Kad ih hranite nakon dojenja sa ad, koliko ml napravite? Točno za njihove tjedne ili manje?
Ja sam u tom početnik, napravim 60ml, a ona je do sas popila ili nista ili 30ml al ja po onom principu b9lje prolit nego da fali.
Enigmas nama nisu dugo trajali pa nemam bas pravo glasa.
url=https://lilypie.com]
Emigmas, nama su počeli sa nekih mjesec dana, a prestali su nakon cca 3 tjedna, negdje oko 7-8 tjedna. Ja sam očekivala da će trajati do 3.mjeseca, ali Bogu hvala nisu. I kod nas ove dane jako slabo dnevno spavanje. Od 8 ujutro budna, spavala 4× 45 min. I jako je teško uspavam, bude jako nervozna i plače...
👨👩👧👧👭
Jeste pokusavale uspavati u kolicima? Moj evo već 2 dana spava u kolicima...i skoro citav dan prespava...kad se probudi bude budan nekih sat vremena onda jede I opet spava...obožava se voziti i tako ga ja vozim po dvorištu dok ne zaspe, pa kad zaspe onda samo sjednem i pored sebe kolica i pomalo guram naprijed nazad i obavezno uz bijeli šum...ali mora biti baš do kraja pojačan bijeli sum
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Jeste pokusavale uspavati u kolicima? Moj evo već 2 dana spava u kolicima…i skoro citav dan prespava…kad se probudi bude budan nekih sat vremena onda jede I opet spava…obožava se voziti i tako ga ja vozim po dvorištu dok ne zaspe, pa kad zaspe onda samo sjednem i pored sebe kolica i pomalo guram naprijed nazad i obavezno uz bijeli šum…ali mora biti baš do kraja pojačan bijeli sum
Tako mi je jučer na zraku u kolicima, samo spavanje.. Danas sam pokušala i spavao je nekih 45 min u kolicima dok sam obavljala dm konzum i ostale gluposti i taman kad sam mislila idem sad kolicima i stan pred zgradom se razdero 😅
🙅♀️30, 🙋♂️29
Evo me, neko me tražio? Živa sam 🤣🤣🤣
Što se grčeva tiče, Bogu hvala prošli su. Na kraju je sve bilo puno bezbolnije i kraće nego što sam mislila. Nama su trajali možda ukupno mjesec dana, malo više i manje nisam sigurna, ali sam presrećna da nije kao sa Iskrom 🙏.
Mara5 kao da si opisala Iris, znači isto, prevrće očima, plače, odjednom trzaji i mlataranje. Znaš kad sam zvala muža i kažem mu njoj nešto fali. Evo stvarno ne znam, ako vikend bude ovakav ima da poludim 🤦🏼♀️.
Mallla isto kao i ja, isto sam imala epileptične napade u školskom dobu, malo kasnije, tamo kraj osnovne i početak srednje. Kod mene su to povezali sa traumama i nikad nije potvrđena epilepsija, mada sam isto nekoliko godina bila na terapiji.
Ajme kad smo kod terapije moram na pregled kod endokrinologa, da vidim da li se štitna regulisala 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ zaboravila sam na to totalno.
Moraće sačekati muža, ne pada mi ba pamet u bolnicu ići sa Iris 🤦🏼♀️
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Ja ne znam šta je sad ovo ali Iris danas samo plače. Ne spava, bori se da ne zaspe, baš je nemirna i nervozna. I vrišti konstantno ako je ne nosam.
Ja sam luda danas (luda sam i inače, al danas posebno).
Help, je l' to možda skok? Da nije rano 😔
Isti problem s Mijom imala, trajalo 3 tjedana uz dobitni combo s grcevima 🤦🏻♀️ spasila me pilates lopta, probaj skakutati na lopti ako imas 😊
2021. M 💗
Ja ne znam šta je sad ovo ali Iris danas samo plače. Ne spava, bori se da ne zaspe, baš je nemirna i nervozna. I vrišti konstantno ako je ne nosam.
Ja sam luda danas (luda sam i inače, al danas posebno).
Help, je l' to možda skok? Da nije rano 😔
Isti problem s Mijom imala, trajalo 3 tjedana uz dobitni combo s grcevima 🤦🏻♀️ spasila me pilates lopta, probaj skakutati na lopti ako imas 😊
Da se nadovezem jer sam brzopleta, mi bi uspavali na lopti, kad kao zaspe cekali cca 20 min i u krevetic.. upalilo bi u vecini slucajeva.
2021. M 💗
Bijeli sum, napa, fen, kaj god od toga... djeluje ko normabel na njih 😅
2021. M 💗
Bijeli sum, napa, fen, kaj god od toga… djeluje ko normabel na njih 😅
Istina, Iris se komira na usisivač, ali opet ne spava čvrsto i dugo. Tipa, trza se i mlatara, i budna za 20 minuta 😡😡😡
Uglavnom, nadam se, i čvrsto vjerujem da će sutra biti bolje 🙏😁
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Istina, da I na lopti zaspe bas ono fino hahhah...a da preko dana stavljam malu da spava na trbuhu? Mislim stalno je pod nadzorom a tako ne dolazi do tog trzanja rukicama
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji