Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    02. Studeni 2021. 16:00

Kao mala sam bila alergicna na čokoladu, a sad jos uvijek sam na kivi, soju, breskve, jabuke (ali kod jabuka i breskve npr sok  ne smeta nego samo jabuka i to kora od jabuke. Mrkva npr samo ako nije obrađena mi smeta. Prašina i pelud to oke ništa sa hranom. Nez sta jos 🤔 hahaha ima stvarno dosta ni sama nez sta sve 😅 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Mallla
    02. Studeni 2021. 16:37

Evo npr zamjena za jabuku može biti koraba, meni su jako slične, prolazi u kombinaciji slatko i slano. Neces ne dat nikad jabuku al ti nece bit dio prve kasice, dat ces je nekad kasnije kad se vec malo uhodate. Ili meni osobno okusom se prate mrkva i batat...sto opet ne znaci da neces izbjec mrkvu zauvijek vec samo malo odgodit. Buduci da znas za alergije kod sebe samo ides malo vise po pravilima tj 3 dana jedna namirnica pa tako 3 po 3. Bit ces i ti tako mirnija. Ja vam javim dojmove nakon prvog tjedna uvođenja, obustavljam čitanja i istraživanja jer ću počet komplicirat a to ne treba ni meni ni njoj ❤

url=https://lilypie.com]

Aneee
    02. Studeni 2021. 17:05

E hvala vam...uopce nisam znala da su alergije "nasljedne"
    Msm bez obzira na moje alergija ja sama u trudnoći toliko jabuka pojela, jer su mi se tako jele (naravno jednu na dan) 😂
    A i soju npr nekad muž kad naručujem hranu u kineskom restoranu pa zaboravi reci bez soje, pa opet ono pojedem koju jer je teško to sad sve izdvojiti..nisu to neke teške alergije, a I ne jedem to u kilama jel...
    Ali bar znam sad pa ću s njim paziti bar ovo početno vrijeme. Razmišljam mu za vikend napraviti prvu kasicu čisto za probu, ali naravno tražim još pravu tablicu da mogu kombinirati neke stvari, a I sad npr znam što bi trebala na početku izbjegavati

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Supergirl
    02. Studeni 2021. 17:16

Tako sam i ja, otprilike znam kad bi bio sljedeći obrok, pa nesto ranije idemo papati. Kašica ako nije topla više, onda tanjurić malo u vruću kupku. Kada je pojeo par žličica onda je normalno pojeo i bočicu, a kada je pojeo cca 100ml kašice onda sam dala na kraju tek toliko da si još doda tipa 30-40 ml. Danas je prvi put probao mrkvu, nije baš bio oduševljen pa nisam forsirala, par žličica pa onda boca.
    Sljedeća namirnica sam mislila proso. Ima netko ideju za povrće broj tri? Prva je bila tikva, sada mrkva. Ja sam mislila cvjetaču, ali sam naišla na podatak da teško sjeda na želudac...inače nemam takav dojam o cvjetači pa me to zbunilo. A mislim si davati stvari koje i inače jedemo, pa npr batat kojeg nikad doma ne konzumiramo ne bih. 

Supergirl
    02. Studeni 2021. 17:22

Hej, pa ja imam istu knjigu 😂😂😂 uuela sam ju u knjižnici jer je domaća autorica, pa si mislim tu ima baš recepata sa nama udomaćenim namirnicama. Upravo sam ju počela listati, kad evo juhe od goluba među prvim receptima 😂

Aneee
    02. Studeni 2021. 17:35

E nes me zanima kad budem kašice od mlijeka pravila, mi doma pijemo zobeno mlijeko i to će onda biti oke i za njega?
    Supergirl mi jedemo dosta tikvice, pa ako i vi jedete možeš s tim sad probati...jedemo i patlidzan, al nez kad se on može uvesti. Ja sam još na početku, još istrazujem 😅 i naravno želim njemu praviti ono što i mi jedemo, a ne nešto sa tablice npr što mi skoro nikad ne jedemo 🤷🏼‍♀️

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Mallla
    02. Studeni 2021. 18:01

Možeš brokulu možda prije nego cvjetaču, blitvu isto ako jedete, ciklu ako jedete, krompir.
    Ja isto necu bas davat stvari koje ne jedemo inače tj. Neću ih dugo davat al za početak dobro dođu pa u tu svrhu planiram korabu, batat, ciklu (jedem je al na salatu), celer (jedem al rijetko). Pa evo u svrhu više k9mbinacija posegnut ću za navedenim.

Mallla
    02. Studeni 2021. 18:03

Mene sad zanima jel riječ o golubu ptici ili golubu ribi 😄🤣

Supergirl
    02. Studeni 2021. 18:14

Ja sam kontinentalac, nisam ni znala da postoji golub riba 😂 piše jedan ili dva mlada goluba, prerežu se na pola i kuhaju

Supergirl
    02. Studeni 2021. 18:54

ana.b.

E nes me zanima kad budem kašice od mlijeka pravila, mi doma pijemo zobeno mlijeko i to će onda biti oke i za njega?
    Supergirl mi jedemo dosta tikvice, pa ako i vi jedete možeš s tim sad probati…jedemo i patlidzan, al nez kad se on može uvesti. Ja sam još na početku, još istrazujem 😅 i naravno želim njemu praviti ono što i mi jedemo, a ne nešto sa tablice npr što mi skoro nikad ne jedemo 🤷🏼‍♀️

Ja sam veliki ljubitelj tikvice 😁 za sad smo probali butternut, a i ovu ćemo svakako! Iza ljeta sam zaboravila na nju. A onda već dođe i krumpirić. Pa onda već vjerojatno možemo i od svega skuhati juhicu jelda? Pa se može ubaciti i malo teletine (ali samo da pusti svoje u juhu, ne jede se još meso).
    A za zobeno mlijeko nemam blage veze..mislim da bi do godinu dana trebalo biti izdojeno ili AD, tek kasnije ostale varijante....iskusnije mame ispravite me

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI