Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    07. Kolovoz 2021. 22:18

Ana e znam da je vani tako al mi iznenađenje da je toliko beba....baby boom očito a i svi hoce prije ponivnog zatvaranja.
    Missy dobro nam došle ti i Lana! 

url=https://lilypie.com]

Pjegica.
    07. Kolovoz 2021. 23:57

Mallla

Pokušala sam, pokušavat ću i dalje nekad uspijemo nekad ne…a sad su vec toliko izmrcvarene da joj u sebi opsujem kad me stisne. Sad je pocelo i prepunjavanje…. tako i ona ima mala usta i kad otvori ja jos njenu bradu gurnem dole i brzinski stavim bradavicu al ona se tako izmigolji da je to komedija…da ne kazem koliko brzo se naljuti i onda jos teze. Nema druge nego stisnit zube i nastavit vježbat.

Isla sam citat od pocetka pa koliko uspijem pohvatat i evo bas sam se nasla u ovom opisu cicanja isto moje dijete mene je u bolnici spasavalo to guranje brade ali lezeci na boku nikako pa nikako morala sam ga uzet na ruke tako da kontroliram glavicu jer bi se migoljio ko crvuljak a ako ne dobije odmah kako oce udri plac 🤣 
    Doma je vec malo bolje to pocelo ic al tu i tamo fulamo tehniku pa moramo ispravljati. Problem nam je sta su mala usta a voli cuclat s jezikom pa izgura bradavicu van ili samo nju siše 🙈 
    Zanima me koliko je vama trebalo dana da vam bas bukne mlijeko. Ja sam trenutno na nekih 20-30ml po cici pa moramo kombinirati sa dohranom jer malecki bude gladan 🥺

Aneee
    08. Kolovoz 2021. 07:41

Mallla  da pravi baby boom,  a I kako je sve bilo zabranjeno onda i oni od jeseni i zime sad hoce krstiti pa onda još gore sa terminima. 
    Missy dobro došla 😊 čestitam na maloj Lani...nije ona htjela da bude jesenska beba, njoj se više sviđa ljeto 🤭🤭

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    08. Kolovoz 2021. 07:44

Pretpostavljam da je pjegica? Haha
    On je tek mali i prvi tjedan je to dovoljno, ako izdojis 30ml odmah racunaj da imaš sigurno 40-50ml..jer beba uvijek više izvuče nego izdajalica. Probaj ga stavljati što više na cicu čak i kad nije gladan, npr svaki sat vremena čisto da si navučes još mlijeka ako misliš da mu to nije dovoljno 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

chiAn
    08. Kolovoz 2021. 11:17

Jooj mame upomoć!
    U zadnjih nekoliko dana po noći Rira jako nemirno spava...mlati rukama i nogama, trza se stalno, maše glavom lijevo desno, stavlja ruke u usta, dudu uzme svaki 10. put..a nije gladna jer jede svakih 2h i to radi i nakon podoja...a kad zaspe na meni kad se najede, ne pomakne se...skroz mirno spava...cim ju spustim krece trzanje...
    Ima kratke faze kada se smiri i spava mirno...i onda opet...što je najbolje ona cijelo to vrijeme spava dok se tako trza...
    A preko dana super mirno spava...jucer spavala 4h u komadu...ali u sjedalici...i jos 2x po sat ipo na kaucu...
    Sta da radim s ovim spavanjem po noci? Zasto to radi? 

Bojana2017
    08. Kolovoz 2021. 14:14

chiAn

Jooj mame upomoć!
    U zadnjih nekoliko dana po noći Rira jako nemirno spava…mlati rukama i nogama, trza se stalno, maše glavom lijevo desno, stavlja ruke u usta, dudu uzme svaki 10. put..a nije gladna jer jede svakih 2h i to radi i nakon podoja…a kad zaspe na meni kad se najede, ne pomakne se…skroz mirno spava…cim ju spustim krece trzanje…
    Ima kratke faze kada se smiri i spava mirno…i onda opet…što je najbolje ona cijelo to vrijeme spava dok se tako trza…
    A preko dana super mirno spava…jucer spavala 4h u komadu…ali u sjedalici…i jos 2x po sat ipo na kaucu…
    Sta da radim s ovim spavanjem po noci? Zasto to radi?

Voljela bih da ti mogu pomoći, ali i meni je jako slično. Iris isto tako se stalno trza, mlati rukama, mogama, nemirna je i smiri se kada spava na nekome (na meni ili mojoj mami jer smo jedino nas dvije tu).
    Noćas smo bile budne od 03:30 do 05:30 , nije plakala, nisam primjetila da joj nešto smeta, ednostavno je bila budna i gleda, prati, malo se uznervozi, pa smo se nosale, gledale izlazak sunca i tako. Kad je zaspala spavala je do 08:30 negdje, otprilike i onda je cijelo jutro bila budna, tek je zaspala prije nekih sat i po, i to jedva, na mojoj mami.
    Isto ima momente kad super spava po danu, po 3 sata u komadu, a nekad joj se ovako baš ne da nikako.
    Ja sam to tako prihvatila i mislim da je možda skok jer sutra ulazimo u šestu sedmicu.
    I mislim da sam dobila menstruaciju, krvarenje mi je odavno stalo i sad vidim neku krv polako ide, a i stomak me malo boli i Iris se malo žalila na sisanje (pa da sam stiskala da vidim ide li mlijeko). Onda sam se sjetila da bebe malo negoduju sisanje kad mama dobije.
    Negativ samo uživaj, tako i treba. Meni je sad zanimljivo kako je Iris počela sve pratiti, gledati, pa i Iskra joj priča, ona je prati pogledom i mlati rukicama, nogama, vidi se da bi joj nešto rekla. Snimila sam ih juče, preslatko, ali je video predug, ovdje ne stane.
    Missy88 dobro nam došle 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

chiAn
    08. Kolovoz 2021. 20:34

Hvala curke...vidit cu kako ce biti noćas...popodne sam ju opet stavila u krevet na spavanje i opet je bilo to bacakanje...pa sam ju okružila jastucima...ajmo reci nekako stisnula da nema previse mjesta za bacakanje i okretanje...i odspavala je nekih sat vremena...
    A u njihaljci evo spava vec 3ipo sata bez trzanja...a ja bi radije da na ravnom tako spava...a to na ravnom mi djeluje kao da ne moze uspostaviti ravnotežu 😁
    Usput pocela je stavljati ruke u usta i sisati si zglob ruke i vise sliniti...
    Pa ne vjerujem da joj vec krecu zubi ee...kazu da joj se možda formira čeljust pa da ju i to zeza...
    Neki dan uzela mužu prst i strpala u usta i sisala...moramo joj kupiti onaj neki prsten za sisanje...

Bela23
    08. Kolovoz 2021. 20:55

chiAn moja isto u toj fazi trpanja ruku i cuclanja

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Magdalena2002
    08. Kolovoz 2021. 21:15

Pozdrav žene! Evo, vidim da svi imamo slične situacije 😄 I Veronika ima dana kad bas jako loše spava po danu, spava joj se, zaspe na meni, kad je položim u krevet ili kolica, probudi se. Ili većinom drijema/spava ako netko vozi kolica, ako se kreće ili nešto trese. Ali opet, to nije onaj pravi san. I ona zna nemirno spavati u noći, postali su pokretniji to svakako. Ona se jako često dira rukicama po licu, ne staje, u snu. Inače, mi imamo grčeve, pa skoro svaki dan, uvečer. Evo danas npr.tako jako plače da zaceni od plača, moram puhnuti u nju da dođe do zraka. To mi se i sa starijom događalo, muka mi bude, žao... I ja ju nosam, pjevam, smirujem, ne djeluje ništa. Muž mi kaže da će upaliti bijeli šum, ja kažem kao ne treba. Na kraju ga ipak upali i ona se smiri u sekundi!!! Ja ne kužim, jesu li to grčevi ili ne??? U roku 10 sec je bio mir...

👨‍👩‍👧‍👧👭

Pjegica.
    08. Kolovoz 2021. 22:22

ana.b.

Pretpostavljam da je pjegica? Haha
    On je tek mali i prvi tjedan je to dovoljno, ako izdojis 30ml odmah racunaj da imaš sigurno 40-50ml..jer beba uvijek više izvuče nego izdajalica. Probaj ga stavljati što više na cicu čak i kad nije gladan, npr svaki sat vremena čisto da si navučes još mlijeka ako misliš da mu to nije dovoljno

Dada pjegica nekad 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 
    Problem nam je sta se jos uvijek mucimo oko zutice i ona ga uspavljuje nadam se da ce sve to brzo se rijesiti i da ce normalno krenut to hranjenje 😩
    Inace nama je sinoc otpala pupcana ostali smo u soku kako se to brzo izdesavalo 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.