Zenice moje kako ste☺️
Dali je koja od vas bila nedavno na kontroli ili ima mjere i opsege s cca 6 mj..nas je u cetvrtak a ja sam ufilmala da se moja ne mice s mista nekako..pa evo me da se malo umirim 🤭
Javim ti mjere,mi idemo preksutra, znsci 6 i pol mj😅
💜
Mom, imam zapisano sa 6 mj mjere, samo da pronadjem, cek cek malo..
🙏🏻
Mom ma bit ce ona super 👌👌
preslatka ti je malena ❣
Ja se necu usporedivat ..moj je izvan svih prosjeka...nezz na koga 🤣 zivi od sise i super mu je...10,7 kg i cca 74cm...sutra 6 mjeseci puni 🥳🥳 kak vam je proslo cijepljenje sa 6 mj? Da se opet pripremim na vrisku i to? Cepice sam kupila...flastera imam...zivaca vise manje 🤣🤣
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Kety 😘 bomeee dobar je tvoj👏🏻👏🏻👏🏻sisa je zakon i moja je 99% na sisi ono malo sta poliže zlicu ne racunam samo kuvam i bacam Al nema veze…ova neka situacija kod nas kad ona spava dok sam s njom cim se maknem budi se place zove negoduje me kompletno izbacila a tračnica.Nemogu se sastavit nisam svoja ..oci me peku od nespavanja nije mi dobro..rekla sam joj danas da se skulira do sad je mozda bilo zanimljivo ali bome vise nije i nek se izvoli uozbiljit 😂😂😂🙈evo vcrs me nije poslusala vidit cemo sutra sta ce bit..
Palonkice kakvo je stanje kod vas,ne javljas se ?! Nadam se da je sve ok i da ste do sad rijesili operaciju koja vas je cekala 🙏🏻
Ne javljam se ni ja svaki dan ali volim doci na forum u nasu grupicu iako se vidimo na instagramu ovde je ipak posebno nekako ,svaki ulazak na forum me podsjeti na trudnicke lipe dane ..sitim se i smedarenja i tlaka i kolestaza i otvaranja svega ..bas mi za sta vise necu proc sve to eh….ajde pokrenite se da vas pratim i navijam za vas u trudnoci duga je zima sta cu radit po kuci😂😂😂😂😂
Emmie,Lonmi,anaAn,MissGraz,NevaEva,bebanomoje,Lussi jeste vi rekle da startate ?🙈🙈🙈🙈🙈🙈😂😂😂😂😂
Mom, imam zapisano sa 6 mj mjere, samo da pronadjem, cek cek malo..
🙏🏻
Eeeeee Mom nemam ti tocno sa 6 mj, nego sa 5,5 mj.
Evo ovako:
Tezina 6900 gr
Visina 65 cm
Opseg glave 40 cm
Stvarno kad gledam vase mjere, moja je jedna malena vitka bebica, a bas voli pojesti, jede dva obroka kasice, za rucak i za veceru i jos i vocnu kasicu kao desertic i jos i sisa stalno...ali puza skoro cijeli dan i samostalno posjedne i sjedi koliko zeli pa se samostalno ustaje i hoda uz vrtic onako drzeci se okolo naokolo sve prodje.. vjerojatno puno kalorija potrosi..
Ovi moji prijasnji klinci su bili puno deblji, pogotovo prva curka, ona je bila kao div prema drugoj djeci, kaj je za reci, vjerojatno mi i mlijeko nije kao u 20ima...😂🤣, al ona se nije kretala, bila je fiksna😂 tek s 14mj prohodala.
.
Nego, htjela sam pitati zasto ste se malkoc prestale javljati, jel Mom u pravu pa ste presle na trudnicke forume🤣😂🤭🤭🤭??
Meni, evo konkretno, uletili neki neplanirani poslovi pa sam malo rjedje tu, ali volim barem procitati kad imam minuticu😊 a nekad bih i napisala kojecega pa si mislim budu cure rekle kaj tu stalno visim i nek druge imaju mjesta pa nekako i nekad ne napisem da ne ispane da nemam zivot (a u biti nemam drustvene mreze ni face ni insta ni nist)🙈🙈🙈🙈.
Saljem vam svima pusice i big hug💟💗💜
Žabice hvala znas da sam ja ufilmala da ima malenu glavicu nekako ☺️ Pa sama sebe mucim Al vidim da je tvoja s mjerama isto ko moja..Ali ovo da je fiksna ahahhahahahah oplakah od smija ..moja starija je bila div za sve njih i sad je ostala najjaca a isto je bila stativa, pusti me stat, prohodala s 14 mj niti puzala niti se mrdala di je stavis tu je nades😂😂😂😂😂😂
Bdw ja ko i ti barem dodem cirnem da vidim o cemu se radi kad ono nema nista muk teski necete valjda otići bez pozdrava i kad se “preselite” na nove teme😔
Pikica sa 6 mj je najlakša do sada, nismo mu ni stavljali fresco, rekla sestra ne treba, fakat mu se ništa nije vidjelo niti je bilo crveno.
Moj isto nije neki bucko, jedino ima jake nogice, ostalo je manekenske gradje 🤣🤣 kaze pedica da je to ok, ja ne brinem dok god on papa koliko treba za svoju dob, na sreću faza vrištanja je prošla i sad lijepo jede već par dana, i dok god je vesela beba, a sad zadnjih tjedana se stalno smije, dok god se s njim glupira, skače, baca, vrti...pravi dečko, mali divljak, kad počne pravo puzati i hodati već vidim da ću ga morati imati stalno na oku
Hej mamasite! 🤍
.
Mom, Vulic mi je reka dok mi on ne da zeleno svjetlo za trudnocu da ne smim na nju ni pomislit. Nazalost, miom mi se smjestio tocno na rez i u slucaju druge trudnoce postoji mogucnost rupture maternice, sto u prijevodu znaci “glava u torbi” i za mene i za bebu. 🙁
Iako je ne bih bas odmah, treba mi malkoc odmora, bar godinu dana, da se psihicki oporavim, pa bi onda vrlo rado na drugog bebana. 😇
Ja se ne stignem javiti jer ovog mog zvrka ima na sve strane po kuci. Kako se naucila puzanju i posjedanju, ocito je otkrila neku novu dimenziju zivota i obozava bit na podu i istrazivat, zato su dani s njom postali dosta laksi (sto se grintanja tice) iako ju ne smijem ispustit iz vida ni sekunde.
Spava jos uvik jednako, sa 2727848 budjenja, ali okej… sto je tu je. Voznja u autu je postala mrvicu bolja kako smo presli iz jajeta u autosjedalicu, ali idalje je to li-la, odnosno vise negodovanja nego prihvacanja. Voznja u kolicima idalje big NO, osim u kolicima od Konzuma, Interspara itd… razmisljam da ukradem jedna za doma. 🤭
Nosiljku zato obozava, ali to je smrt za moja ledja i vrat, posto ona ima 10-11kg.
Sve u svemu, prehlada nas je prosla i odmah se lakse dise, i doslovno i u prenesenom znacenju. 🙃
Prva rijec sa znacenjem, osim mama, tata, baba (to ne kontamo) kod nje je NJAM 😂 sad smo na tri obroka i ne spava bolje zbog vecernjeg obroka naravno, haha. Zadnja nada potonula.
Bocu kad vidi vristi, tako da nema sanse da joj podvalim adaptirano ili slicno, izgleda da cu dojit do zadnjeg (pri tom mislim do godinu dana, nadam se da cemo onda uspjesno prekinut).
Zub ni na vidiku.
.
Bebolinka, nadam se da je bebac bolje. 🙏🏼 Kako ste?
.
Citam vas redovno, ali eto ne stignem pisati. Oprostite ako ponekad upadnem k’o padobranac i iskomentiram nesto ili pitam. 😅
.
Sve vas puno grlim i pozdravljam! 💜
Mom 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 sta bi ona tebe slusala 🤣🤣🤣 moj je dobar...zaspi u 10 i spava do 8 ujutro..uz 3"budenja" za sisat. Al dan nqm je teski napor 🤭 em starija skola em mladi trazi isto svoje...kuhaj peri..🤣🤣 idem u shoping po strojeve da se rijesim usisavanja i suđa 🥴🥴
Julesica stvarno...joj nadam se da ce bit tak...taman mu je drugi zubic pri izlazu i bojim se da ce bit napeto.😏
MissGrazz daaa...tak sam i ja bil u zabludi s prvom..kao spavat ce bolje ako se najede 🤣🤣🤣 sad znam da ce to bit tek oko 2g..spremna sam 🤣 a sisanje...i moj je takav...al ja opet pocela nudit bocu pa mozda povuce magare...gleda on nju i ona njega al nisu si bas dragi 🤣🤣🤣 s tim da on kasice ni blizu...uspijemo 3 zlice da uvedemo kao namirnicu i to je to...jel zbog zubica odbija il neceg drugog al ugl bzvz 🥴
Mom mi cemo ih budno pratit...nece one nas napustit 🤭😅
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji