Ne mogu vjerovati da vec pričamo o dohrani, bas vrijeme leti! Evo sad sam gledala neke stare snimke i slike, gledam Magdalenu kako je mala bila, beba, a sad već curica!
Joj, nemojte ni pričati to o umrlim rodiljama i bebi. Mene je samo pralo dok smo svi bolovali od korone, da ne mora nitko od nas biti hospitaliziran. Samo mi je kroz glavu išlo što ako ja moram ići u bolnicu, a Veronika mora ostati doma, dojim ju... Ovo je prestrašno što se događa...
👨👩👧👧👭
Kod nas je situacija sa koronom baš eskalirala ee...masa ljudi koje znam su zaraženi i oni koji nisu cijepljeni su baš zalegli i loše su...užas!
A u svibnju mi se prijateljica zarazila koronom u 27 tjednu blizanačke trudnoće...
Morali su joj hitan carski napraviti u 28. tjednu jer je ona bila u predinfarktnom stanju i spašavali su joj život...bebice su nažalost preminule nakon 10 dana...
I to je u to vrijeme bilo na svim vijestima...
Ugl užas i ne daj Bože nikome...🙄😓
url=https://lilypie.com]
Ajme chian grozno. Ne mogu ni zamisliti. Ja sam se sva uznemirila oko ove bebe. Moj bebi je taman imao koji dan manje od mjesec dana kada smo dobili Koronu.
Užasno, nemam riječi, toliko me stegne u grlu da se moram dobro posložit da nastavim dalje živjet svoj život. Najviše me užasavaju komentari na takve vijesti toliki nedostatak empatije i toliko zadrtosti daa je to nenormalno. Bolno baš jako...
Uzas jadne žene i bebe 😞
.
Ovo pomjeranje sata nas je komplet izbacilo iz rutine 😫
Sad zape već u 17h !!!! I budi se onda u 4 😒 evo sad već spava svoj prvi spavanac.
Btw ja dobila sinoć...znaci I ono zadnji put je bila menga. Jer sad je samo malo više, ali isto ne boli ništa osim malo dole stidne usne kao i prije kad dobije. Jedino abdomen me ne boli 😁 tome sam se i nadala poslije trudnoce 😂
Mozda je to bio razlog nervoze zadnjih noći? I sinoć isto buđenje svakih sat i pol uz plač...naravno zaspe on opet u roku 20-30 min, ali baš nervoza.
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Btw za one koji žele, imaju i gotove kašice od hippa isto BIO..msm ako netko gleda bas na to. Bas sam sinoć I s mužem razgovarala, ono počet ćemo s kasicama, ali ne svaki dan nego ono tu I tamo par žlica čisto da se navikne, a da ne zamjeni sisu. Jer ipak želim da bude isključivo na sisi prvih 6mj, a ovo čisto navikavanje na žlicu i razne okuse. I naravno da možemo vidjeti šta mu se sviđa i šta ne, a I da provjerimo ako bude kakvih reakcija na neke stvari da odmah znamo.
I čitam jednu knjigu za uvođenje nadohrane pa sam nisla na kraju na ono moje pitanje s mlijekom. Tu sam našla da piše da smije mlijeko, ALI ne kravlje. Punomasno 3,5% ili biljno. A ja ću onda ovo jer to i mi pijemo svakodnevno ovdje ili u hrv ja pijem kozje mlijeko. To ionako nisam mislila odmah na početku, ali eto zanimalo me za ubuduće 😄
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Ana ja bi ti rekla da onda radije sacekas do 5ipo mj nije žurba. Aurelio odlično napreduje, sisa što je isto odlično dakle ne moraš počinjat ni sa čim. Čim kreneš s isprobavabjima više nisi isključivo na dojenju s tim da što ako on bude tražio više? U početku se oni navikavaju na okuse ali i teksture pa to mogu biti 2 žlice može nijedna što neće značiti da ne volibto ili da neće prihvatiti. Za prihvaćanje jedne namirnice koja nije slatka može potrajati danima. Ne želim ti tu pametovat al mi žao da kreneš na pola. Nekako radje sačekaj 5ipo ili 6mj i fino kreneš. To je sad jako brzo, do tada možeš istraživati što bi i kako bi. Kao i za sve u dohrani je važna dosljednost pod važna mislim dobra jer vuče niz stvari između ostalog i navikavanje. A još jedna mala zamka da se ne dogodi da kad počme i jesti iza svake kašice traži i sisu. E sad ovisi kojim ćeš ritmom ići, hoćeš mjenjat jedan podoj za jednu kašicu (s vremenom) ili ćeš dojiti bez obzira na to. Ako sam ti digla živce ovim, oprosti. Postavljam ti ovako pitanja i dvojbe čistl da sa sobom budeš sigurna u odluku a da te nismo povukli za sobom mi što smo uranili....evo ja ne bi krenula još da kilaža njena nije takva kakva je i da doji tad bi gurala do 5 sigurno. Naravno šta god odlučila podržavam...
Čuj digla živce 😂
Pa svaki savjet mi dobro dođe...pogotovo od iskusnijih mama. On je sad za 2 i pol mjeseca dobio 1360g..po meni se čini isto na granici kao kod vas...možda mu više to nije dovoljno, zato i jesam u razmišljanju kako i sta. A opet u drugu ruku zao mi dojenje da remetim
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
1530g u 2 i pol mj*
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Ana, mislim da je kilaza tvoje bebice sasvim u redu, nije nikako premalo niti na granici. I slažem se sa Malllom, pošto je isključivo dojen i aoreduje odlično, ja bi pričekala 5ipol, 6mj.
I ja istražujem.svasta za dohranu, skupljam recepte, ali ono juha od goluba 😂😂😂 na to još nisam naišla 😂😂
I Z navečer zaspe ranije, oko 7ipol, pa buđenje u 11, pa u 2, 4, 6ipol i tada većinom ne želi više spavati. I zaspala je sad maloprije u dnevnom. Ali sinoć sam i ja sa njom spavala od 7ipol na kauču 😅 tako da sam se baš lijepo naspavala.
I počela me plasiti ova korona, na sve strane ima zaraženih, a ljudi se niceg ne pridržavaju. Mali od mmuzevog brata je u izolaciji zbog zaraze u razredu, ali njegova sestra ide po selu, dolazi do nas, a njezinu mamu baš briga. To me baš ljuti.ufff!
Sortiraj odgovore
Najstariji