Hola, pedica nas poslala vadit krv iz prstica i urin kao redovnu kontrolu sa 6 mj kod iskljucivo dojenih jer da cesto znaju bit anemicni, i evo hemoglobin mu je 97, a da je donja granica 109. Prepisala mu je sirup Ferrum 1 x 1ml tjedan dana pa 2 x 1 ml do kraja boce, cca misec dana, pa kontrolna KKS. Dajem dohranu, ali on to sve brljavi i slabo pojede, 90 g max vocnih, 60 g povrtnih/mesnih; forsirala san ciklu, proso i piletinu namjerno zbog toga. No dobro, svo zlo u tome. Zubi ga muce i ruka za rukom je u ustima, zlica ne stigne doc na red za u usta 🙃
Mar93, i mi smo morali vadit krv a vec je 3mj na ad. Miss koja je strucnjak za to je rekla da se zeljezo dobro moze izmjerit samo nataste i iz vene pa mozda ovo i nije bas skroz realno stanje ali ne moze nastetit sirup i podebljat malo s ciklom. Mislim da nema potrebe za pretjeranom brigom oko toga.. 😘 Inace je sve super?
.
Kako su nam bebice s koronom i prehladama?
.
Mi se dobro drzimo. Mali je ok, izbio je zubic pa imamo par dana predaha dok se ne spusti sljedeci i onda su jos 2 u pripremi za sad. Oko Bozica bude mir ako ne krenu iduca 2. Kasice mi nece sad dok ga to muci, pije mlijeko. Mame na ad-u znaju mjere, moj je na cca litru do 1200ml dnevno, sve je normalno, ne deblja se bas, nismo jos na punih 10kg, al blizu, nekak se izduzuje, noge su mu prave manekenske, nosi 86 sa svojih 7mj, again, ne znamo na koga. Ne gine mi test ocinstva, jos je i hrdjav na suncu 🤦♀️
Danas mi je skoro pao s kreveta, umjesto 1 kotrljanja napravio je 3 povezana. Ide malo vojnicki, ide unatrag, vrti se u krug al ne dize se na koljena, dok ga stavim da vjezbamo ide direktno na noge. U babybjörnu sjedne, u kolicima isto, digne se sa strane i povuce. Iz lezeceg polozaja nije sam sjeo jos al ak je i mrvicu podignut sjedne jer se ulovi za nest sa strane tak da ga u tom slucaju pustim da vjezba ravnotezu i muskulaturu par min. Jako je cvrst, ne mogu ga srusit dok sjedi, zezamo ga, ljuljamo, iznad glave stvari stavljamo, nista, ni ne zaljulja se. Poceo mi se lovit za stol, ogradu od kreveta, noge od stolaca, dignuo bi se al puzao nebi 🤦♀️🤦♀️ eto.. fun, fun, fun.
.
Uzivajte u ovom divnom vikendu, saljemo puse!
NeverEver, bas aktivno momče imaš :D
Nas u utorak ima 7 mj, al nije bas tako... Spretan :D on ce to sve pomalo.
Inace je sve dobro, al ti zubi satraše. Kupila sma mu jucer u dm babylove sisač u koji sam umetnula jabuku pa neka gricka, glođe i pije sokić. Zasad mu se svidilo, al zabava svaka u njega je kratkog vijeka, 10 min max.
Bas mi je pasalo ovo sta je tata 4 dana s nama... 😍
Zenice moje kako ste☺️
Dali je koja od vas bila nedavno na kontroli ili ima mjere i opsege s cca 6 mj..nas je u cetvrtak a ja sam ufilmala da se moja ne mice s mista nekako..pa evo me da se malo umirim 🤭
Zenice moje kako ste☺️
Dali je koja od vas bila nedavno na kontroli ili ima mjere i opsege s cca 6 mj..nas je u cetvrtak a ja sam ufilmala da se moja ne mice s mista nekako..pa evo me da se malo umirim 🤭
Javim ti mjere,mi idemo preksutra, znsci 6 i pol mj😅
Hvala sta bi ja bez vas…😻
Žabice s tobom se pratim☺️
Moja s pet mj 7780 65 cm i 41 glava ..sad nas je u cetvrtak na kontrolu..bas sam kraljica panike izludujem sama sebe ..dite zivo i zdravo a ja stalno nesto mudrujem isto kao da mora bit kiklop 🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji