Moram sa vama podijeliti što sam primjetila i čekam još i pregled idući tjedan. Muž i mama mi kažu da umišljam, no dok ne provjerim, nista ne znam. Primjetila sam da Veronika ima kao jednu nogicu malo deblju od druge. To sam zaključila po debljini naslaga na nogicama, a krenula sam gledati jer sam vidjela kod prematanja da ispod jedne noge ima crtu koja se zna više vidjeti. Možda zabrijavam, no čekam UZV kukova idući četvrtak da vidim ima li veze sa time ili to možda nije ništa...
👨👩👧👧👭
Muž - Tweetyce odlicno opisano i mislim da nam se svima u nekim trenutku takve misli nagomilaju jer nisu to samo misli to stvarno je tako....on moze puno toga sto ja ne mogu jer imam veci prioritet a to je biti na rasoolaganju maloj i onda nekad ta ljubomira nadiđe normalu i onda sam živčana i ožugam mu što ne znam ide dvi večeri za redom na piće. A realno nema mi sta u tom razdoblju pomoći ako bude doma gledat ce film ili surfati al đaba baš budem zavidna...a onda drugi dan dobijem neku drugu energiju i ooet mi to sve od jučer nije bitno.
Rutina - kakav je dan takve smo mi. Vecina dana je slicna al ima i razlika. Kao sto Bojana kaze, siti, čisti i sve drugo lako. Sari je svaki dan razlicit, spavanje svakibput u neku drugu uru, razlicitog trajanja. Ali na vecer između 21:30 i 22 ona zaspe za nocno spavanje pa je ja oko 21h obucem u piđamu i nahranim.
Orhideja - joj tako i ja. Sve ove stvari kije nisam prošla prvi put su mi špansko selo. Pa samo googlam i zabrinem sama sebe.
url=https://lilypie.com]
Ana.b. malac sladak kao i uvijek, puna kolica ljubavi ❤
Kako vi balansirate s muzevima? Ja sam navikla isto tako sve sama, i sad imam osjecaj da ga mucim jer on ide u soping i vecinom on kuha, i uzme nju da se ja odmorim. Ne zali se on da budem jasna.. Navecer ga pustim da spava a nas dvije budemo u drugoj prostoriji jer radi i znam da ne funkcionira ako nije naspavan. Isto tako ga stalno trazim da mi doda stvari dok dojim (voda, maramice, nesto). I napravi on sta moze bez zalbe. Ali sam opet na neki nacin ljubomorna iskreno jer vidim da on moze i otic odtrcat i vjezbat, ima vrimena pogledat seriju ili citat knjigu, a ja imam osjecaj da moram bit oko nje 24/7 radi tih sisa i fokus mi je samo na njoj 😅
Moj ide u soping i kuha i hrani nekad malu i presvlaci i dodaje mi stvari i sudjeluje koliko god moze oko nje i iskreno svidalo mu se il ne apsolutno me ne zanima ni 2% 😁 ne pokazuje da mu se neda/da mu je problem srecom njegovom 😜 jer od starta sam se postavila da je nase dijete i nasa briga i da i on moze sudjelovati. Ne osjecam se lose u vezi svog stava, smatram da je ispravan i da nisam niciji sluga (malo dramaticno zvuci ovo zadnje 😅)
Za ovaj zadnji dio oko ljubomore ista stvar, nekad bi najrade osla na posao odraditi smjenu u tisini 😅
2021. M 💗
Magdalena i Mallla, baš o tome pričam, ne gleda u mene, smije se zidu, nedovoljno drži glavicu, previše drži glavicu.... A najviše se zamaram tim nemirom, trzajima rukama, glavom, tijelom, kod prvog noćnog uspavljivanja i vjerojatno sam već spomenula da sam uvjerena da se tako ponašao u trbuhu, pa se mislim da nije nešto s neurološke strane, a opet i da je mislim da bi i po danu bio takav....
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Magdalena ja sam za to da sve treba provjeriti. Da nekad pretjerujemo al to je normalan dio majčinstva. Kad smo mlađe obično smo oouštenije, a što starije to u većim strahovima. Ja sam sad to "otkrila" u Sarinim ustima, nešto kao zub a ne može bit zub ili ipak može, pronašla sam da se vjerojatno radi o epstajnovom biseru, al svejedno cu se kinzultirat sa zubarom, ne prepustam nista slucaju!
Orhideja hahah isto isto, stalno neki što ako! Al sinoc smo isto imali trzanje nogom kao da pokusava nesto strest s te noge, al to racunam muci je probava pa tako si olaksava.
Ana.b. potoisujem stav, ma znam ja rec i Hani nisam ti sluga ja sam ti mama izvoli sama uzet puding otvorit i jest 🤣
Noć nam je prošla izvrsno, temperature nije bilo a i tek joj se vratio. Odlično je jela. Upravo se igra u gymu kao da jučer ništa nije bilo. 💗💗 Mjesto uboda joj uopće ne vidim, doduše jučer smo joj čim smo došli doma zaljepili onaj frescopad gel tako da je vjerojatno i on pridonio tome. Eto nadam se da smo dobro prošli s cjepivima, i da je gotovo s nuspojavama iako pratit ću još koji dan.
Strahovi - svi ih imamo i nekad baš pretjerujemo, sve je to dio majčinstva i iskreno mislim da je manja šteta pretjerat oko nečeg nebitnog nego zanemariti nešto bitno...
Rota - Malla mene moja doktorica odgovara jer je kao to previše cijepiva, pa to nije obavezno... Tvrdi da je kod nas zaraza rotom rijetka i da već godinama nitko nije tražio da cijepi dijete s tim. Kad sam joj rekla da mi je bitno da bude što zaštićenija jer će s 14 mjeseci u jaslice rekla je da je bitno da je cijepljena za pneumokok a razlog za rotu ne vidi i da ona ne zna gdje bi još ukomponiranala to cijepivo... 🤷🤷🤷 Pa sad nezz ni sama...
Uz kukića - mi idemo 13.9. i nadam se da će biti ok budući da je ne povijam široko, radim vježbice kad stignem s nogicama i to je to...
E da, za rotu ue još spominjala kako je prije bilo nekih nuspojava pa je bilo povučeno cijepivo što znam i sama ali je poboljšano... Uglavnom nemam pojma što bi ...
Ajme ja od jutros ne znam kud idem, šta radim, a Iris mi nimalo ne pomaže 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Baš neće da spava, sve nešto na kratko, razdražljiva, samo bi da je nosam, evo ne znam. Nekako sam uspjela završiti ručak, ja doručkovati. Trebala bih po neke stvari a ne znam ni sama, ne da mi se.
I da, apsolutno se slažem sa svime ovim za muža. Ne pomaže on nego učestvuje u odgoju i podizanju svoje djece. Apsolutno im treba prebaciti sve što možemo. Ja jedva čekam još nekih mjesec i po i idem na trening. Rekla sam podojiću Iris i ostavljam ga sa obe na sat i po, dva i NE INTERESUJE ME šta rade i kako su 🙏🙏🙏 amin!
Ima i ova mater dušu!
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji