Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Magdalena2002
    09. Kolovoz 2021. 19:19

Da, I mene muči to, imam problem sa tim što moram imati sve pod kontrolom, čim je nešto izvan mojih mogućnosti, gubim se. Volim da mi bude čisto i pospremljeno, kad nije, ja se osjećam loše. A upravo to, kad imaš malu bebu, sve je tako nepredvidljivo. Neke dane spava puno, neke uopće, ako spava do 7 uvečer, kako će spavati po noći? Ponekad stigneš masu stvari, ponekad ne stigneš oprati zube. Zaista, da nema ovog foruma, ne znam sa kime bih mogla razgovarati o takvim stvarima. Slažem se, premalo se daje na važnosti psihološkom stanju majke nakon poroda.

👨‍👩‍👧‍👧👭

matea1989
    09. Kolovoz 2021. 21:23

Malla- predivni ste baš, Hana je premedena kako je seku zagrlila
    Ja nemam problema s anksioznošću, inače sam smirena i stabilna, kod mene hormoni ne luduju ili barem ne djeluju, nisam nikad ni u pms-u bila, tako da me barem to zaobišlo.

Ja i Rita smo ta vikend bili kod mojih na selu jer je muž bio na terenu, prodisala sam, gore na selu je bar noć svježija, napokon lipo spavala.

Dojenje - napokon smo bez šeširića, preporod. ❤️ Samo joj je postalo malo, posisa obje sise, danas popodne je nastavila žaliti pa sam joj napravila ad, posisala je još 60ml.

Babinje - evo kod nas počelo 🤣🤣 ujutro će mi navratiti rodica a popodne stric i strina, neću ništa posebno spremat ujutro ledolete ubaciti u peć, popodne sir i pršut i kolači i adio, kava i sok. 😆

Bojana2017
    09. Kolovoz 2021. 21:36

Mallla predivna ste porodica, Hana je kao šećer ❤️❤️❤️❤️.
    Čitam vaše komentare i mislim se da sam ja prava nemajka 😊😊. Samo čekam oktobar i da se muž vrati pa da krenem sa treningom 🙈😊 ne interesuje me ništa, mojih sat-dva 🙏
    I da, Iskru sam dojila 11 mjeseci, a sad se mislim kako Iris mogu samo manje dojiti, baš sam nemajka, ali ne znam, moja djeca nisu onaj đir podojiš i znaš da si mirna narednih bar 2, 2 i po sata. Bukvalno mi nema mrdanja.
    Neko od vas je rekao kako je muž komentarisao da nikud ne ide a tu i tamo ode nekud. Tako je i moj znao reći nakon Iskre, pa sam ja ludila na te komentare jer ja nisam izlazila baš nikud. Oni to misle jer ne idu onoliko koliko su navikli.
    Ja sam psihički ovaj put totalno ok, za sad bar, ali znam sve o čemu pričate jer mi je tako bilo prvi put. Evo jedino mi baš baš trening fali i to jedva čekam.

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Aneee
    09. Kolovoz 2021. 21:39

Mallla predivna ste obitelj 😍😍 čestitam ❤❤
    .
    A što se tiče hormona.. uh..i same znate koliko sam se radovala što mi dolazi pomoć i što neću morati biti sama dok muž radi..ali eto isti Problem imam.
    Ne želim biti nezahvalana pa ne govorim ništa, ali meni isto već dosta i savjeta i svega...tako da jedva čekam opet biti sama.
    Bar nije samo muž kriv za sve 😅
    Ali ja sam se tako lijepo upoznala sa svojom bebom da bi sad stvarno mogla svaki dan i po cijeli dan biti sama.
    Ali moram vam reći da ni je ne volim ovaj osjećaj živčanosti...ljuti me cak kako druga osoba dise u blizini mene a kamoli nešto drugo 😒

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Mallla
    10. Kolovoz 2021. 00:57

Hvala cure na čestitkama i komplimentima ❤
    Trenutno se nalazim u sendviču između moje 2.cure. ova mlađa večeras radi točno što ste opisivale jučer, čim je spustim doslovno pleše, jedino tik uz mene miruje...tako da ja sam salama!
    Ovo za netrpeljivost prema mami totalno razumijem, ja sam se nakonnprvog poroda s mojom i posvađala i otišla plakat u sobu pa je ona došla zamnom, sve smo brzo rješile. Isto tako sam trpila, trpila do jednom.
    Negativ nek ste prošetsli sami to stvarno dobro dođe. I ovo što.Bela kaže kad odem negdje točno se resetiram. Ništa obilazit ćemo mesare 🤣🤣
    Hvala vam cure na podršci i što ste pristale proći i ovu temu. Žao mi je što se borite/borimo s tim, a drago mi je da nisam sama.
    Inače nisam pretjerano anksiozni tip, al jesam kompulzivan i onda kad ja nešto ne mogu kontrolirati kao i Magdalena osjećam da se gubim. S anksioznosti sam se susrela uglavnom nakon jako stresnih perioda u životu al nakom što stres završi, dakle.svega jednom...i evo me sad dočekalo. Nakon prvog poroda sam imala.emocionalni tornado al više kombinacija živčanosti, umora i nezadovoljstva, a sad je ovo nešto drugo, intenzivnije i ima ime jel...Toliko se lakše osjećam nakon što mi je kolegica psihologinja malo pojasnila kako stoje stvari, kad sam pročitala koji tekst o tome i čula od vas tu da nas ima još. Evo još jednom vam hvala što ste podjelile i taj jako važan dio sebe ❤

url=https://lilypie.com]

mara5
    10. Kolovoz 2021. 09:17

Jutro, 
    Jel koristite aplikacije za dojenje?
    Počela sam pisati i dnevnik, ali pogubnim se preko noći a ujutro se  bome ne sjećam 😅

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

chiAn
    10. Kolovoz 2021. 09:31

Jao Mallla, divnoo...divna Sara, divni vi svi...čestitam!!
    Baš ste lijepi 🤗🤗

MariLove12
    10. Kolovoz 2021. 09:42

Dobro jutrooo cure! Ja se javim svake prijestupne, citam ali nikako da nesto i napisem 😂
    Iskreno ja svaki dan pomislim i kazem na glas da jedva cekam da mali naraste, da preskočimo 6 mjeseci, da uhvatimo neki ritam, da prestanem dojiti i sl., i nisam ni u jednom trenutku pomislila da sam luda ili nemajka. Volim svoje dijete najvise na svijetu i zahvalna sam na njemu ali ovaj period nije nikome med i mlijeko, pocevsi od nas do muzeva do djece, i smatram da nema nista lose u tome sto tako mislimo. Negativ nema nista lose u povremenoj sebicnosti, gustanju u malim stvarima poput kave u kaficu. Da nemam hrabrog muza koji me redovno podsjeca da ne moze život stati jer imamo dijete, ja ne bi nigdje otisla, a ovako vec idemo i na kave i u restoran na rucak, s tim da mali nije tipicno dijete kako kaze Bojana - kada se probudi visio bi na meni barem 2 sata i ako ne dam cicu u roku 1 minute, ori se zgrada. Zato lijepo ponesemo izdojeno za svaki slucaj makar da ugasimo vatru ako se probudi 😁 i odemo svaki dan u setnju, na kavu, soping i sl. Nije svaki put bajno, ali se snalazimo u hodu i imamo osjecaj da smo zivi, mladi i u pokretu. 🤗🤗

It's a boy! 💙

MariLove12
    10. Kolovoz 2021. 09:43

Mallla preslatka je curica i haljina, med 😍😍
    ChiAn za prstiće bi još dodala čaj od kamilice, prebrisati par puta dnevno lice, a ja ću probati sa fiziološkom :) 

It's a boy! 💙

MariLove12
    10. Kolovoz 2021. 10:27

Upravo nam patronazna bila, u 3 tjedna smo dobili 1.430 kg, odnosno u 8 dana 540 grama 😅 lagano smo prerasli svu odjecu 😂

It's a boy! 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.