Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Magdalena2002
    09. Kolovoz 2021. 14:33

Toliko je tih situacija kroz dan, da se navečer sve skupi, nervoza, a onda muž ispašta.Grozno je, ali stalno razmišljam da jedva čekam da Veronika odraste, da će mi biti malo lakše i koliko je zahtjevno imati malu bebu. Eto, rekla sam to na glas, znam da ne zvuči lijepo...😫I želim i imam potrebu s nekim razgovarati o tome, da vidim da me netko razumije...

👨‍👩‍👧‍👧👭

Bela23
    09. Kolovoz 2021. 16:21

O daaa promjene raspolozenja su hardcore kod mene i sve na kraju na muza svalim. Srecom, navikao je na mene da mene to brzo prodje pa me puno niti ne dozivljava. 
    A ja vam zene moje kada pucam po savovima malu nahranim, ostavim muzu i odem sat vremena negdje (najcesce u spizu) samo da malo glavu odmorin i odmah budem bolje. Nekad odem sebi kupit neku sitnicu da se bolje osjecam. I ne mislim da sam zbog toga manje dobra mama ili nesto. Jednostavno mi je to nekad potrebno da ostanem normalna. 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Orhideja1
    09. Kolovoz 2021. 17:04

Magdalena2002

Toliko je tih situacija kroz dan, da se navečer sve skupi, nervoza, a onda muž ispašta.Grozno je, ali stalno razmišljam da jedva čekam da Veronika odraste, da će mi biti malo lakše i koliko je zahtjevno imati malu bebu. Eto, rekla sam to na glas, znam da ne zvuči lijepo…😫I želim i imam potrebu s nekim razgovarati o tome, da vidim da me netko razumije…

Ja nemajka, jučer sam izjavila da jedva čekam kad ću mu moći reći "prestani cendrat bez veze" misleći pi tom na činjenicu da ću tad kad bude veći znat je li nešto bez veze ili nije. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Mallla
    09. Kolovoz 2021. 17:39

https://ibb.co/WHxdb2R
    https://ibb.co/z6G8xBk
    Evo nas :)

url=https://lilypie.com]

Mallla
    09. Kolovoz 2021. 17:52

Hvala na čestitkama 🥰
    Bubuljuce ne tretiram nicim posebno, cesce umivanje samo. Smiruje se polako.
    A ova stanja su uhhh, bila sam spremna na njih a opet nisam spremna. Mene osim tih promjena raspoloženja muče nametnute misli odnosno imam simptome iz okp spektra i anksioznosti. Pričala sam već s psihologinjom a i čitam o tome ima i super videa. Znam da će u konačnici to proći al pišem tu jer mislim da društvo pre malo pažnje poklanja tim stanjima i mi pomislimo da smo loše mame ako na glas kažemo da jedva čekamo imat kontrolu nad svojim životom, da želimo u miru jest i obavit nuždu, da se osjećam nekad grozno bez razloga. Zapravo je super kad kažemo što nas muči loše je kad šutimo i same dumamo o tome. Čitam da 20% rodilja u nekom trenutku osjeti simptome anksioznosti, evo ja sam ta! Mislim da mi je ovo prvi korak da se opustim po tom pitanju. U svemu ovome moj muž je prvi na tapeti da bude na udaru mojih raspoloženja. I jedva čekam da prođu ta stanja odnosno sranja!

Mallla
    09. Kolovoz 2021. 17:59

Ono što sad radim po tom pitanju je razgovaram, racionaliziram i radim vježbu disanja za početak, puno i čitam to me opušta. Ono što želim reći nismo lude, nismo nenormalne i volimo svoju djecu najviše na svijetu bez obzira na naša "stanja". Podsjetimo se da je tijelo trudnoćom i porodom doživjelo velike stresove, hormoni su uzburkani i treba vremena da se oni stabiliziraju (ovako mi je izmeđuostalog rečeno).

Bela23
    09. Kolovoz 2021. 18:22

Negativ razumijem te u potpunosti. Treba malo, samo da sacuvamo psihu svoju. To su stvari sto smo prije stalno radili a sad odjednom sve je stalo.
    .
    Mallla-ta sam. I prije trudnoce je bila borba s nametnutim mislima i anksioznosti. Bila i kod psihijatra i sve, ali nikakva velika pomoc. Doslovno prezivljavanje svakog napada sama sa sobom i razgovor s mamom koja isto to prolazi pa me razumije a nece reci da sam luda.
    Btw prerasna obitelj 🥰
    .
    Moja se dns opet prejela i povratila da oprostite usrala sam se od straha. Nzn vise sta da radim s njom. Stalno bi visila na cici.

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

mara5
    09. Kolovoz 2021. 18:25

Nema me i odmah hrpa za pročitati 🤭
    Malla čestitam. 🥰 Prekrasni ste!
    .
    Hormoni ili ludost ili što god, mene je opozdilo odmah nakon poroda, ja sam plakala dan noć.
    Plakala ako nema mlijeka, plakala ako dam ad, plakala jer me boli kad sisa.. Jednostavno ništa nije bilo dobro.. Zatim bebač je budan prije podne, i onda se stalno pitam jel trebam sjedi pokraj njega i zabavlja ga hmm jesam dobra majka hmm hmm.
    .
    Što se tiče muža, možda je dobio par prigovora ali to bi dobio i da nema bebe hahahah to su neke stvari po stanu što mi inače smetaju.
    .
    Što se tiče života, ja sam tek rodila ali imam želju "trčati" bilo gdje šetati.. a zbog reza ne mogu i to me baš sputava.
    Savjete tražim na forumu uglavnom jer naravno oko mene nitko nije imao problema sa ničim i svima je sve prirodno i ne vide problem u dojenju niti je tko kada čuo za ranice itd...
    Između ostalog dobila sam i komentar za rez, pa kak te tak boli,.. Znam neku žensku sve je mogla poslije carskog... 😈😡 OK. Ja ne mogu. 
    Puna mi je kapa savjeta! A problem nalazim kod mame, koja je stigla jučer da mi pomogne ali moja netrpeljivost je ogromna... Valjda što muž nije dobio izljeve bjesa, ona će dobiti pa se baš kao i Malla trudim prodisati. 
    Moja mater je odgojila nas 6, i ne misli ništa loše... Ali jednostavno je došla kao šlag na kraju da pametuje i meni je baš previše toga. 
    . Pij mlijeko. 
    . Pij sok. 
    . Jedi puno. 
    . Dojiš. Moraš jest. Ništa ne jedeš. Nije dovoljno. 
    . Vruće mu je, hladno mu je, pokrij ga, otkrij ga. 
    Tek je dan drugi!😑

Nove mame i bebe dobro došle. Idemo zajedno kroz sve. 

Negativ definitivno bi kao Bela trebala krenuti solirat. 
    Ja jedva čekam da normalno krenem hodat, odmah idem kod kozmetičarke reći ću da mi radi šta god samo da ležim kod nje 😂😂

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Susika
    09. Kolovoz 2021. 18:30

Također se i ja prije ove promjene borila s anksioznošću i imam okp i baš sam se plašila ovog perioda, al za sad sam ok, izdržljivo je.. nekad bolje,  nekad malo manje.
    Moja je jučer navečer povratila jaaaako, isto se usrala od straha.. dok muž flegma.. na nos išlo.😑
    Mallla baš ste lijepa obitelj❤ 

Susika
    09. Kolovoz 2021. 18:38

mara5

Nema me i odmah hrpa za pročitati 🤭
    Malla čestitam. 🥰 Prekrasni ste!
    .
    Hormoni ili ludost ili što god, mene je opozdilo odmah nakon poroda, ja sam plakala dan noć.
    Plakala ako nema mlijeka, plakala ako dam ad, plakala jer me boli kad sisa.. Jednostavno ništa nije bilo dobro.. Zatim bebač je budan prije podne, i onda se stalno pitam jel trebam sjedi pokraj njega i zabavlja ga hmm jesam dobra majka hmm hmm.
    .
    Što se tiče muža, možda je dobio par prigovora ali to bi dobio i da nema bebe hahahah to su neke stvari po stanu što mi inače smetaju.
    .
    Što se tiče života, ja sam tek rodila ali imam želju "trčati" bilo gdje šetati.. a zbog reza ne mogu i to me baš sputava.
    Savjete tražim na forumu uglavnom jer naravno oko mene nitko nije imao problema sa ničim i svima je sve prirodno i ne vide problem u dojenju niti je tko kada čuo za ranice itd…
    Između ostalog dobila sam i komentar za rez, pa kak te tak boli,.. Znam neku žensku sve je mogla poslije carskog… 😈😡 OK. Ja ne mogu.
    Puna mi je kapa savjeta! A problem nalazim kod mame, koja je stigla jučer da mi pomogne ali moja netrpeljivost je ogromna… Valjda što muž nije dobio izljeve bjesa, ona će dobiti pa se baš kao i Malla trudim prodisati.
    Moja mater je odgojila nas 6, i ne misli ništa loše… Ali jednostavno je došla kao šlag na kraju da pametuje i meni je baš previše toga.
    . Pij mlijeko.
    . Pij sok.
    . Jedi puno.
    . Dojiš. Moraš jest. Ništa ne jedeš. Nije dovoljno.
    . Vruće mu je, hladno mu je, pokrij ga, otkrij ga.
    Tek je dan drugi!😑
    .
    Nove mame i bebe dobro došle. Idemo zajedno kroz sve.
    .
    Negativ definitivno bi kao Bela trebala krenuti solirat.
    Ja jedva čekam da normalno krenem hodat, odmah idem kod kozmetičarke reći ću da mi radi šta god samo da ležim kod nje 😂😂

Hjooj razumijem što se mame tiče, osjecam grižnju savjest što me živcira jer mi je mama i ne želi ništa loše al isto ima komentare full brižne i panične.. pokrij ju zima joj je, možda je žedna ( savjetuje nek pitam pedijatricu dal da joj dam čaj), pa oko prišitića panika i tak..
    Vidim i da se mnoge plaše ostanka same s bebom bez mame il muža, al meni tak najljepše, imamo svoj ritam u danu, nitko nas (mene😁)  ne živcira, dobra je beba pa stignem i skuhat peglat počistit

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.