Kod nas su pokloni za praznike uglavnom skromni (kod pravoslavaca se i ne daruje za Božić, tako da smo to od skoro počeli praktikovati) ali zato moja Iskra traži poklon od deda mraza koji je 600 kn 🤦🏼♀️🤦🏼♀️al sreća pa sam ga kupila na pandinom brlogu za 420 (svakako puno) 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Kuhinja blista sad pijem kavu pa na trening još malom😊😊
Da Tweety istina, rastu jako brzo, preko noći druga beba ❤️

Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Tweety oces kremasto ili suho? Samo kaži 😄
Zatišje, svi u ribanjima i skitnjama 😀

url=https://lilypie.com]
Hello! Mi smo u nekim prehladama, bas me sastavio danas umor sinusi grlo.. A vidim i Karlo kasljuca i kise. Bome nisam ni mrdnula danas (Bojana skidam kapu, dokrajcila si me sa ovim da ides jos na trening) spavala sam cijeli dan kada je i on spavao i sad lagano dolazim sebi 😁 ne znam kakva je ovo faza al on po cijele dane pljuje, pljuje ko tinejder u parkicu, malo malo ugazim u slinu na podu, pljuje ko veliki 😂
Cekam i ja neke ideje za kolacice! Jedino što imam u planu su one zvjezdice (linzeri) i ruske kape! :) 🤗

Da razbijemo današnje zatišje...
Mamasita1407… I moj je jedno vrijeme tako pljuvao, a sad već dva dana skoro ni ne nosimo slinček iako mislim da ga muče zubići, a ako nisu zubići onda ne znam što je, vjerojatno neki živčani slom. Čupa se po ušima, čupa moju kosu, svoju kosu, grebe po glavi i očima 🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️, uz to ima novu foru, već dvije noći se budi oko 3 i priča, razgleda itd, nakon pola sata spava ponovno.
Kolači… Ako sad ispečemo neke keksiće vjerojatno će ih pojest do Božića (osim ako sakrijem), planiram probat pravit kekse išleri se zovu do sad još nisam ali sad sa bebačom imam više vremena nego prije ili mislim tako, čekajte dok vam na badnjak javim da sam kupila kolače🙈🙊🙈🙊

02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Od kremastih ovaj radimo već 3 godine za redom i brzo se pojede
https://images.app.goo.gl/4ZThig23yf3QzntE7
Naravno iz kategorije brzi kolači🙊

02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Mi u điru danas, iskorištavamo ovo sunce, iako je zubato, bura je pa bome i nije toplo baš... I mislim da joj je ono po licu vjerojatno od bure u kombinaciji sa slinom jer smo na pauzi od kašica a ooet joj je više crveno i hrapavo... 🤷
Što se tiče Božićnih poklona mi već odavno kupujemo ono konkretne poklone zapravo ono što nam treba pa bi ovako ili onako kupili... Tipa meni je muž uzeo tenisice, ja njemu nove sunčane naočale... I tako, uvijek se nađe nešto što nam konkretno treba pa iskoristimo Božić samo ... Kupovanje nepotrebnih gluposti mi je bezveze... A za malenu smo naručili personaliziranu bajku, a od bake će dobiti sveznalicu, od tete badel mantil...
Što se tiče kolača, mogla bih eventualno medenjake ispeći da zamiriše stan, al moja mama pravi domaće kolače za prodaju, pa uvijek imamo kolača, iako nismo ludo ljubitelji. A na kraju ćemo najmanje i biti doma, za Badnjak ćemo u jedne bake na ručak, za Božić kod druge... Jedino navečer na miru doma....
Da razbijemo današnje zatišje…
Mamasita1407… I moj je jedno vrijeme tako pljuvao, a sad već dva dana skoro ni ne nosimo slinček iako mislim da ga muče zubići, a ako nisu zubići onda ne znam što je, vjerojatno neki živčani slom. Čupa se po ušima, čupa moju kosu, svoju kosu, grebe po glavi i očima 🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️, uz to ima novu foru, već dvije noći se budi oko 3 i priča, razgleda itd, nakon pola sata spava ponovno.
Kolači… Ako sad ispečemo neke keksiće vjerojatno će ih pojest do Božića (osim ako sakrijem), planiram probat pravit kekse išleri se zovu do sad još nisam ali sad sa bebačom imam više vremena nego prije ili mislim tako, čekajte dok vam na badnjak javim da sam kupila kolače🙈🙊🙈🙊
Trenutno identična situacija sa grebanjem i čupanjem, i buđenjem ali oko 4, pa pričanje i smijanje, i sama od sebe zaspe opet 🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Hahahhaha i kod nas grebanje, čupanje, takva galama i okretanje brzinom munje. Na to ide sve u usta uključujući i noge i ruke i sve čega se dohvati.
Mi ćemo za badnjak kod susjeda preko puta (naš Božić je 07.01.) pa ću napraviti tortu - cheesecake sa malinama i bijelom čokoladom (savršenstvo), a što se kolača tiče praviću neke medenjake, čisto da ih pečem sa Iskrom i to je to 🤷🏼♀️. Svakako ne jedem slatko još uvijek (osim rođendana i nekih posebnih prilika i to ne previše).

Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Tweety samo volja jaka. Nekad mi se baš teško uskladiti sa njih dvije i mužem, ali ja baš volim trening 😊😊😊 i već sad nakon skoro 2 mjeseca vidim veliki napredak i to me još više motiviše 😊
Mišići se vraćaju polako i postaju vidljivi 🤭
Ja sam tip koji neće otići na kavu nego na trening, ono, uvijek to biram 😊
Nego nema nam Sassy ili mi se čini? 🤔

Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Evo i ja danas cijeli dan u kolačićima...pekla medenjake i zvjezdice...i od te smjese za zvjezdice radila jos svakakve oblike...sutra ih moram bojati...
Od kada sam rodila i kako sam više kući tako sam odjednom počela praviti kolače..svaki vikend bih neki napravila:..
Mi se baš dosta družimo...i idemo u goste i dolaze prijatelji kod nas...svaki vikend nam je ispunjen...pa i prijateljima nosim te kolače i torte...
Ne znam koji bi recept preporučila kad ja uglavnom 3 kolača spojim u jedan 😁😁
Iz svakog uzmem što mi se sviđa...
A jedan jednostavan, a efektan i fin, koji sam napravila sto puta, i čiji recept ne mijenjam je "čudo od 2 pudinga" na youtube kanalu Sašina kuhinja...
.
I kad smo kod torti škicnite na fejsu stranicu od moje sestre Jo's süßes Leben da vidite kakve torte je pravila...i prestala 🤦🏼♀️

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji