Maar bas mi je drago da si se javilaa💙💙💙🤗🤗
.
Dobro je malena, skroz se povuklo,ko da niceg nije ni bilo🤞🏼
Svakako cu reci doktorici dok cemo ici na kontrolu i cijepljenje da je imala..ali sad je super🙏🏼
Prijavljujemo puzanje unazad,prode cijelu podlogu uzduz i poprijeko🤣
Jutro, mamice!
Imam pitanjce - sto vam se pokazalo najbolje da stan bude baby proof? Koji proizvodi, gdje ste nabavile, na sto ne smijemo zaboraviti?
Jagodice & Mar93 super da ste se javile, navratite nam slobodno i cesce ❤
Lonmi & NevaEva drzite se, sve su to faze koje ce brzo proci, radite najbolje sto mozete, nemojte to zaboraviti na kraju dana
Lussi super za povuceno crvenilo i puzanje unatrag
Baby P 03/21 💙
Hoce mi netko
Ponoviti zasto ne riza i rižine pahuljice ..pliiz znam od prilike Al imam osobu jednu koja me uvjerava da su top zdrave bla bla a ne mogu na kraj s njom i mrzim se raspravljat ..Mislim se daj svojoj maloj sta oces mani me se..
Evo ja sam s 4. Ditetom toliko glupa Ajte mi molim vas napišite jedan vocni jedan povrtni obrok.izbaci me zena iz takta..a glava mi se raspada od jucer
Moja jede sisu stalno trudim se da pojede par žličica dohrane da nauci..znaci dam joj jedan obrok ili voce ili povrce kako kad..jabuka banana najcesce ili batat mrkva i blitva.nismo davno poceli niti sam eksperimentirala ona zatvori usta jedva zlicu uguram ..nego eto😩
Mom ja dajem ujutro npr jabuka kruška gris, kruška banana zobene..
Ručak batat, cikla i palenta, teletina tikva i špinat ..
…
Neva loše i dalje, evo muž ima koronu, ja ne, nju ćemo testirati kad se probudi
Mom zato sto se riza ne preporuca zbog arsena. Vecina pedijatara i opcenito mame...pocinju sa time...nece se beba otrovat...al da je to dobar prvi izbor...nije...ja rizine nisam uopce....a rizu tek oko 2g...a mozda i kasnije...nisu htjeli a meni odgovaralo.
Kombinacije vocna-dorucak=zitarice+vocka(2 vrste-kad se uvede)
Rucak= povrce+meso...ili povrce +jaje ...a u pocetku povrce +zitarica dok se ne uvede dovoljno za kombinirat 😊
Mom drži se...ni moj ne otvara usta..jedva ude par zlica...brljavi..cica i samo cica 🤘🤣🥴
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Mom: vocni: 1zlica pirovih pahuljica, pola kruske, pola jabuke, 1/3 banane
Povrtni: 2 manja krumpira, 1 srednja mrkva, zlica maslinovog ulja
Ja to zasad vazem kad ispadne kasica cisto jer me zanima kolko je pojeo, al sve od oka radim i uvijek mi ispadne 100-150gr kasice 😁
Koliko vasi vode piju? Moj nece ali ni pod razno, na spricu, na bocu, na zlicu. Nula bodova. Cim proguta krene sa facom gadenja i nece vise. Mislim i dalje je primarno mlijeko pa nije tolko "bitna" voda al ga zelim priviknut
Hvala Vam💜
Moja isto neće da pije..evo sad pojela nesto malo vise nego inace batat mrkva i tri lista blitve sam stavila i kap maslinova ulja..sutra cu mrkva jabuka i nezz kako bi batat išao s tim ..mogla bi cak ic kupiti te pahuljice sta koristite vi..
Ona ima sutra 6 mj tocno znaci mogu joj npr palentu ili gris skuvat i nezz s grisom voce pa toop
Bebolinka - jako mi je zao, nadam se da će bebi brzo proći 🤞
Nisam stručnjak, ali evo screenshot što je moj mali papao:
https://ibb.co/Tv0k9yV
Za dva dana planiram krenuti s piletinom pa nakon toga riba
Sortiraj odgovore
Najstariji