Uff znači počelo padanje. Ja nekako sve mislim neće još. Znači sutra će mi mali biti okružen jastucima 😂
Mi upravo obavili drugo cijepljenje, nadam se da će proći kao i prvo ❣️ Mlada dama ima 6810g, prezadovoljni... Od otpusne težine točno 3kg dobili, šta je sasvim ok. Taman bi sa 6 mj mogla udvostručiti porođajnu težinu. S doktoricom i dalje nisam baš oduševljena, špotala me jer sam je vodila privatno kod neuropedijatra i tamo je doktorica napisala da je uredne motorike ali da se može pratiti po fizijatru pa kao eto ja vas sad moram uputiti u fizijatra, ja govorim ali nema potrebe za tim jer smo sami radili vježbice, a izvijanje je prestalo čim se počela okretati.... A ona meni eto sad zbog vašeg straha imate ovakav nalaz 🤦🏻♀️ a ono nalaz skroz ok i još sad kad sam došla doma vidim da mi ga je zadržala u kartonu, tražit ću ga nazad jer sam ga bome i platila. Uglavnom, totalno nezainteresirana žena... Kao ja nezz šta vam to treba kad ja svaki put kad je cijepljenje pregledam i motoriku, a pregled nam traje točno minut i po njezine nezainteresiranosti i ono nemam volje za život doslovno, vuče se ko krepana mačka🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ostalo otpadne na sestrino vaganje i cijepljenje...
A za dohranu mi je rekla da krenem idući mjesec, ali svakako sam mislila krenuti za koji dan... Pa polako...
Matea odlična je Rita, bravo!
Eh živote, ne daj Bože posvetit se više od 2 minute ili pročitat nalaz s razumijevanjem 😳 A gle i da odeš kod fizijatra reći će ti sve je ok! Al dobro davno sam naučila da je 90% roditeljevo zapažanje, inicijativa i ptijedlog rješenja kao i odluke, onih 10% je pregled kod pedijatra....sa zdravom djecom je to nešto što možemo prožvakat a kad je djete bolesno mislim da frustracija probija sve granice.
url=https://lilypie.com]
Razlog za promjenu pelene: urezuje se, plitka je, ptopušta...ovo su sve ili opcije! Ne mogu gledati po kilima. U 3 smo vec odavno!
url=https://lilypie.com]
Ok rijesila si mi dilemu onda, fala! 😂 plitke su 😁 ja ocu da budu do pupka i visoko na ledjima, ne znam jesam u pravu ili krivu al uzet cu trojku.
Meni su pampers premium takve, duboke, od - do kako kazes, ali se Karlu urezuju u prepone... Valjda je do građe tijela. Mislila sam probati sa Mullerovima da mu se prepone oporave 😂
It's a boy! 💙
Ja sam imala zalihu dvojek, koja mu je mala Al ajd preko dana se češće presvlačim pa se da izgurati.. Preko noći stavljam violetu 3. Imam nešto i milerove trojke ali mi se učinilo da te pelene slabo upijaju tj kada ga skinem sav je mokar baš i kad dodirnem pelenu prsti mi baš ostanu mokri skroz, što kod pampers i violeta nije. Možda sam dodirnula baš kad se popiškio ne znam 🤷 imam još neotvoren paket pampers premium 2 ići ću molit da mi zamjene za 3 u dm. Neiskusna vodila sam se kilažom, pa sam uzela više kad je bila akcija 🤦
.
Tek smo obavili fotkanje za treći
https://ibb.co/PNzsFqH
.
Dohrana.. Samo ću vas upijati i neću još pretjerano razmišljati o tome. Planiram krenuti tek poslije nove godine. Budući da volim istraživati, nadam se da ću sa bebinom kuhinjom uspjeti i našu proširiti. Već sam si dala medalju kad je moj muž počeo jesti zobenu kašu 🥳😂 brokulu i batat. Proso i kvinoja su super namirnice koje se stvarno brzo pripremaju i mogu stajati u hladnjaku te ih se može umiješati i u slatku iu slanu kašicu. No otom potom. 🤭🤤
🙅♀️30, 🙋♂️29
Zaboravim što sam sve pročitala,
Pričali ste o spavanju, i sad sam počela pratit i zapisati da vidim jel imamo neki ritam. Rekla bi da imamo 3 spavanja po danu od cca sat sat i pol ovo je treći dan praćenja 😅
.
Ne pratim nikakve krivulje, zadovoljna sam kako jede i napreduje pa se ne želim ničim opterećivati. Već sam bila pretjerala kad sam vidila kako se vaše bebe okreću pa sam se mužu popela na vrh glave da nešto krivo radim 😂
.
U subotu smo probali posuđenu stokke nosiljku i ne mogu mužu objasnit da to ne valja jer... posuđena od njegove sestre... Onda razumite 😅🤦
🙅♀️30, 🙋♂️29
Mi smo još na broju 2 i sigurno ćemo biti još 2 mjeseca dok ne potrošim sve zalihe premiuma 🤣🤣🤣
Ali nisu joj uopšte male, niti stišću
Moja manekenka je to 🤷🏼♀️
Mara bombonica mala ❤️❤️❤️
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
E meni se svidja da je nakon pelene malo mokro, bebe ne vole bi mokre i citala sam da bi ih moglo potaknit da se prije rijese pelena 🤪
Mislis da ce ti zaminit u DMu? Sa ili bez racuna? Imam i ja neotvorenw pampersice iz DMa al nemam racun 🙈
Čitala na fejsu da mijenjaju svima bez računa.
🙅♀️30, 🙋♂️29
E da, moj mali za sad Obožava bjornicu ljulja se kao lud. Iako trudim se što manje stavlja ga, kad moram skuhati tuširat se ili tako neke akcije
🙅♀️30, 🙋♂️29
Sortiraj odgovore
Najstariji