Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Orhideja1
    13. Prosinac 2021. 19:43

Da razbijemo današnje zatišje...
    Mamasita1407… I moj je jedno vrijeme tako pljuvao, a sad već dva dana skoro ni ne nosimo slinček iako mislim da ga muče zubići, a ako nisu zubići onda ne znam što je, vjerojatno neki živčani slom. Čupa se po ušima, čupa moju kosu, svoju kosu, grebe po glavi i očima 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️, uz to ima novu foru, već dvije noći se budi oko 3 i priča, razgleda itd, nakon pola sata spava ponovno.
    Kolači… Ako sad ispečemo neke keksiće vjerojatno će ih pojest do Božića (osim ako sakrijem), planiram probat pravit kekse išleri se zovu do sad još nisam ali sad sa bebačom imam više vremena nego prije ili mislim tako, čekajte dok vam na badnjak javim da sam kupila kolače🙈🙊🙈🙊

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Orhideja1
    13. Prosinac 2021. 20:08

Od kremastih ovaj radimo već 3 godine za redom i brzo se pojede
    https://images.app.goo.gl/4ZThig23yf3QzntE7
    Naravno iz kategorije brzi kolači🙊

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

matea1989
    13. Prosinac 2021. 20:32

Mi u điru danas, iskorištavamo ovo sunce, iako je zubato, bura je pa bome i nije toplo baš... I mislim da joj je ono po licu vjerojatno od bure u kombinaciji sa slinom jer smo na pauzi od kašica a ooet joj je više crveno i hrapavo... 🤷

Što se tiče Božićnih poklona mi već odavno kupujemo ono konkretne poklone zapravo ono što nam treba pa bi ovako ili onako kupili... Tipa meni je muž uzeo tenisice, ja njemu nove sunčane naočale... I tako, uvijek se nađe nešto što nam konkretno treba pa iskoristimo Božić samo ... Kupovanje nepotrebnih gluposti mi je bezveze... A za malenu smo naručili personaliziranu bajku, a od bake će dobiti sveznalicu, od tete badel mantil... 

Što se tiče kolača, mogla bih eventualno medenjake ispeći da zamiriše stan, al moja mama pravi domaće kolače za prodaju, pa uvijek imamo kolača, iako nismo ludo ljubitelji. A na kraju ćemo najmanje i biti doma, za Badnjak ćemo u jedne bake na ručak, za Božić kod druge... Jedino navečer na miru doma....

Lumile
    13. Prosinac 2021. 20:57

Orhideja1

Da razbijemo današnje zatišje…
    Mamasita1407… I moj je jedno vrijeme tako pljuvao, a sad već dva dana skoro ni ne nosimo slinček iako mislim da ga muče zubići, a ako nisu zubići onda ne znam što je, vjerojatno neki živčani slom. Čupa se po ušima, čupa moju kosu, svoju kosu, grebe po glavi i očima 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️, uz to ima novu foru, već dvije noći se budi oko 3 i priča, razgleda itd, nakon pola sata spava ponovno.
    Kolači… Ako sad ispečemo neke keksiće vjerojatno će ih pojest do Božića (osim ako sakrijem), planiram probat pravit kekse išleri se zovu do sad još nisam ali sad sa bebačom imam više vremena nego prije ili mislim tako, čekajte dok vam na badnjak javim da sam kupila kolače🙈🙊🙈🙊

Trenutno identična situacija sa grebanjem i čupanjem, i buđenjem ali oko 4, pa pričanje i smijanje, i sama od sebe zaspe opet 🙈🙈🙈🙈🙈🙈

Bojana2017
    13. Prosinac 2021. 21:20

Hahahhaha i kod nas grebanje, čupanje, takva galama i okretanje brzinom munje. Na to ide sve u usta uključujući i noge i ruke i sve čega se dohvati. 
    Mi ćemo za badnjak kod susjeda preko puta (naš Božić je 07.01.) pa ću napraviti tortu - cheesecake sa malinama i bijelom čokoladom (savršenstvo), a što se kolača tiče praviću neke medenjake, čisto da ih pečem sa Iskrom i to je to 🤷🏼‍♀️. Svakako ne jedem slatko još uvijek (osim rođendana i nekih posebnih prilika i to ne previše). 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Bojana2017
    13. Prosinac 2021. 22:13

Tweety samo volja jaka. Nekad mi se baš teško uskladiti sa njih dvije i mužem, ali ja baš volim trening 😊😊😊 i već sad nakon skoro 2 mjeseca vidim veliki napredak i to me još više motiviše 😊
    Mišići se vraćaju polako i postaju vidljivi 🤭
    Ja sam tip koji neće otići na kavu nego na trening, ono, uvijek to biram 😊
    Nego nema nam Sassy ili mi se čini? 🤔

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

chiAn
    13. Prosinac 2021. 23:22

Evo i ja danas cijeli dan u kolačićima...pekla medenjake i zvjezdice...i od te smjese za zvjezdice radila jos svakakve oblike...sutra ih moram bojati...
    Od kada sam rodila i kako sam više kući tako sam odjednom počela praviti kolače..svaki vikend bih neki napravila:..
    Mi se baš dosta družimo...i idemo u goste i dolaze prijatelji kod nas...svaki vikend nam je ispunjen...pa i prijateljima nosim te kolače i torte...
    Ne znam koji bi recept preporučila kad ja uglavnom 3 kolača spojim u jedan 😁😁
    Iz svakog uzmem što mi se sviđa...
    A jedan jednostavan, a efektan i fin, koji sam napravila sto puta, i čiji recept ne mijenjam je "čudo od 2 pudinga" na youtube kanalu Sašina kuhinja...
    .
    I kad smo kod torti škicnite na fejsu stranicu od moje sestre Jo's süßes Leben da vidite kakve torte je pravila...i prestala 🤦🏼‍♀️

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

Orhideja1
    13. Prosinac 2021. 23:36

Imamo mi ovih dana još divnih faza samo se ne sjetim odmah svega..... 
    *kada je nervozan pa mu idem dati ciku, a on neće, to sad izgleda tako da se sav ukoči gleda me u oči i dere se, tipa nećuuuuuuuuuu
    * ali kad jede to je aktivno i vjerovale ili ne u većini slučajeva 3min i cijelo vrijeme nogama koda pedalira,a rukom čupa moju majicu ili uz cicu pokušava još i prst ugurat u usta ili malo čupat cicu.... ponekad imam dojam da me takvo nemirno hranjenje na trenutak nervira🤷‍♀️
    * uveli smo ugriz mame za bradavicu +čupanje😠, što će bit kad izbiju zubi sve me strah, 
    *svaki dan planiram počet sa dohranom, ali završi ko tweetyca sa vježbanjem.... Sutra ću🤷‍♀️
    * svoje prste grize toliko da su mu dva jučer bila full crvena

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

mara5
    13. Prosinac 2021. 23:39

tweetyca

Ti si dobra, ja skoro svaki dan slistim cokoladu, cudi me da mi je ostalo jos kilo skinit da buden na tezini prije trudnoce. Iako stomak je bidljiv 😂 moram pocet vjezbat al kod mene sve sutra cu. Ne znam kako stignes majkemi. A sad osjetim i na ledjima, ova moja ima bice skoro 8kg, kad je moram uspavat ubila bi se. Prije sam svaki dan radila vjezbe za ledja, i u trudnoci. Otkad je stigla nista. A ja jos imam dobro dijete!!! (Jezik prigrizla)

Ovo kao da sam ja napisala, od početka do kraja 😅😅😅
    Ali ne govorim više sutra ću, sad govorim poslije nove 🤪

Kolačići jaooo ja ču svašta praviti pa ću tako i slikati. 
    Nikad ne znam kako se zovu ti suhi 😂😅
    1.prhko tijesto sa jako puno maslac i gore se onda stavi bademi lješnjaci orasi med, i onda se ispeče i taj sav šećer se karamelizira, mljac! To izrežem u trokute i zovem trkoutići 😂

2.oblatne stare obične čokolade (brze) 
    3. Prhko sa kokosom u sredinu pekmez od maline i gore bijelom čokoladom išarati
    4.lješnjak gnijezda 
    .. 
    I neću više nabrajati tko zna čega će još biti 😅
    Kremaste ne pravim za božić, moja mama uvijek govorila kad sam dolje živila "nemoj mi te sa kremom,  da još i tanjuriće moram prljati" 😂😂😂😂

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

mara5
    13. Prosinac 2021. 23:48

Orhideja1

Imamo mi ovih dana još divnih faza samo se ne sjetim odmah svega…..
    *kada je nervozan pa mu idem dati ciku, a on neće, to sad izgleda tako da se sav ukoči gleda me u oči i dere se, tipa nećuuuuuuuuuu
    * ali kad jede to je aktivno i vjerovale ili ne u većini slučajeva 3min i cijelo vrijeme nogama koda pedalira,a rukom čupa moju majicu ili uz cicu pokušava još i prst ugurat u usta ili malo čupat cicu…. ponekad imam dojam da me takvo nemirno hranjenje na trenutak nervira🤷‍♀️
    * uveli smo ugriz mame za bradavicu +čupanje😠, što će bit kad izbiju zubi sve me strah,
    *svaki dan planiram počet sa dohranom, ali završi ko tweetyca sa vježbanjem…. Sutra ću🤷‍♀️
    * svoje prste grize toliko da su mu dva jučer bila full crvena

Točno ovak i moj mali jede, tako i vremenski. 
    Ubi s nogama koliko mlati 🙄
    .
    I ja se pitam jel se uopće najede 🤷‍♀️😅

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.