorit kao i oli i carol gljiva ludara iz svijeta beba, sophie i matchstick monkey iz baby centra :) i zvecka iz lesnine 

2021. M 💗

Bojana2017
    09. Prosinac 2021. 10:56

Meni Tweety ništa osim usisivača nije izvlačilo tako da mi je to jedino što bar malo pomogne. 
    Ove igračke su omiljene, mada ih ima još brdo. Sovica je još od Iskre, nju mi je sestra kupila negdje u Austriji. I ova knjižica šuškava je od Iskre, kupljena u Mulleru. Glodalicu sam isto kupila u mulleru, a dalmatinac je iz pepca. Uzela sam ga kad sam bila trudna za tipa 7 kn, iako je plavi. Njega baš voli i smije mu se čim ga stisnem. 
    https://ibb.co/5hm5xrG

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Mamasita1407
    09. Prosinac 2021. 10:58

ana0310

https://ibb.co/Bw4J27M mijini favoriti, ova loptica i "disk" iz bubamare, okrugla zvecka tiny love iz magic baby, lamaze hobotnica apsolutni favorit kao i oli i carol gljiva ludara iz svijeta beba, sophie i matchstick monkey iz baby centra :) i zvecka iz lesnine

Da da da ova lopta sa rupicama je zakon! Ima je u Bipi 👌👌👌

Orhideja1
    09. Prosinac 2021. 11:59

Tweetyca… Podloga je iz casmatina, mi smo ju dobili na poklon i ja sam zadovoljna, topla je, isto ju samo pobrišem mokrom krpom. Također nam je velika ali ju preklopim kako nam odgovara. Mama koja nam ju je poklonila kaže da su ju oni nosili na more, koristili u vrtu.... Nije baš nešto jeftina 370, 00 kn ako se ne varam ali ako će služiti svrsi meni nije krivo, više me muči mali izbor. I da i ja sam kupila to zeleno čudo što si slikala, ali se opet pokazalo kao promašaj, a da ne kažem da sam bankrotirala na dudama💸💸💸 on i dalje obožava cuclat tkaninu (slinavac, deku, tetru itd) 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Lullaby
    09. Prosinac 2021. 12:23

Imamo slično ko vi. Fali nam neka didaktička lopta/lik koliko vidim, to ćemo uzeti 😊 Hvala cure na idejama 🤗

Tweetyca mi koristimo usni aspirator, znači meni u usta, njemu u nos. Onaj na baterije nam je postao preslab, a usisavač mi djeluje prejak za svakodnevnu higijenu i za njega. Nismo do sada imali problema osim svakodnevnog čišćenja. Znači bude u nosu skoreno malo i to otopimo i počistimo, ali nije imao ništa više od toga tako da nismo probali nešto jače što tebi vjerojatno treba. Ali koliko sam shvatila opcije su usisavač/jači električni aspirator tipa nosiboo ili fiziološka i ono okretanje što smo pričale nedavno. Mene svega toga strah 😬 Nedavno sam slušala neku stravičnu priču s usisavačem. Sljedeći pregled kod dr ću pitati što mi savjetuje i da mi možda pokaže to s fiziološkom da budem spremna kad zatreba.

chiAn
    09. Prosinac 2021. 12:36

tweetyca

Pomozite mi! Mila ima maaalo zacepljen nosic. Kupila sam Sterimar sprej za bebe, imam fiziolosku onu od Nivee u ampulama, i imam onaj obicni aspirator i jedan elektricni. S nicim nisam uspila izvadit nista iz nosa! Dosad nismo cistili jer je uvik zvucala skroz dobro i “cisto”. Nemajka kompletna

Pokušaj ju inhalirati pa onda usisati...možda se nešto otpusti...ili inhalirati pa onda špricom sa fiziološkom špricati u jednu nosnicu da izlazi na drugu...
    .
    Meni Rita od jutros od 5 ima temp...bila je 38,4..pa 37,5...sad je 37,8...
    Mislim da je od zubića...jer ne kašlje, ne kiše, nema šlajma...a dolje joj se bijele desni na jedinicama...
    Samo da ne potraje dugo ta temp 😞
    .
    Gdje je Mallla? Nema je...nadam se da su dobro s obzirom na koronu...🙄

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

Magdalena2002
    09. Prosinac 2021. 13:54

tweetyca

Nemamo inhalator. Nama su gore savjetovali da nam ne treba i ako dodje do toga da nam treba da je bolje da je dovedemo njima…
    A sad vidim da normalno dise i ne cujem nista 😅 imamo pregled slj tj pa cu pitat opet sve 🙈
    A igracke… kod nas nista nije zanimljivo koliki mamino lice ili mamine ruke 🙈 i ona tiny love lisica sto visi na kolicima i jedan lavic kojeg smo dobili. Ovo sto suska itd, to je zanimljivo na par sekundi i onda je vise nije briga

Tweetyce, u početku kad je nosić začepljen, teško ćeš izvući što aspiratorom. Samo špricaj Sterimarom ili fiziološkom da bude prohodno i da se otpusti to. Kad "sazrije" onda ćeš lakše izvlačiti, tako je svaki puta kod nas, a bilo je već dosta prehlada i bolesti.
    Što se podloge tiče, imamo Casmatino, jos od Magdalene... Uvečer samo prebrišemo, sklopimo i spremimo. Inače je cijeli dan raširena, puno vremena je Veronika na podu. Osim kad roomba čisti, onda je također sklapamo. 
    Dohrana- Veronika je počela jesti nešto više, ne sviđa joj se svaka kombinacija, ali barem malo pojede. Ako to što sam skuhala baš ne želi, onda joj dam malo kupovne voćne kašice, pa pojede nešto i tako... inače ju hranim ili u jaju, ili u Babybjornu, stavim onaj najviši položaj. 
    Igračke-imam toliko igračaka od Magdalene, tako da skoro ništa nisam ni kupovala više... Voli se igrati sa onom većom mekanom kockom, ali i najjednostavnije igračke je ponekad dugo zabave. Baby gym joj više nije zanimljiv, jer samo gleda kako da se okrene na trbuh i da se kreće, tako da mislim da ću ga skoro sklopiti i adio 😀

👨‍👩‍👧‍👧👭

Hedwig.Z
    09. Prosinac 2021. 14:01

Book mame i bebice! Nisam stigla pohvatati slike bebica, ali citam da su svi dobro, to je najbitnije!
    Imam pitanja u vezi sa kakicom 😅 Z je počela sa dohranom 27.11, znači prije skoro 2 tjedna. Probala je već dosta toga (brokulu, krusku, marelice, bananu, pirov griz, tikvu, maslinovo ulje, tikvicu, itd). Danas je kakala, od nedjelje nije. Ali ta kakica je bila dosta kruta, kao npr odrasla. Malo se mučila, ali nisam imala dojam da ju boli, samo je tiskala i radila te zvukove. Jeste li kod vasih bebica primijetile razliku u kakici kad ste krenule sa dohranom? Dajem joj vodu, ali nije baš nešto jako oduševljena sa njom. 

Aneee
    09. Prosinac 2021. 15:20

I ja njemu u jutro I navečer kapam fiziološku u nos, a aspiratorom (omron duo) izvlačim svaki 2-3 dan..po potrebi, kad vidim da mu smeta nešto odmah izvlačim...
    Igračke slikam poslije...sad se probudio i ja ga uzmem u ruke i on opet zaspo 😅 tako da sam sad sjela u stolicu i ljuljam se da još malo odspava 🥰
    Kakica je i kod njega nekad kasasta nekad kruca, ovisi što je jeo...ali da to je sve normalno uz kašice 😁

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.