Ajme svaka vam čast kad stignete čitati knjigu, woooow!!! Ja nekad i zaboravim jesti, doslovno, koliko nemam vremena 😱.
Iris je u fazi kad je bidna da bi samo da gleda u mamu i smije se i guguće 🤦🏼♀️😁tako da, nema ostavljanja bebe bilo gdje 😁
Nosaj mama i pričaj 😊
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Chian i ja se zahvaljujem što si spomenula zamrzavanje.... I hvala na čestitki iako si nas zamjenila sa Marom 🥰🥰🥰
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Žene.... Je li moguće da je onaj plač od prekjučer povezan sa skokom +povećan sa cjepivom, jer od tad svaki dan imamo sličnu situaciju samo manjeg intenziteta. Tada se samo hoće nosit i bulji u nešto, okreće glavu od mene za razliku od Bojane, neće ni jesti, nedaj bože spustit u ležeći položaj pa ni na rukama, onda odjednom preokret, smije se, pričao bi, sve predivno.. .. Sinoć uspavljivanje dvai pol sata, mlati rukama i nogama, glavom da me muž pitao je li to uopće normalno,kad je zaspao, nije se ni pomakao do pola 4, usput jučer je jedva odspavao 3 sata po danu i to isprekidano u pet pokušaja🥴
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Negativ hvala za dijagnozu vazospazam.. Istražujem još ali ima dosta povezanosti, probat ću naći drugu pozu jer sad dojim jedino sjedeći 😁☺️
Mallla ja te kuzim skroz, imamo iste neke situacije... U svega 10min mogu izdojiti 150ml iz samo jedne dojke, imam jaki otpust, no tamo negdje predvecer se ta količina smanji, otpust vise nije tako jak, i ako ga ne nahranim odmah i sad postane ful nervozan i ne zeli vuci jace nego inace nego udri u plac da se cijela zgrada trese. Isto smo na početku mislili da su grcevi jer bi se to dogadalo predvecer, davali kapi, da bi na kraju skuzili da je dijete gladno, naguta se zraka i mlijeka i naravno da mu smeta. . Tako da navečer nakon obadvije cice ide i cca 70ml ad i svi sretni. Valjda su navikli da mlijeko ide jace, pretpostavljam da se i kod tebe mijenja jacina otpusta a i kolicine, i onda postane nezadovoljna 😁 komentirala sam to sa pedijatricom i rekla je da je sve ok da slobodno nadohranim sa ad kada se to dogodi
It's a boy! 💙
Negativ hvala za dijagnozu vazospazam.. Istražujem još ali ima dosta povezanosti, probat ću naći drugu pozu jer sad dojim jedino sjedeći 😁☺️
Malllaja te kuzim skroz, imamo iste neke situacije… U svega 10min mogu izdojiti 150ml iz samo jedne dojke, imam jaki otpust, no tamo negdje predvecer se ta količina smanji, otpust vise nije tako jak, i ako ga ne nahranim odmah i sad postane ful nervozan i ne zeli vuci jace nego inace nego udri u plac da se cijela zgrada trese. Isto smo na početku mislili da su grcevi jer bi se to dogadalo predvecer, davali kapi, da bi na kraju skuzili da je dijete gladno, naguta se zraka i mlijeka i naravno da mu smeta. . Tako da navečer nakon obadvije cice ide i cca 70ml ad i svi sretni. Valjda su navikli da mlijeko ide jace, pretpostavljam da se i kod tebe mijenja jacina otpusta a i kolicine, i onda postane nezadovoljna 😁 komentirala sam to sa pedijatricom i rekla je da je sve ok da slobodno nadohranim sa ad kada se to dogodi
Je bas to tocno u sridu! Imaju faze u danu i sto se tice punoce i jacine otpusta i bas to ona je od starta navikla da to toči...dakle sisa je u ovom slučaju gora od bočice i onda ako nisu slapovi nije zadovoljna. I sto sam skuzila ako je pustim plakat duze od dva vriska to je kasnije za smirit je pokora i nista onda nece. Tako cu onda i raditi, AD je u kuci, kad zatreba tu je! Al svakako je lakse kad cujem da nas ima jos.
url=https://lilypie.com]
Žene…. Je li moguće da je onaj plač od prekjučer povezan sa skokom +povećan sa cjepivom, jer od tad svaki dan imamo sličnu situaciju samo manjeg intenziteta. Tada se samo hoće nosit i bulji u nešto, okreće glavu od mene za razliku od Bojane, neće ni jesti, nedaj bože spustit u ležeći položaj pa ni na rukama, onda odjednom preokret, smije se, pričao bi, sve predivno.. .. Sinoć uspavljivanje dvai pol sata, mlati rukama i nogama, glavom da me muž pitao je li to uopće normalno,kad je zaspao, nije se ni pomakao do pola 4, usput jučer je jedva odspavao 3 sata po danu i to isprekidano u pet pokušaja🥴
Lako moze biti bas ta kombinacija. Inace jedna od cestih nuspojava cjepiva je razdražljivost! Danas se probajte organizirat tako da ste za tu uru dvi odmorni lakse je onda podnjet sav taj plac.
Bojana na rate sam čitala, al tad mi Hana jos nije bila tu, a sad ne stignem bas ni u wc, sjetim se da nisan bila u wc pola dana.
Tweetyca Mila je tako lijepa, tamnoputa i vidi velikih očiju, cijela glava oči...divna je! Eee hoce ona paznju naravno mrva mala!
Bojana na rate sam čitala, al tad mi Hana jos nije bila tu, a sad ne stignem bas ni u wc, sjetim se da nisan bila u wc pola dana.
Tweetyca Mila je tako lijepa, tamnoputa i vidi velikih očiju, cijela glava oči…divna je! Eee hoce ona paznju naravno mrva mala!
Da, znam. Ja sam sinoć legla i sjetim se kako sam taj dan samo doručkovala tipa u 9 ujutru i to je to, u potpunosti sam zaboravila da jedem. Još je Iris u groznoj fazi plakanja ako nije kraj nekog, čitaj mene i samo se dernja.
Bojim se da će mi susjedi zvati socijalnu jer je nekad ne uspijem smiriti baš brzo, užas
Samo čekam da se muž vrati, iako će mu biti turbulentno još nekih mjesec i po sigurno, radiće dugo i povremeno otputovati možda, ali bar će biti tu na sat vremena, samo da odmorim
Neki dan me nešto opralo pa sam plakala (juče ustvari) i pitala ga da li misli da sam ja dobra majka našim curicam, o Bože kako nekad hormoni lupe u glavu.
Send help
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
i da Tweetyca moram i ja prokomentarisati da je mala med medeni
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Hvala! 🥰
Danas mi muku mucimo s dojenjem, pokusavam je sto vise stavljat na lijevu da potakne proizvodnju al ona povuce par puta i udari u plac. Vidim da mlijeka ide ispocetka ali mi se cini da ne bude toga puno. A iz desne lije i mislim da se navikla na to. Strah me da mi ne nestane mlijeka u lijevoj. A bas nam je dobro islo do prije 2-3 dana. Evo izbezumljena sam sva. A grozno mi je slusat kako place kad je stavim na tu sisu, da ju nakon nekog vrimena jednostavno pribacin na desnu 😔
Zvat cu sutra i probat bukirat vrime kod babica koje savjetuju za dojenje…
Imate neke savjete/preporuke?
Imam elektricnu izdajalicu koju jos nisam otvorila, imam onaj gel koji moze u mikro za sise utoplit, i imam skupljac mlijeka 😅
Isti problem sam imala i sa drugom kćeri, i sad sa trećom... jednostavno pomalo nestajalo mlijeka u lijevoj.. dok nije skroz nestalo.. evo i sad ide gdje koja kap, al je zato desna glavna, hehhehe... ne znam zašto se to događa, al nije ni neki razlog za paniku dok imaš u desnoj, ona ti onda proizvodi koliko je potrebno za svaki obrok.. ne brini, provjereno je, jer je kćer sisala samo desnu, 2 godine.. 😉😉😉
Sortiraj odgovore
Najstariji