Netko je pitao za veličine next. Realne ima (manje od hm, a veće od c&a).
Da li neka kod svoje bebe primjećuje da preferira jednu stranu, odnosno često naginje glavu na jednu stranu? Bez problema stavlja na drugu, ali većinom ima na jednu stranu 🤔
Mi smo vježbači zbog toga što preferira jednu stranu a uz to je u toj strani bilo i laganog zabacivanja glavice. Netko je bio pitao za vježbice koje radimo, bila sam ih detaljno opisala ali neznam više na kojoj strani (prije cca 5-6 dana ili malo više). Uglavnom to uz vježbe bude brzo izbalansirano, nije ništ strašno.
Vidim da nisam jedina kojoj se ne prikazuje lilypie trakica ispod, nešto sam krivo iskopirala...what's the catch?
Supergirl da znas da i ja upravo pokusavam namjestiti, nisam dugo usla u forum pa gledam sta neprikazuje 🤣
Ana - ja 💪 super mi je taj luk! Di u Hrv si ga nasla? Razmisljam il da nosim nas ili da uzmem dole drugi 😂
Mi imamo novu maramu 🥰
https://ibb.co/sgghDCW
Nasla sam u baby centru 😊 ima i magic baby, bas sam odusevljena, samo selim di treba 😄Kolica imam cybex balios s lux i prezadovoljna sam! Mozda bi eto da nemaju tako dobre amortizere pa da ju malo jace strese kad idemo po poplocenome 🤣
Pelene bella happy baby su maloj super, hipp pelene su isto super, huggies isto, babylove znamo kroz dan nekad staviti. Zapravo najcesce koristimo bella happy baby, pa ako zaboravim naruciti kupim hipp il huggies. Od pampers premium osip odmah krene 🤦🏼♀️
Ta kolica mi izgledaju odlicno. Daj mi reci samo jesu teska i jel zauzumaju puno mjesta u autu😄
Pa meni nisu teska, nezgodno mi je sad sa kosarom jer je glomazna i ne mogu ju lagano nekako sklopiti. Jedva cekam sportski dio. U autu mi ne zauzima konstrukcija puno mjesta, zadovoljna sam što se toga tice jer auto nema preveliki gepek, maknem kotace zadnje (laganini, 2 gumbica) i fino ju polegnem. Sa sportskim sjedalom budu isto kompaktna ko i da ga nema.
kosaru samo gore na sklopljenu konstrukciju stavim stavim i bok 😅
Ona se mrzi vozit u košari. Nije nam bilo jasno nece van nece ono nece ono. Probala jaje i sad bez problema popimo i kavu. Nasla sam jos jedna kolica. Super mi se čine. Pa ako neko nesto zna o njima nek javii😁
https://www.bebenova.eu/kolica-zopa-move-3u1-night-black-silver.html
Super da postoji ovaj forum da izmjenjujemo iskustva.
Ugl Tia mi je nervozna. Nece na boku cicat ,nece na rukama.glavu gore mice. Uspijem ugurati jedva cicu pa se smiri. Neznam sta joj je s tim. Evo 4,5 dan to vec radi. Kad je sljedeci skok? Sad cemo 3 mj uskoro
Ja ne znsm nista o kolicima, ali i meni su zapela za oko, tj. mislim da cu uzeti ta samo sportski dio
Supergirl da znas da i ja upravo pokusavam namjestiti, nisam dugo usla u forum pa gledam sta neprikazuje 🤣
Iskopirala sam više varijanti i svaki puta isto 😅 neda i neda
Cure ona je dobila sve puno crvenih tockica po glavi i par velikih. Idemo u klajcevu
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Bojim se da nije nesto
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Supergirl evo uspila sam, wuhuuu. Odes na forums i onda na zadnje od ponudenih tamo 🤣
Mateja, ne znam sto bih ti rekla, sumnjam da ima veze sa vratom, ali nisam strucna, pa eto vidjeti ces sto ce ti netko strucan reci i nadam se da nije nista ozbiljno 😱🙏
Mateja šta kažu dr? Moj brat najmlađi je imao na guzi doslovno rane otvorene, kud i kamo gore od ovoga sto tvoja bebica ima.
Dobio kremicu i prošlo vrlo brzo, a kažem, puno teži slučaj.. tako da se ne sekiras. Bit će to sve dobro ❤️
Ja sam pozitivna na koronu… 😔 koja mama je prije neki dan pisala da je pozitivna? Kako prolazi sve i ono sto me najviše zanima, kako je bebica to podnijela?
Moj Ante je ok, on isključivo sisa, a čitam da se preporuča nastaviti sa dojenjem normalno…
👩🏻 32 god.
🧔🏻 32 god.
1/2020 missed ab 10tt
11/2020 plusić 💫
27.07.2021. Ante 🤎
Mateja javi nam šta je, vjerujem da će sve brzo proći 🙏
Rio držim fige da ti prođe bez težih simptoma. I ja sam čitala da se sa dojenjem normalno nastavlja.
Magdalena je pozitivna isto, pa vjerujem da će se javiti.
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji