Aaa CrazyDiamond bas lijepo da si se javila i jos lijepse sto je sve kod vas ok. Potpisujem ovaj dio tkana marama plus kopče, takva je i moja. Praktično, lagano, udobno i lako za namještanje. Isto može na leđa i na bok, al meni je najufobnije na prsa.
url=https://lilypie.com]
Hvala Mallla
CrazyDiamond podloga koju smo mi uzeli je Casmatino, imaju svoju stranicu pa mozes pogledat.
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Cure ima li koja od vas neki savjet. Znaci Tia je spavalica i to je odlicno,ali cim ja nisam pored nje na krevetu ona ne spava duze od 10 minuta,a kad lezim s njom po sat,dva spava. Cim se pokusam iskrasti otvara oci haha. Ja ne mogu bit non stop u krevetuu poludjeti cu😅😜
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Evo i nas malo 😊 što se tiče spavanja, ista stvar, kad spavamo skupa onda spava barem sat vremena, inače spaja nekih 20 minuta jedva. S time da od početka spava s nama (imali smo od početka krevetić next to me koji je služio da po danu gleda vrtuljak 😅). Sad imamo veći kinderbet, pa sam si odlučila dati truda, eto danas već drugo spavanje, prvo 40 minuta i drugo ide sad prema tome. Uglavnom, nakon sat i pol aktivnosti (takvi su mu uglavnom budni prozori), kad vidim prvi znak umora (prije razdražljivosti), polegnem ga u kinderbet, dam dudu i dragam po glavi. Upaljeno je blago noćno svjetlo i on zaspi za čas. E sad o tom po tom dal će tako biti i sutra 🤪
Bojana malena slatkica 🥰
Sassy predivna si, a I haljina izgleda super ❤
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
E da, i jedno pitanje, da li vam bebe po danu spavaju u zamračenom? Ako hoću da spava sam, moram zamračiti, a ovak kad spavamo skupa ili spava na rukama onda mu je svejedno.
Meni ne zamračenom nego na normalnom svjetlu, tako smo se navikli jer su nam to na početku savjetovali da beba skuži što je dan što noć. I normalna dnevna buka je dok spava. Ne bi da mu kasnije svaki šum smeta. Ako zaspi u sobi stavim roletu na pola da baš ne blješti, ali ne zamračim skroz.
Sassy super izgledaš!! Meni je još trbuha ostalo pa se mislim bi li naručila steznik. Je li tko koristio? Ne znam bi li naručila ili da čekam da se samo sve vrati.
Da, bojala sam se toga da zamračeno po danu ne dovede do toga da ne skuži noć (nije zamračeno do kraja, onak na pola), ali za sad je okej, on odvali noćno spavanje po 6 sati u komadu, pa hranjenje pa još cca 3 do 4 sata.
A zadnjih 4 dana se hranimo na žličicu 😁 pa evo dojmova.
Počeli smo sa butternut tikvicom, kašica. Prvi dan tri žličice nakon kojih je bila kisela faca i čuđenje 😂😅 a već sljedeći dan otvara usta i čeka da žličica dođe. Drugi dan sam u pire tikvice dodala i malo AD-a, čisto da bude poznatiji okus. Danas sam dodala par kapi maslinovog ulja, rekla pedijatrica da je to okej. Danas na slinčeku praktički nije ni bilo ničega, jede ko veliki, baš sam bila u čudu, a on već tri dana papa na žličicu sa osmijehom 😁 sutra mislim da ćemo mrkvicu.
Kod nas je već jedno vrijeme bilo buljenje u ljude koji jedu.
Sad moram još kupiti onu neku gricku igračku koju može gristi umjesto prstiju/cijele šake, mislim da desni svrbe i žuljaju.
Sortiraj odgovore
Najstariji