Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Elledanse
    24. Studeni 2021. 00:15

Dora ne mogu vjerovati, bravo na ustrajnosti i slusanju instinkta. Eto nisam znala da moze biti upala bez temperature. A mozda bi usljedila poslije da nisi djelovala na vrijeme. 
    .
    Nisam rekla da su nam izvirile gornje jedinice. Sad imamo gornje i donje jedinice. Nervoze je bilo dva/tri dana

https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png

Emmie
    24. Studeni 2021. 11:49

Pozdrav svim mamama...tu sam i ja.
    Ufff znam da sam rekla da ćemo pokušati za još jednu bebu dok prođe godina od carskog reza ili u početku 2022-ge. Sada nisam više toliko hrabra da pokušavam opet. Samo mislim što bi sve moglo poći po krivom sa trudnoćom u 42. godini. Malena me treba sretnu i zdravu i ne želim riskirati svoje zdravlje niti svoje psihičko stanje. Ima veliku seku, moj brat i njegova žena čekaju bebu, tako da će uskoro imati rođaka, a ima i bebice prijatelja i prijateljicu, tako neće biti sama. Da sam mlađa, bih, ovako ne smijem😖🥺

• NeverEver
    24. Studeni 2021. 14:02

Emmie, kuzim. 😔 Ayaat je prekrasna, ima kose za 3 bebe 😂
    Dora, dobro da ste bili, kak je malena?
    .
    Zene, ima kakav skoj sa 7.5mj? 😅 Moj evo 4.noc slabije spava, budi se s placom, nosimo ga i kad ga stavimo place. Nije nikad bilo problema s tim prije. Spava 11, 12 sati i dalje al to nit je cvrst san, nit je y komadu.. promijenilo se nest u zadnja 4 dana. Izlazi 2.gornja jedinica ali ne cini mi se da je to problem.
    Slicna iskustva? Regresija?  

• Bebanomoje
    24. Studeni 2021. 14:47

NeverEver

Emmie, kuzim. 😔 Ayaat je prekrasna, ima kose za 3 bebe 😂
    Dora, dobro da ste bili, kak je malena?
    .
    Zene, ima kakav skoj sa 7.5mj? 😅 Moj evo 4.noc slabije spava, budi se s placom, nosimo ga i kad ga stavimo place. Nije nikad bilo problema s tim prije. Spava 11, 12 sati i dalje al to nit je cvrst san, nit je y komadu.. promijenilo se nest u zadnja 4 dana. Izlazi 2.gornja jedinica ali ne cini mi se da je to problem.
    Slicna iskustva? Regresija?

Ja ne znam jel skok ili regresija ali.... već 3 tjedna ja imam drugo dijete. Znam da je bio skok, vidim stvarno da je napredovala. Ali čini se da je I regresija jer je po danu  nemoguće ju uspavati, a po noći... samo ću reći da sam ju uspavljivala sinoc i dva put stavljala u krevetić, ona se odmah probudi i place ko ne znam šta da joj radim. Tako da je opet bila s nama u krevetu, očajna sam radi toga jer mislim da se stvarno navikla s nama spavati 😔

Lonmi
    24. Studeni 2021. 16:29

I moja se budi svakih 2, 3h nocu, osim ako spava kraj mene. Ima dnevni spavanac i nedaj Boze da ga moramo preskočiti, poludjela bi od nervoze.
    Prezivjeti cemo 😂
    Kako oblacite bebe za setnju sad? Moja se u medo odijelu preznoji jer je u nosiljci. Sad smo se vratile, imala je deblje tajice i cizme, ali nogice su joj hladne. Ako moram oblaciti i strampe onda bolje da ne idemo nikud jer duze traje oblacenje od same setnje 😂😂.
    Nismo imali prehladu srecom, a sad me strah kad su joj se nogice tako ohladile.
    Obavezno idemo van svaki dan bez obzira na temp i provjeravamo kucu jer mislim da ce prije oboljeti unutra na tom suhom zraku.
    Zelim svim bebama i mamicama s koronom brzo ozdravljenje 😊
    Citam vas ponekad, sve na preskokce, a pisem rijetko jer ne stizem od obaveza.
    Ako Bog da ja cu se priključiti jednom od trudnickih  foruma druge godine, mozda se opet druzimo 🥰

Emmie
    24. Studeni 2021. 16:31

NeverEver 🥰😘

• NeverEver
    24. Studeni 2021. 17:33

Bebanomoje, zanimljivo.. mozda je pocetak regresije, onu s 4mj nismo ni osjetili u biti pa ne znam tocno sta me ceka.. al ja ni sad nemam problema po danu (makar bolje spava dok sam ja s njim), spava oko 3 sata po danu al eto nocas cetvrta noc budjenja uz plac. Mozda ipak je zubic kod nas.. nemam pojma. Nadam se da nece potrajat 🙄 Jos i ne jede kasice sad 🙄🙄🙄
    .
    Lonmi ja idem sa svojim svaki dan po sat, sat i pol, ima hlacice, bodi, majcu s dugim rukavima, jaknicu, cipelice i kapu. Rukavice nisam stavljala jos i stramplice ne stavim osim ak je bas ledeno a sad nije. Ali ne nosim ga u nosiljci, prvo nije htio a sad mi je nekak preglomazan za mene, noge mu vise skoro do mojih koljena 😅 ne znam kak vi koje ste 165 kao ja a bebe jos duze od 74, meni ovaj ispada 😂 Idemo u kolicima pa ga, ako padne mrak, malo i nosim. Nije ljubitelj mraka i tunela. Imam sa sobom uvijek dekicu.. 
    .
    Navodno ce bit snijega uskoro, jedva cekam da mu prva pahulja padne na nos 😍🤩❄

🌺Principessa🌺
    24. Studeni 2021. 18:49

Caoss majke,evo mene nemajke 🙄
    Danas se moja curica u sekundi otkotrljala s kreveta na pod...
    Bile smo ns redovnom pregledu sad, ima 7680 g i 64,5 cm, plakala je dok ju je cijepila, naravno. I išle smo izvaditi krv jer šalje sa 6 mj, nalazi su super 🤗
    Mi smo po doma u stramplicama i bodiju samo 😅
    Kad idemo van nosimo hlace i dekicu i onu zastitu na kolicina za noge,a gore bodi i jakna i kapa, jucer smo i šal stavile jer je puhalo, obavezno izademo van svaki dan,ako je ružno vrijeme bar kratko,a dok je sunce secemo po 2h jer mi je ulica duga 2km pa imamo di šetati 😅 smije se, pokušava pričati, zna samo ze ze (Zoe) i to onak šapuće 🤣 kotrlja se kao sto se vidi iz priloženog 🤣 baš je vesela curica..
    A da nebi bilo da samo hvalim, spava s nama vec 3 tjedna🙄 zaspe u kimbicu i krene cmoljiti i vrtiti se i onda dudu trazimo pa ju stavim k sebi i tako u krug.. ali dobro,proci ce i to🤗
    Papamo voćne kasice, voli i zobene, mrkvicu, tikvu.. batat,krumpir,tikvica i tak neko povrce joj se ne svida 🤣 ali pomalo,ne zurimo se, sve stigne☺️
    .
    Eto,da se malo javimo,nadam se da ste nam svi dobro i zdravi,aa oni koji nisu,brz oporavak vam zelimo moja zvjerka i ja 🤗🤗🤗🤗 

mom_of_4
    25. Studeni 2021. 09:48

Jutro svima evo nas s kontrole hvala Bogu sve u redu ima 8 kg 65 cm i og 42 
    Danas smo se cijepile pa eto nadamo se da ce proci bez simptoma ikakvih 🙏🏻🤍

pupetta
    25. Studeni 2021. 11:02

Mamice, drago mi je da se javljate i da bebice dobro napreduju 
    Evo jedna dojava - Pampers pelene i vlazne maramice su na akciji 2+1 na Bazzaru. I jos se dodatno moze iskoristiti popust od 10% uz kod BAZZARBABY10. 

Baby P 03/21 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.