Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • julesica
    16. Studeni 2021. 15:16

Ja sam isto nekada luda od smišljanje tih kombinacija a tek smo počeli🤣🤣
    Problem je što nismo puno namirnica uveli pa mi se čini da stalno jede jedno te isto, a neke su mozda malo čudne ali sve kod moga prolazi osim ako ima previše brokule, tako da mu sada stavim samo onaj jedan cvjetić, pa se zakamuflira okus valjda

• ružica
    16. Studeni 2021. 17:37

Draga družice još s proljetnica, Bebolinka. jako mi je žao što je tvoju kćer zadesio užas od korone. Sigurna sam da će sve biti dobro. 
    Mislim i molim se za vas.🙏

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• NeverEver
    16. Studeni 2021. 18:01

Bebolinka, kazu da bebe to uz smrcanje prebole, nadam se sa ce tak i tvoja. Mazi mrvicu malu, tebi hug za snagu. 
    .
    Voda - moj voli, popije oko 30, 40ml na dan. Nekad i 60 jer pije iza jela, nekad 20. Ne dajem mu sokice i cajeve. Danas je pojeo 50g kasice i dosta mlijeka. Moooozda ide na bolje jer zub samo sto nije. Mjehurice/ciste nema vise.
    .
    Mom - slatka ti je nova forum fotka. Zaj** sta drugi misle, imas 3 zdrava djeteta, snaci ces se i za 4. 
    Puse svima 😘😘

• thera
    16. Studeni 2021. 19:37

Bebolinka,ja sam uvjerena da je i moj imao. Nismo ga testirali ali mi smo bilo pozitivni,dijete je cijelo vrijeme bilo s nama. Prosli smo s malo zacepljenim nosicem i 2 dana mrvicu povisenom temp koju nije ni skidati trebalo. Vjerujem da ce i kod vas biti tako,kazu da bebe nemaju simptoma ili ako imaju da su slicni laganoj prehladi. Drzite se,za tjedan,dva cete i zaboravit na to❤️

• NeverEver
    17. Studeni 2021. 10:38

Mame, kakav gris ste dale klincima? Ja sam kupila onaj plavi na kojem je nacrtana beba 😅 i sad vidim sa je 12mj+. Onaj hipp instant smo uveli i jeo je u nekoj gotovoj kasici s breskvom.
    Izbio je zub. Imamo neka 2tj ili manje, do iduceg. Jej. 

blossom
    17. Studeni 2021. 10:39

anaAn

anaAn

blossom

Tea, Kety i AnaAn hvala vam <3 sad sam malo pametnija ;) budem ujutro nazvala Klaicevu da pitam jel mogu s kolicima unutra

Ja sam u utorak bila u Klaicevoj, i isla sam s kolicima. Kako smo bili hospitalizirani, samo kolica nisu smjela na odjel, a sve ostalo s kolicima sam isla.

Kolicima ides dolje na Hitni prijem, tamo je lift i to je to. Na glavnom ulazu nemas lift pa zato se ide kroz hitnu. U Klaicevoj smo vec domaci, tako da nama kolica nitko nije branio.

Hvala ti <3 iskipali se ispred i u lift kak si rekla
    Al cudi me da nitko nista ne pita nit mjere temp. ni nista isto i na Sv.Duhu usli kroz garazu bez problema..kod nas nema sanse da udes bez trijaze

• julesica
    17. Studeni 2021. 13:33

NeverEver

Mame, kakav gris ste dale klincima? Ja sam kupila onaj plavi na kojem je nacrtana beba 😅 i sad vidim sa je 12mj+. Onaj hipp instant smo uveli i jeo je u nekoj gotovoj kasici s breskvom.

Ja mu kuham pirov iz dm-a, mislim da piše dinkel griess

• Bebanomoje
    17. Studeni 2021. 14:53

julesica

NeverEver

I ja sam uzela taj pirov i planiram njega davati i dalje, sviđa joj se 😊

• julesica
    17. Studeni 2021. 14:56

Bebanomoje

julesica

NeverEver

I ja sam uzela taj pirov i planiram njega davati i dalje, sviđa joj se 😊

I ja isto, skuham sa 2 dcl vode, njemu malo, meni malo 😉

kety992
    17. Studeni 2021. 16:28

I mi isto pirov griz ...nisam ga uvela jos...al stariji njupaju...malo taj malo onaj obicni...al bebacima taj obicni s oko 11mj sam pocela kod uvodenja kr mlijeka. 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.