Ja sam isto nekada luda od smišljanje tih kombinacija a tek smo počeli🤣🤣
Problem je što nismo puno namirnica uveli pa mi se čini da stalno jede jedno te isto, a neke su mozda malo čudne ali sve kod moga prolazi osim ako ima previše brokule, tako da mu sada stavim samo onaj jedan cvjetić, pa se zakamuflira okus valjda
Draga družice još s proljetnica, Bebolinka. jako mi je žao što je tvoju kćer zadesio užas od korone. Sigurna sam da će sve biti dobro.
Mislim i molim se za vas.🙏
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Bebolinka, kazu da bebe to uz smrcanje prebole, nadam se sa ce tak i tvoja. Mazi mrvicu malu, tebi hug za snagu.
.
Voda - moj voli, popije oko 30, 40ml na dan. Nekad i 60 jer pije iza jela, nekad 20. Ne dajem mu sokice i cajeve. Danas je pojeo 50g kasice i dosta mlijeka. Moooozda ide na bolje jer zub samo sto nije. Mjehurice/ciste nema vise.
.
Mom - slatka ti je nova forum fotka. Zaj** sta drugi misle, imas 3 zdrava djeteta, snaci ces se i za 4.
Puse svima 😘😘
Bebolinka,ja sam uvjerena da je i moj imao. Nismo ga testirali ali mi smo bilo pozitivni,dijete je cijelo vrijeme bilo s nama. Prosli smo s malo zacepljenim nosicem i 2 dana mrvicu povisenom temp koju nije ni skidati trebalo. Vjerujem da ce i kod vas biti tako,kazu da bebe nemaju simptoma ili ako imaju da su slicni laganoj prehladi. Drzite se,za tjedan,dva cete i zaboravit na to❤️
Mame, kakav gris ste dale klincima? Ja sam kupila onaj plavi na kojem je nacrtana beba 😅 i sad vidim sa je 12mj+. Onaj hipp instant smo uveli i jeo je u nekoj gotovoj kasici s breskvom.
Izbio je zub. Imamo neka 2tj ili manje, do iduceg. Jej.
Tea, Kety i AnaAn hvala vam <3 sad sam malo pametnija ;) budem ujutro nazvala Klaicevu da pitam jel mogu s kolicima unutra
Ja sam u utorak bila u Klaicevoj, i isla sam s kolicima. Kako smo bili hospitalizirani, samo kolica nisu smjela na odjel, a sve ostalo s kolicima sam isla.
Kolicima ides dolje na Hitni prijem, tamo je lift i to je to. Na glavnom ulazu nemas lift pa zato se ide kroz hitnu. U Klaicevoj smo vec domaci, tako da nama kolica nitko nije branio.
Hvala ti <3 iskipali se ispred i u lift kak si rekla
Al cudi me da nitko nista ne pita nit mjere temp. ni nista isto i na Sv.Duhu usli kroz garazu bez problema..kod nas nema sanse da udes bez trijaze
Mame, kakav gris ste dale klincima? Ja sam kupila onaj plavi na kojem je nacrtana beba 😅 i sad vidim sa je 12mj+. Onaj hipp instant smo uveli i jeo je u nekoj gotovoj kasici s breskvom.
Ja mu kuham pirov iz dm-a, mislim da piše dinkel griess
I ja sam uzela taj pirov i planiram njega davati i dalje, sviđa joj se 😊
I ja sam uzela taj pirov i planiram njega davati i dalje, sviđa joj se 😊
I ja isto, skuham sa 2 dcl vode, njemu malo, meni malo 😉
I mi isto pirov griz ...nisam ga uvela jos...al stariji njupaju...malo taj malo onaj obicni...al bebacima taj obicni s oko 11mj sam pocela kod uvodenja kr mlijeka.
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji