Mom makni mene s tog popisa, meni jedan moj hahar mrvica dost 😂
Kod mog sa 6mj pikica i vadjenje krvi bez nuspojava. Plakao tam, izasli doslovno iz zgrade i on se smije. Sa 6mj je imao 9kg, 70cm i 44 opseg glave. Sad smo na 7.5, ima 73.5cm, 9.6kg i ne mjerim mu tikvanju doma.
Jucer me pogledao, nasmijao se i rekao mam. Ak nisam pala u nesvijest.. nije mama al kao da je rekao volim te ludjakinjo, sad me nosi. Ja se raznjezila i nosila.
Btw moj kasice i dalje ne jede. Malo me depra lovila jer smo bili na dobroj porciji od 120-150 i htjela sam uvest taman drugi obrok ali su nam gornji zubici pomrsili planove, mlijeka pije normalno.
Kad ga boli se ni ne krece osobito, jedino dok se naspava dobro je normalan, baca se na sve strane, kotrlja, krece, odguruje se na noge i povlaci rukama al hodanja cetveronoske nema.
.
Ima koja jos malo viska koze na trbuhu ili samo ja? Kupila sam neke kreme pa cemo vdijet. Kile su ok, misica imam na rukama vise nego ikad, strije blijede al cu ih imat zauvijek, sve u svemu ima dana kad si izgledam dobro i dana kad si mislim ajme meni.
Bome i moja mrva je meni dosta trenutno 😃 iako sam jučer dobila mengu I pomislila kako bi bilo lijepo da opet neko vrijeme nemam mengu 🤣
Moja baraba je ful aktivna, gmiže posvuda, brblja, lošije spava... po noći se budi u prosjeku svaka 2 - 2.5 sata i tako već 3 tjedna. Ja nikako da se naspavam 😭🤯
Planiram joj uvesti ručak sljed tj. Sutra uvodim oslic pa da imamo kombinirati više za ručak.
Danas sam preumornaaaa, neispavana, boli me menga, da je bar muz doma da se malo povučem u sobu i legnem - ali nece moći ove noći 🤣
Pišite cure, meni baš fali da čitam nas forum, pišite pa makar gluposti kao ja 😃
Aha mjere- sa 6.5 mj je bilo 9900 grama, 71cm i glava 45.3.
Evo je place jer me na sec izgubila iz vida, ajme majko ...
Nama je ok. Nece jesti kasice, opet je zastopana i kaslje.. Al dobre je volje pa ok.
Mene pokosila prehlada isto, testirala se na koronu i negativna.
Ne puze, ne okrece se previse, ne cmizdri, ne spava.
Covjece u vas sve bokun dice 🙈🤭 moja najmanja na forumu Aj i od žabice isto hahahahha .. nema veze nadoknadit ce ona sigurno zeli biti fit jer slusa stalno mene kako zugam o debljini i kilama pa konta dite Ala necu se prizderavat gle posli muke za smrsavit 😹🤪 iako volila bi ja da jede sve sta joj dam jer na ovaj njen nacin kad prizna samo sisu kao hranidbeni lanac hahahah meni nesmi nistaaa da se desi 🤭muka bi bila dok bI prihvatila ista drugo.do god dana joj toleriram nakon toga zdravo đaci,dat cu joj janjetine nek zvace
Btw moj kasice i dalje ne jede. Malo me depra lovila jer smo bili na dobroj porciji od 120-150 i htjela sam uvest taman drugi obrok ali su nam gornji zubici pomrsili planove, mlijeka pije normalno.
Kad ga boli se ni ne krece osobito, jedino dok se naspava dobro je normalan, baca se na sve strane, kotrlja, krece, odguruje se na noge i povlaci rukama al hodanja cetveronoske nema.
.
Ima koja jos malo viska koze na trbuhu ili samo ja? Kupila sam neke kreme pa cemo vdijet. Kile su ok, misica imam na rukama vise nego ikad, strije blijede al cu ih imat zauvijek, sve u svemu ima dana kad si izgledam dobro i dana kad si mislim ajme meni.
Ja nemam pojma koliko imam kila, ali tu sam negdje kao prije trudnoće. Imam još trbuha dosta, nije da mi visi koza, nego onako dosta masnog tkiva jako mekanog, iako niti ne jedem previše i treniram triput tjedno. Bit će da je od slatkiša koje jedem noću kad i mali mlijeko 😁😁 ledja i ruke sam i prije imala jake, ali sada su kao da treniram disciplinu leptir za olimpijske igre 🤦
Cureee, beba je dobro! Hvala Bogu 🙏🏽❤️ Prošlo joj je, Al sam ja pokupila od nje i evo mene kosi za poluditi.. Al nmvz samo nek je ona dobro
..
Ugl nez dal je možda ostala bez okusa ali ne želi ni primirisat kašicama ej 😫 znaci samo je na sisi poludit ću
Imale smo dva obroka, sad nijedan ..
Mom mi smo na pregledu sa 7 mjeseci imali 7900, a mali sjedi, puze, radi nered na veliko . Ne sekiraj se, mala ti je super
Baby P 03/21 💙
Cure, da se ubacim nevezano.. Muz imao gadnu prehladu, pokupile mala i ja bez obzira kaj je on nosio masku.. Maloj nos koma, kihala stalno, natakala je fizoloskom, na kraju se plakala svaki put kad se zakasljala ili kihnula i lovila desno uho, kaze pedica ma sigurno je refleks.. Na kraju kad sam moljakala da nas primi, upala grla i obadva upala zvukovoda, bez temperature!! Na terapiji smo, tako da ih samo osluskujte, ne placu bez veze 🥰🥰🥰 saljemo puse!!!!!
Gdje ste mamice, nadam se da ste dobro i da gurate.
Bebolinka drago mi je za malu, jos malo pa ce i tebi biti bolje, cuvaj se.
Girl kako ste ti i muz? Je li kod vas prosla korona.
.
Meni je danas bio drugi radni dan, vratila sam se na posao. Jesam li jedina koja je pocela raditi ovdje?
Uglavnom bolje mi je ovako nego rad od kuce (iako sam od kuce radila oko 2 sata). Jer kad si kuci zapocnes pa prekines, pa te zovu, pa ti je neke stvari lakse obaviti iz firme i jednostavno ti nesto visi nad glavom da moras.
Muz ostaje sa malom kuci. Samo sto se i on malo razbolio pa smo veceras dosli kod bake i bit cemo tu par dana. A jesmo dugo izdrzali 😂.
.
Ona je aktivna, okrece se stalno, ali ne puze. Cvrsta je, ali mi se cini teska za puzanja hehe. Doktorica nam je rekla da je malo buca i da je pripazimo. Dakle sa 7 mj i 3 dana je imala 9,61 kg i 67,5 cm, glava 44 cm. Ali kaze da nastavimo jesti koliko trazi jer je moje mlijeko. Kao smrsat ce kad propuza, ali je pitanje kad ce i hoce li 😆. Tako da nas ima jos malo punijih, u biti su nogice deblje, a i nije toliko duga usporedujuci sa vasima.
.
Kasice u priliku pojede, nije uvijek sve, ali valjda je ok s obzirom da je ima. Vode malkice.
.
Recite mi koje su to vjezbe za puzanje. Vidjela sam da podizu i saviju noge. Ima li jos ista drugo ili je to to?
.
Sto se tice stomaka imam ga, pretpostavljam tu dijastazu. Samo se ne mogu jos natjerati da nesto poduzmem 😅
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji