Stavljas*
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Bijeli sum, napa, fen, kaj god od toga… djeluje ko normabel na njih 😅
Istina, Iris se komira na usisivač, ali opet ne spava čvrsto i dugo. Tipa, trza se i mlatara, i budna za 20 minuta 😡😡😡
Uglavnom, nadam se, i čvrsto vjerujem da će sutra biti bolje 🙏😁
Vidi mozda da ju duze uspavljujes. Muz je nes to istrazivao i u principu smo uspjevali da mala fino zaspe ako ju duze uspavljujemo s loptom uz sum. Imam i nekog plisanca koji ima taj zvuk i njega drzim u spavacoj, pa ga nakon jela u noci il kod uspavljuvanja navecer upalim.
Fun fact, Miju kroz dan uspavljujemo na lopti il nosanjem, al navecer se sama uspava u kreveticu uz sum, nije mi jasno ni kako ni zasto, al spava pa se ne bunim😅
2021. M 💗
Naravno da smo to skuzili kad smo vec pokrepavali od njenog placa i nervoze jer je premorena 🤦🏻♀️
2021. M 💗
Istina, Iris se komira na usisivač, ali opet ne spava čvrsto i dugo. Tipa, trza se i mlatara, i budna za 20 minuta 😡😡😡
Vidi mozda da ju duze uspavljujes. Muz je nes to istrazivao i u principu smo uspjevali da mala fino zaspe ako ju duze uspavljujemo s loptom uz sum. Imam i nekog plisanca koji ima taj zvuk i njega drzim u spavacoj, pa ga nakon jela u noci il kod uspavljuvanja navecer upalim.
Fun fact, Miju kroz dan uspavljujemo na lopti il nosanjem, al navecer se sama uspava u kreveticu uz sum, nije mi jasno ni kako ni zasto, al spava pa se ne bunim😅
Nažalost nemam baš vremena da je uspavljujem sat vremena, ono duša me boli za starijom koja bi isto mamu. Stavljam je da spava na stomaku preko dana, kad uspijem, tj. kada hoće u taj položaj. Tako je znala super spavati, i po 3 sata u komadu. Sve se nadam da je ovo samo neka faza 🙊
Isto je znala sama zaspati bez po muke, ali sad 😱.
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Nažalost nemam baš vremena da je uspavljujem sat vremena, ono duša me boli za starijom koja bi isto mamu. Stavljam je da spava na stomaku preko dana, kad uspijem, tj. kada hoće u taj položaj. Tako je znala super spavati, i po 3 sata u komadu. Sve se nadam da je ovo samo neka faza 🙊
Ma ne mislim sat vremena, al da, nezgodno je zbog starije. Probaj swaddlanje mozda sa tetricom, ako bude ok posaljem ti swaddle odjelce, za moju nije to opcija 😅 a bit ce ti lakse neg umotavati (bude lakse i pelenu promjeniti i sve).
Vjerujem da je samo faza i da ti bude uskoro lakse 🤗
2021. M 💗
Ma ne mislim sat vremena, al da, nezgodno je zbog starije. Probaj swaddlanje mozda sa tetricom, ako bude ok posaljem ti swaddle odjelce, za moju nije to opcija 😅 a bit ce ti lakse neg umotavati (bude lakse i pelenu promjeniti i sve).
Vjerujem da je samo faza i da ti bude uskoro lakse 🤗
Svakako je već uspavljujem tipa 10-15 minuta. I to mi je puno da je nosam jer Iskru nisam nikad uspavljivala nosanjem. Da mi je neko rekao da ću to raditi sa drugim djetetom rekla bih mu da je lud i da nema šanse 🤷🏼♀️ vidjećemo šta nosi novi dan.
Hvala na podršci 😘😘😘❤️
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Kod mene je mali do sad imao najduži spavanac večeras 6sati i 40min 😬 jeo okupali ga i zaspao i evo tek se sad probudio pa je jeo I naprdio se i samo nastavio da spava 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Jutro!
Danas subota, ja kontam sinoc kako cu produzit spavanje jutros hhaha kako ne, buđenje u 6:30 mrva bi natezala sisu al ne bi odjednom temeljito nego svako malo po malo. Al dobro pit cu jutarnju kavicu dok svi spavaju ako ona uopce mirno zaspe.
E danas nam je rekorsni 5ti dan da nije kakila, znam da moze ici i do 14dana al nije lako čekati to govance.
Bojana suosjećam, Sara čim čuje Hanin glas odma oči ko u sove, a Hanin glas je piskutav i vrlo je glasna tako da ispadne da je većinu dana ušutkavam.
url=https://lilypie.com]
Kod mene je mali do sad imao najduži spavanac večeras 6sati i 40min 😬 jeo okupali ga i zaspao i evo tek se sad probudio pa je jeo I naprdio se i samo nastavio da spava 😅
Godi njemu odmor i more. Dok on dobiva na kilaži pusti ga da spava kad i koliko želi i uživaj u tome.
A ti si bila pisala o spavanju u kolicima, hoce i Sara zaspat u kolicima al se trebamo.vozit po grbavom trrenu inace nista od spavanja 🤷♀️😆 lipi oni dani kad bi pojela i sama zaspala...al dobro ne mogu.se previse zalit bude dobrih dana i čupavih dana.
url=https://lilypie.com]
Hvala na odg za toplomjer! I isprike, naknadno sam skuzila kad sam procitala svoj post da zvuci bas bedasto, sad ja se tu nesto hvalim kako smo si divni muzic i ja...eh ja bas imam cmolj faze kad mi je sve predivno i placem jako smo sretni i faze kad si mislim ubijte me da se naspavam.🤣🙊 Ne zamjerite. Sad kad citam vasa iskustva sam opet u fazi zahvalnosti jer koliko god umorna bila, to je ipak manje od vas i lakse mi je jer Mia stvarno ne place...mozda maksimum par sekundi svaki dan, ako bas nismo odmah reagirali na negodovanje. Smije se stalno. A spava od 22 h navecer do 10 ujuto, ali uz podoje na svalih cca 1.5 - 2 h... Ona se ni ne budi nego krene stenjati i grebati se i cuclati saku pa se probudim i stavim ju na prsa. Ona u snu ulovi sisu i jede. Jos je dobro sto se pocinjem navikavati na to sto nemirno spava i inace, ali i dalje puno puta fulam pa se dizem i provjravam jel gladna kad je samo u nekoj aktivnoj fazi sna...tako da sam budna nekad i svakih pola sata... sad ce ju muz uzet malo k sebi da malo ulovim sna u jutarnjim satima, mozda i 3 h u komadu sto mi je sada ko da sam 8 sati oddpavala. 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji