Mi smo još na broju 2 i sigurno ćemo biti još 2 mjeseca dok ne potrošim sve zalihe premiuma 🤣🤣🤣
Ali nisu joj uopšte male, niti stišću
Moja manekenka je to 🤷🏼♀️
Mara bombonica mala ❤️❤️❤️
E da, ovo sam zaboravila napisati. Iskrina kosa! 😍 Prava mala zlatokosa!
🙅♀️30, 🙋♂️29
Mara pre dobra slika prava jesenska i ako bude još žutog lišća iskopiram te 😄 baš je odlična!
Da i ja volim da je pelena duboka jer inače ode sve na sve strane. Al kod pelena puno ovisi građa bebe, kao i kod robe. Stalno uspoređujem njih dvije intotalno mi je različito. Sara nema kilažu za br3 pelene ali su joj dvice plitke i urezuju se u nogicu. Trica od Mullera eko joj je sad taman dok babylove već na knap. Violeta su općenito dublje i čini mi se da najbolje upijaju. Al to sve stvarno od guze do guze. Što se robe tiče Sara nosi robu koju je Hana nosila s 9mj do 1 godinu. Tako da jednostavno nema tu skroz ujednačenih pravila za sve bebe.
Sa spavanjem još malo brljavimo a najčešće ima 3-4 dnevna spavanja. Sinoć se napokon samo jednom ptobudila za jesti.
A motorika s tim je još teški prosjek, okreće se na poticaj, al da će sama e to joj nije napeto. Al dobavlja igračke ispred sebe i stavlja ih u usta.
url=https://lilypie.com]
Veronika obožava Babybjorn, tako se ljulja u njoj, skuzila je kako ide, bas mi ta ljulja puno olakša sve. 😀
Što se tiče ritma spavanja, noć je super, od 21h do cca 8 h ujutro spava, ja je noću hranim u ponoć, 3 i 6 h, jer sam skuzila da otkad sam je pustila da spava koliko želi da je počela stagnirati na kilaži..
Po danu spava valjda 4 x 30-40 min, sad je stavljam da spava na kutnoj garnituri u dnevnom. Bude ok to. Baš je u posljednjih nekoliko dana mirna, nije nervozna, mislim da je prema Wonder weeks prošlo "fussy" razdoblje...
Danas sam se čula sa našom patronažnom, pa kaže da mogu lagano krenuti dati joj sokica od mrkve i I jabuke, čisto da proba druge okuse. To ću za vikend 😀
Pelene koristimo 3., Pampers Premium. Nekako su mi najbolje, uzmem na akciji u dm-a kad su 2+1 gratis.😀
👨👩👧👧👭
Tweetyca babylove za tvoju bebu je 3ca, tu su nam negdje bebe, tvoja je mrvicu krupnija iako pise da je dvica do 6kg kod babylove se nikad ne drzat krajnje granice.
Pampers premium je veca pelenica i treba dvica. To je iz mog iskustva :) mokro mi ostane samo ako sam je skinula nakon sto se popiskila pa se nije stiglo upit. Iako smrde (babylove)meni odgovaraju i strah me probat bilo koje druge da ne bi bilo crvenila. Pampersice uzela i samo jednu iskoristila.
Mara bebica je med medeni 💕
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Mara5 predivan je 😍😍😍
Mi koristimo hipp 3..i najbolje nam pasu.
Mi imamo 6-7 spavanaca po danu..jel to nije onda puno? A večer zbog pomjeranja sata već u 17 ako imam sreće onda 18h zaspe I spava do 3-4 🙄 a danju spava po 30 min I to 6-7 puta...od toga jedan- dva spavanca budu duzi...do kraja tjedna budem upisivala pa vam slikam tablicu kako on spava
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
E meni se svidja da je nakon pelene malo mokro, bebe ne vole bi mokre i citala sam da bi ih moglo potaknit da se prije rijese pelena 🤪
Mislis da ce ti zaminit u DMu? Sa ili bez racuna? Imam i ja neotvorenw pampersice iz DMa al nemam racun 🙈
Mjenjala sam ja.. trazila sam prijepis racuna putem maila (jer imam njihovu karticu koju uvijek provucem prilikom kupnje).. ali me na blagajni uopce nije trazila racun kad sam joj rekla da cu zamijeniti pelene za broj veci.
Ne mora se cak uzeti ni iste pelene
Ana probaj mu sad produživati svaki dan po malo. Animiraj ga da ne zaspe. Po tome kad bi ti legao u 7 bi spavao do jutra. Moj se ova dva dana budio 2,3 puta, a po danu skoro ništa ne spava. Baš me iscrpio ova dva dana uff.
Što se tiče pelena nama non stop curi koju god veličinu da uzmemo. Ima baš proljevaste stolice, kaže dr da je to sve ok. I evo muž kupio na otoku violetu jer nije bilo drugih, čine mi se čak najbolje, samo što nisu baš duboke. Trojku je uzeo. Inače kombiniramo pampers premium i babylove, u nekom trenu jedne preraste, a veći broj mu bude prevelik, pa prijeđemo na druge. Baš ću sad pratiti hoće li curiti i s violetom.
Tweetyce, ja sam mijenjala pelene u dm-u bez računa, ali njihove marke...za druge marke ne znam jel daju, ali vrijedi pitati...
Btw mi koristimo baby love pelene i ja sam skroz zadovoljna s njima...duboke su i mekane i izdrže mi 12h da ne propuste ništa...ne presvlačim ju preko noći, osim u slučaju da se ukaka...
I koža joj je super...nema nikakvih iritacija na njih...
I da, mi smo na broju 4 vec 2 mjeseca 🙈🙊
Ja volim da su veće i da ne stišću nigdje 😁
Ja neznam sta je sa Tiom al evo vec drugi dan toliko nervozna i umorna nece zaspat. Place vristi. I onda tek nakon 7 sati navlacenja zaspe. Ona prije 23 nece spavat. Pa se pocela budit u 2,5,8,9 za jesti. Mene njena nervozna ubije. Ne volim da se deraci😅😅😅🤤
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Mara, slika ti je top! Premeden je! 🥰😍
Sortiraj odgovore
Najstariji