Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    chiAn
    10. Kolovoz 2021. 22:19

Jooj curee bebe su vam preeslatke! Bas bas 🤗🤗😍😍

url=https://lilypie.com]

Mallla
    11. Kolovoz 2021. 00:06

Kiflica posebno ova zadnja rečenica uzmite moje dobro sam s rezervom 😊 točno si me opisala nakon prvog poroda...sve radim, dobro sam, pozitiva...tek kasnije sam skužila da to nisam bila ona ja koja sam inače 🤣 al sve to prođe. Kako oni rastu tako se i mi opuštamo.
    Bojana Iris mi se baš izmjenila druga beba!
    Ana a tvoj mališa je pravi bumbarčić sav za štipkanje.
    I da i nama se po malo suše bubuljice ali mislim da nam dolazi tjemenica, obrve i rub kose su u žutim ljuskicama, a iza uha je izražen jedan limfni čvor. Sutra ću pokusati malo tretirati tjemenicu, ako je to to.
    Nešto smješno - pita me Hana danas mama a zašto ti je tu tako plavo (popucale kapilare)...nastavlja ona, a mama zašto si tako debela? 🤣🤣 u fazi smo 1000 pitanja! Ne znam od kud joj ovo s debljinom al obavezno nešto komentira vezano uz debljinu. Baki je na sred plaže rekla da.nije trebala obuć taj kostim jer je predebela za njega....hodala je ulicom i vidjela jako debelog čovjeka i iz sveg glasa pitala zašto je onaj čovjek tako debel 🙄 živa sramota...evo malo kimentara o jednoj 4 ipo godišnjakinji!

Aneee
    11. Kolovoz 2021. 03:52

Da mali se bas lijepo zaokruzio 🥰😄
    I mi smo imali tjemanjecu a da nisam ni znala da je to too 😅
    Na obrvama i na glavi, ali ja mislila samo malo suha koža koja se obnavlja jer je bas bilo ono 3.tjedan ili tako nešto 😅
    I onda počela koristiti baby šampon za kožu i kosu i nakon par pranja je to otišlo. 
    Hana kraljica ❤ hahahah 🤣 ipak su to djeca i vjerujem da se ne ljute ljudi jer znaju da djeca ne misle ništa loše...tako je jedan mali od prije vidio prvi put crnca, pa je pitao mamu zašto je on tako prljav 🤭🤭🤣 isto je tako nešto bio 4-5 godina star. 
    Negativ.Ljubavi nas pregled je dobro prošao mislim da sam pisala prošli tjedan...samo su rekli sve oke, ali nisu puno objašnjavati sta točno gledaju..i nešto su upisivali u tu njegovu knjižicu ali se ne razumijem u te brojke...ali nisam htjela ni istraživati previse po internetu. 
    Nisam znala da to gledaju jel zreo ili ne. Jesu ti još nešto rekli? Kako se onda to rješava? Jel to sa širokim povijanjem ili?

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Bojana2017
    11. Kolovoz 2021. 05:50

Jao Mallla Hana je totalni hit. I moja Iskra je u fazi 1.000 pitanja dnevno 😱😱😱
    Ana mali je pravi bombončić 😊😊😊
    Nama je pregled za kukove tek 16.09. tad smo naručene. Trenutno Iris spava na meni, ne znam da li je skok u pitanju, ali nervoza, plakanje, hoće siku, neće, tako cijeli dan juče. U šestoj smo sedmici pa bi moglo biti to 😔. 
    Uspjela sam uslikati svoje cure juče, da obe gledaju i da Iris ne plače 🤣🤣🤣
    https://ibb.co/TwPMnn5

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Mallla
    11. Kolovoz 2021. 05:54

Jutro!
    Mi još nismo bili na tom pregledu. S Hanom mi isto desni nije bio još u čašici s njenih mj dana pa smo radili široko povijanje i vježbice, do kontrole je sve bilo ok. Ako se dobro sjećam do 3mj kukovi sjednu u čašice i okošte se. A meni je ped. Ovaj put rekla (ova u rodilištu) da pregledamo kukove kad napuni 2mj al svakako prije 3 mj.
    Ja sam se sad probudila malo prestravljena. Sinoc sam zaspala tako da je sara bila u svom kreveticu (spojeni su nam kreveti). Budim se ona između mene i svog kreveta, bočno na dekici kojom sam popunila rupu između, otkrivena, sve rastvoreno. Pogledam sebe vidim da mi je spavačica raskopčana na desnoj strani (oretpostavljam da je jela). Ja se toga ničega ne sjećam...niti da je plakala, ni da sam je uzela sebi a ni da je jela 😵 sad me drži neugoda i lagana zaprepaštenost al ponavljam sebi da je sve ok. Ona soava mirno sve je OK! Valjda sam toliko umorna bila da sam ocito stvari automatski odradila u čvrstom snu.

Mallla
    11. Kolovoz 2021. 05:57

Bojana predivne su cure 💖 A to su rjetke prilike da gledaju, da su mirne i da se.onda mogu uslikat 🤣 Ja gledam slike s krštenja, Hana na ni jednoj ne stoji mirno ili je u pokretu ili je napravila neku čudnovatu facu, a Sara spava 😀 

Aneee
    11. Kolovoz 2021. 08:59

Bojana predivna slika..bas su slatke 🥰
    Mallla I meni se desilo tako jedan put pa sam se sva uplasila da sam ga mogla utusiti sisom i svakakve gluposti su mi prolazile kroz glavu...i to sam skuzila jer se on jednom ponovno prikopcao na sisu pa me tako probudio.
    I sinoć sam imala situaciju gdje sam zaspala i on me probudi svojim negodovanjem. i ja onak reko sta je odspavao 5 min I već je budan i tu mu ja dajem dudu...a on onda u plač izbacuje dudu i plače, a meni nije jasno šta se desava I onda skuzim da je gladan...i da je prošlo 3 sata a ne 5 min od zadnjeg jela 😅😅😅 
    Umor odradi svoje 🙈

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Mallla
    11. Kolovoz 2021. 10:30

Da da umor je čudo...nevjerijatno mi je da sam tako sve odradila u snu. A isto mi je tako orolazilo milju užasnih misli al sam nastavilanl sebi ponavljat ok je, spava mirno, izgleda zadovoljno sve je dobro.... 

Orhideja1
    11. Kolovoz 2021. 11:05

Mallla

Jutro!
    Mi još nismo bili na tom pregledu. S Hanom mi isto desni nije bio još u čašici s njenih mj dana pa smo radili široko povijanje i vježbice, do kontrole je sve bilo ok. Ako se dobro sjećam do 3mj kukovi sjednu u čašice i okošte se. A meni je ped. Ovaj put rekla (ova u rodilištu) da pregledamo kukove kad napuni 2mj al svakako prije 3 mj.
    Ja sam se sad probudila malo prestravljena. Sinoc sam zaspala tako da je sara bila u svom kreveticu (spojeni su nam kreveti). Budim se ona između mene i svog kreveta, bočno na dekici kojom sam popunila rupu između, otkrivena, sve rastvoreno. Pogledam sebe vidim da mi je spavačica raskopčana na desnoj strani (oretpostavljam da je jela). Ja se toga ničega ne sjećam…niti da je plakala, ni da sam je uzela sebi a ni da je jela 😵 sad me drži neugoda i lagana zaprepaštenost al ponavljam sebi da je sve ok. Ona soava mirno sve je OK! Valjda sam toliko umorna bila da sam ocito stvari automatski odradila u čvrstom snu.

Ima nas još🤷‍♀️i ja sam svog sinoć hranila oko 4:30.... i kao ana iz nekog razloga se probudim, i vidim vani dan 6 sati .... Mali spava između muža i mene, a ja mislim kako sam samo malo zažmirila 🤦‍♀️

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Orhideja1
    11. Kolovoz 2021. 11:11

Mi smo jučer išli do Zagrba (2 sata vožnje) sa našim mališom, popili kavu, ručali u restoranu obavili sitnu kupovinu sve 5, ali smo imali 3 puta vrištanje u autosjedalici.... toliko da se guši od plača 😣😣😣
    Ja sam se sva preznojila, čak sam ga na par sekundi izvadila samo da ga umirim i vratila u sjedalicu (znam opet nemajka)... Ne znam u čemu je stvar je li mu nešto nudobno, da li samo bezveze protestira.... Je li još koja imala sličnu situaciju? 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.