Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mar93
    17. Studeni 2021. 17:15

Nadam se da ce bebica proc bez vecih tegoba 🥰
    Mi isto pirov iz dm-a. Njihovu palentu, amaranth, proso. Heljdu neku sto smo imali doma. Proso mi je otkrice, nisam ga nikad jela, sad napravim duplo, bebanu i sebi 😂 i kombinacija cikla jabuka palenta je ko puding 😋

• Bebanomoje
    17. Studeni 2021. 18:04

Ja stvarno puno kasice napravim sa ciljem da ostatak bude moj doručak 🤭😁 
    Meni taj proso nije sjeo na prvu, ali od jučer smo obje zaljubljene u proso sa bananom, jabukom i kruskom 😃
    A palenta sa jabukom i ciklom je isto pravo otkriće 🤣 mama mi se cudila kakve joj to kombinacije radim, pogotovo sa ciklom, ne vjeruje mi da to bude jako fino 🤣🤣🤣

Inače, ja mislim da smo mi u skoku koji majke mi traje već 2 tjedna 🤯🤯🤯 znaci dva vikenda za redom se budi kao novo dijete i radi nove stvari, mi sretni i ponosni 🤗 onda me počastila sa lijepim spavanjem sa ned na pon i ja bila sva sretna kako je to napokon gotovo, ali onda me pocastila sa dvije valjda najgore noći do sada. Place, gura se, čupa, jede, pa traži dudu, pa place, pa mene pipka pa jede i tako cijelu noć. I danas sam ju dva puta jedva uspavala, ja sam već lagano luda. Super mi je kad vidim kako napreduje, ali već 2 tjedna je bas cmizdrava i loše spava i nikako da to završi 😭😭😭

• Bebanomoje
    17. Studeni 2021. 19:18

Možda ste već pisale, ali nisam zapamtila - kako pripremate zobene? Sutra ih uvodimo i citam da se potope sa vrelom vodom- koliko dugo i jel ima neki omjer? Jel onda to kao procijedim ili ostavim vodu i samo dodam voce?
    Iskreno, toliko dugo ih nisam jela da se ne sjecam ni kako sam sebi pripremala 🙈

mom_of_4
    17. Studeni 2021. 21:58

NeverEver

Bebolinka, kazu da bebe to uz smrcanje prebole, nadam se sa ce tak i tvoja. Mazi mrvicu malu, tebi hug za snagu.
    .
    Voda - moj voli, popije oko 30, 40ml na dan. Nekad i 60 jer pije iza jela, nekad 20. Ne dajem mu sokice i cajeve. Danas je pojeo 50g kasice i dosta mlijeka. Moooozda ide na bolje jer zub samo sto nije. Mjehurice/ciste nema vise.
    .
    Mom - slatka ti je nova forum fotka. Zaj** sta drugi misle, imas 3 zdrava djeteta, snaci ces se i za 4.
    Puse svima 😘😘

💜

zabica
    18. Studeni 2021. 03:03

Bas mi je drago sto se javlja puno nasih proljetnica🥰
    .
    Mi svi imali koronu pa tako i mala, njoj trajala povisena temperatura dva dana i nis posebno nije bilo, samo smo jednom stavili eferalgan cepic i to je to. 
    .
    Prijavljujem muke po sisanju, ovakve egzibicije sa prvih dvoje nisam imala. Mala ne zeli vise sisati na lezecke nego ja lezim na boku, a ona malo posisa pa se okrene na trbuh i puza uokolo i onda svako malo dodje po gutljaj-dva.. sto bi rekla Mom of 4 ispalit cu na zivce😂🤣. Ajd na sjedecki jos nekako.. Zao mi prestati s dojenjem jer stvarno mala voli i ja volim sto sisa i nekako otpocetka sam planirala izgurati godinu dana i imam mlijeka, ali nemam vremena za te utrke po krevetu. Probala sam i odmah spremiti "aparaturu" cim se okrene puzati, ali onda negoduje i place. Ne mogu ni na sjedecki stalno pa preumorna sam i treba mi ta mala pauza da se resetiram, ali eto mala neda pa neda da lijepo ju na miru nadojim... puza ona cijeli dan po podu i nije zeljna puzanja, ali ju to ocito toliko zaokupiralo da sve podredjuje tom puzanju..
    .
    Inace mi odlicno jede kasice, sve jako voli (osim hipp kasice samo od mrkve), zijeva kao mala pojelica, sve hoce probati, sve sto mi jedemo hoce i ona probati pa ako nije za nju ne smije ni vidjeti da jedemo😂🤣, nakon obroka bi opet htjela i tako...uglavnom veselo nam je😊

pupetta
    18. Studeni 2021. 11:07

Jutro, mame! 
    Moj malac nije znao da je ziv do nedavno, i onda se u zadnjih 10 dana posjeo, propuzao i poceo se polako podizati. Spavanje nam je zbog toga katastrofa i jedva sam ziva, al izdrzat cemo nekako 
    I mi papamo Dm pirov griz, mali ga obozava, to mu je najdraza zitarica dosad.
    Bebanomoje prelij vodom tek toliko da prekrije zobene i pricekaj par minuta da one nabubre. Smjesa ce biti lagano sluzava, ali ne trebas nista cijediti nego samo dodati voce. Meni zobena kasa ispadne bolja kada se bas kuha, ali i ovako je dobra 
    Bebolinka bit ce sve ok, samo hrabro i smireno  Puno nas je ovdje imalo koronu i sve je bilo dobro s bebicama pa vjerujem da ce i s tvojom. Brz oporavak vam zelim 
    Zabice ista situacija je s dojenjem i kod nas, doslovno sise u polozaju za puzanje  I usput me grize i razvlaci. Isto imam mlijeka pa mi je zao stati, al mislim da cu dojiti do kraja ove godine pa cemo vidjeti hocu li imati volje do godinu dana.

Baby P 03/21 💙

kety992
    18. Studeni 2021. 14:08

Drage moje...moj M ne puza jos...al dojenje je kod nas isto izazov...ne smije ga ometat bas nista...mora bit dobro raspolozen...i sad dok zubi izlaze nervoza uzasna ...krene sisat..pa se okreene..place...gura me...onda dodem iznad njega i blokiram ga...stavim nesto na rame da ga animira i onda si on pocicka kao dovoljno..mos mislit..uglavnom borimo se..s tim vise sto kasice mu nisu bas hit...samo pljuje. Zadnja 2 dana opet borba sa spavanjem...al je i druga jedinica jako nabubrila pa si mislim da ce izac kroz 2-3 dana 🤦‍♀️ taman cemo obavit cijepljenje i lupit ce nas skok sa 6 mj 🤣🤣🤣🤣🤯😇🤘

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Valkris
    18. Studeni 2021. 14:16

kety992

Drage moje…moj M ne puza jos…al dojenje je kod nas isto izazov…ne smije ga ometat bas nista…mora bit dobro raspolozen…i sad dok zubi izlaze nervoza uzasna …krene sisat..pa se okreene..place…gura me…onda dodem iznad njega i blokiram ga…stavim nesto na rame da ga animira i onda si on pocicka kao dovoljno..mos mislit..uglavnom borimo se..s tim vise sto kasice mu nisu bas hit…samo pljuje. Zadnja 2 dana opet borba sa spavanjem…al je i druga jedinica jako nabubrila pa si mislim da ce izac kroz 2-3 dana 🤦‍♀️ taman cemo obavit cijepljenje i lupit ce nas skok sa 6 mj 🤣🤣🤣🤣🤯😇🤘

Ja ne dojim vise uopće.. Izasli ti zubici i samo me grize, razvlači, vice.. Reko dosta je.. Sad lijepo jede na bocicu, izdajala sam se i jede AD. Kasice i dalje ne idu. Jucer sam joj dala komadic kruske i ispovracala je dusu. (reko mozda hoce komadice a ne kasice) 
    I da, i mi taman cijepljenje pa skok. A zadnjih 2 tjedna zastopana.
    Jeeej. 

kety992
    18. Studeni 2021. 18:29

Valkris 🙄🙈 ja uopce ne znam kak bi mu i ukinula dojenje kad on nezna pit iz boce...ne duda ni varalicu...na kljunasicu povuce vode povremeno i to je to...pa bojim se da ce bit gladan eto 🤣🤣  ja cu dojit i dalje...nadam se da nece grist...ovo sve prezivim 🙈 vidjet cemo tamo s 8,9mj dal ce jest kasice kak treba i mozda uzme bocu do onda...😏 al velim...ja cu cim duze pa kak bude...

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Emmie
    19. Studeni 2021. 07:17

Dobro jutro drage mame, nadam se da ste sve dobro zajedno sa bebicama. Bebolinka, nadam se da je malena preboljela koronu💗 Jagodice, baš mi je drago da si se javila💗
    .
    Nema dana kad ne pomislim na vas, čitam vas i dalje.
    Kod nas je sve u redu, malena lijepo napreduje, ja se navikavam na život sa bebom i poslom.
    💗💗💗💗💗💗💗💗 Ljubimo vas ja i Ayaat!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.