Draga družice još s proljetnica, Bebolinka. jako mi je žao što je tvoju kćer zadesio užas od korone. Sigurna sam da će sve biti dobro.
Mislim i molim se za vas.🙏
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Bebolinka, kazu da bebe to uz smrcanje prebole, nadam se sa ce tak i tvoja. Mazi mrvicu malu, tebi hug za snagu.
.
Voda - moj voli, popije oko 30, 40ml na dan. Nekad i 60 jer pije iza jela, nekad 20. Ne dajem mu sokice i cajeve. Danas je pojeo 50g kasice i dosta mlijeka. Moooozda ide na bolje jer zub samo sto nije. Mjehurice/ciste nema vise.
.
Mom - slatka ti je nova forum fotka. Zaj** sta drugi misle, imas 3 zdrava djeteta, snaci ces se i za 4.
Puse svima 😘😘
Bebolinka,ja sam uvjerena da je i moj imao. Nismo ga testirali ali mi smo bilo pozitivni,dijete je cijelo vrijeme bilo s nama. Prosli smo s malo zacepljenim nosicem i 2 dana mrvicu povisenom temp koju nije ni skidati trebalo. Vjerujem da ce i kod vas biti tako,kazu da bebe nemaju simptoma ili ako imaju da su slicni laganoj prehladi. Drzite se,za tjedan,dva cete i zaboravit na to❤️
Mame, kakav gris ste dale klincima? Ja sam kupila onaj plavi na kojem je nacrtana beba 😅 i sad vidim sa je 12mj+. Onaj hipp instant smo uveli i jeo je u nekoj gotovoj kasici s breskvom.
Izbio je zub. Imamo neka 2tj ili manje, do iduceg. Jej.
Tea, Kety i AnaAn hvala vam <3 sad sam malo pametnija ;) budem ujutro nazvala Klaicevu da pitam jel mogu s kolicima unutra
Ja sam u utorak bila u Klaicevoj, i isla sam s kolicima. Kako smo bili hospitalizirani, samo kolica nisu smjela na odjel, a sve ostalo s kolicima sam isla.
Kolicima ides dolje na Hitni prijem, tamo je lift i to je to. Na glavnom ulazu nemas lift pa zato se ide kroz hitnu. U Klaicevoj smo vec domaci, tako da nama kolica nitko nije branio.
Hvala ti <3 iskipali se ispred i u lift kak si rekla
Al cudi me da nitko nista ne pita nit mjere temp. ni nista isto i na Sv.Duhu usli kroz garazu bez problema..kod nas nema sanse da udes bez trijaze
Mame, kakav gris ste dale klincima? Ja sam kupila onaj plavi na kojem je nacrtana beba 😅 i sad vidim sa je 12mj+. Onaj hipp instant smo uveli i jeo je u nekoj gotovoj kasici s breskvom.
Ja mu kuham pirov iz dm-a, mislim da piše dinkel griess
I ja sam uzela taj pirov i planiram njega davati i dalje, sviđa joj se 😊

I ja sam uzela taj pirov i planiram njega davati i dalje, sviđa joj se 😊
I ja isto, skuham sa 2 dcl vode, njemu malo, meni malo 😉
I mi isto pirov griz ...nisam ga uvela jos...al stariji njupaju...malo taj malo onaj obicni...al bebacima taj obicni s oko 11mj sam pocela kod uvodenja kr mlijeka.
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Nadam se da ce bebica proc bez vecih tegoba 🥰
Mi isto pirov iz dm-a. Njihovu palentu, amaranth, proso. Heljdu neku sto smo imali doma. Proso mi je otkrice, nisam ga nikad jela, sad napravim duplo, bebanu i sebi 😂 i kombinacija cikla jabuka palenta je ko puding 😋
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji