Moja se malkice gura unazad. Prednji dio digne skroz ali noge nece na koljena. Voljela bih radi nje da propuza da joj bude zanimljivije.
Kupili smo prenosivi cetvrtasti krevetac sad za black friday, tj svekrva je. Cisto da je muz moze ostaviti kad bude sam sa njom. Valjda je to nece puno ogranicavati. Vidjet cemo kako je. Sto se igracaka tice i dalje blenem kad trebam kupiti jer ne znam sta bi 😂
.
Nego pricaju li vase bebe? Kad se krece sa tim.
.
Koliko vidim po internetu kad su zitarice onda je kasa, ali stave jos nesto pored i za finger food. U svakom slucaju zanimljivo pitanje na koje ne znam odgovor 😅
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Hej mamice,da se i ja malo javim. Mi smo dobro,papamo lijepo,napredujemo,igramo se😊 Ima 2 obroka od cca 120 g dnevno i otprilike 4 puta mlijeko,mislim da smo negdje na 10 kg ali je i narastao 22 cm od rodenja. Bas je veliki decko😊 Ne puze ali dize se na noge i koljena,unazad dodje bilo gdje. Uspije doc i do sjedeceg ali je tu jos dosta nestabilan pa ga prevagne i baci se u lezeci. Danas je imao i prvo vojnicko puzanje,uspio se na rukama dovuc do mog mobitela bez problema😂 Naravno da kasnije nije htio ponovit to. Od pricanja za sad imamo baba,papa,mamama,lalala i brrrr s puuuno sline😂
Za sad ima 2 zubica koje nismo ni osjetili ali zadnjih par dana ima budenja uz uzasan plac iz kojeg ga ne mozemo smiriti neko vrijeme,nevezano jel noc ili dan. Danas se npr probudio oko 16 i do sljedeceg spavanja oko 18.30 se nije smirio skroz. Dal je regresija,skok,zubici ili nesto trece ne znam ali za sad nam je dosta stresno valjda jer nismo navikli na to. Budemo😅 Imamo 7 mjeseci i 10 dana😊
Curke, nakon sto je Dora napokon ozdravila,od jucer isto vojnicki krenula naprijed, odguruje se stopalima, koljenima i rukama grabi tak da je dosta brza 🙈🙈 danas grize sve živo, ja napipala osmi zub da izlazi 🤣🤣 okitili smo lampicama dnevni i voli ih gledat a od igre na kraju voli kad stavim carapu na ruku(našila sam gumbe ko oči) i vrišti od smijeha! Jao kako vrijeme leti, nesmijem ni mislit kak bu brzo u jaslice išla a ja na posel 🤪 tuga 😢 zelim nam svima mirnu noć 🥰🥰🥰🥰🥰
Dora,i moj ovo s carapama obozava😂 Jos mu je draze kad su mi na nogama. Da mi je netko rekao da cu u ovim godinama po trgovinama traziti sarene carape za sebe rekla bi mu da me zeza😂
Btw,obozava sve vrste tkanina. Svaki uzorak na deki,poplunu,majici,ma gdje god nadje. Nista mu toliko ne moze zaokupiti paznju. Osim naravno,mobitela,daljinskog,upaljene svijece,mojih naocala i jos nekih stvarcica koje su mu zabranjene
Dora,i moj ovo s carapama obozava😂 Jos mu je draze kad su mi na nogama. Da mi je netko rekao da cu u ovim godinama po trgovinama traziti sarene carape za sebe rekla bi mu da me zeza😂
Btw,obozava sve vrste tkanina. Svaki uzorak na deki,poplunu,majici,ma gdje god nadje. Nista mu toliko ne moze zaokupiti paznju. Osim naravno,mobitela,daljinskog,upaljene svijece,mojih naocala i jos nekih stvarcica koje su mu zabranjene
😂😂😂😂😂
Uuuu zabranjene stvari - o daaaa, najslađe 🤣🤣
Ketymoja ima 5 zubića i stalno me grize i stalno želi da joj dam da nešto da gricka i bas sam razmišljala da joj i ja počnem davati da sama tako jede prstima jer kasice nekako i ne želi bas..
Reci mi jel imaš iskustva s tim? Kako bis davala obroke? Jer npr kako Dat žitarice sa voćem ako joj voce narezem
Pa i nemam bas nekog iskustva previse..curka mi je jela na pocetku kasice i onda s nekih 8 mj je pocela sve komadice...pa sam joj davala voce u komadicima...i sve ostalo kuhala kako i nama...samo bez zacina..a sinu sam blendala dosta dugo...on me satrao s tim blendanjem...do te mjere da je jeo blendano sve a njupao špek s kruhom..🤦♀️
Za sad sam mu dala bananu komadice...cvjetacu...smoki onaj kukuruzni(to sam prvo,da vidim dal hoce komadice 😅🙈) jabuku ..pa mozes radit polpete...mufine..palacinke..ja nisam jos nis posebno jer smo mi tek krenuli i do jucer nije htio otvorit usta..nadam se da ce sad bit bolje. Iako ne voli i dalje ak je kremasta kasica...vise voli kad osjeti i kad moze zvakat 🙈 ja se nikako naviknut na to..jer istina je da je jednostavnije smiksat i bebac pojede sve..ovako izmisljaj toplu vodu 😆 ja mu dam da dira hranu...moram ga cijelog presvuc nakon hranjenja i oprat al njemu se svida pa mi zao da mu to uskratim 🤣 stavlja si u usta i uziva...🤷♀️🤷♀️
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Evo nas ekipa 😊 6 mj -10.870 i 74cm 🥳🥳 💪 obavili cijepljenje i vadili krv 😊 plakao je 5 sek ravno...i samo zato sto sam ga drzala 🤭🤭
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Ista stvar, legnem kraj njega na prostirku on odmah na moje čarape, ja na sreću oduvijek nosim neke šarene.
A naočale tek, on prema meni rukama, ja se spustim, zgrabi mi naočale onda se smije 😀
Cure i moj carape voli pa sam kupila one lutkice za na prste navuc u ikei al mu nije bilo tak fora. U zadnje vrijeme najvise voli kad obujem carapu jednu koja ima rupu pa provucem cijeli prst i migam s tim, hoce se ugusit od smijeha. 😂 Od igracki voli u zadnje vrijeme ono sto smo napunili vodom kao neki luftic i unutra su oblici koji se krecu. Malo to gleda i igra se s tim al zabava pocinje tek kad to krene grist. 🙈 Tak da cu imat poplavu u boravku. Poceo je reagirat na slikovnice dok mu citam, voli dok mijenjam glas, voli plesat s menom, u kutiju praznu od krekera sam mu stavila sarene plasticne kuglice pa s tim svecka, u flasicu od cole sam stavila gliter pa to gleda i grize cep.. zali boze love potrosene na igracke iz ducana.
Dora tvoja ima duplo vise zubi od mog 😂😂 Slazem se, vrijeme prebrzo leti.. privatne jaslice na kraju, ili?
.
Kety mali je frajer i pol. Ima kilu vise od mog a meni je moj tezak dok ima dane za nosenje 🙄 I svaka cast na hrabrosti. Ja cu svom blendat dok ne bude imao vise zubi od Dore.
Sortiraj odgovore
Najstariji