Nisam se zahvalila na savjetima za vlagu,tako da Hvala svima! Početi ćemo kroz dva tjedna to rješavati,prvo makar našu sobu pa kroz mj dana dok skupumo nešto novaca dalje i tako u krug.. nekak budemo, bitno da se riješi 😓
Blossomm znacii zato mi nisi odg🤣
Odmah je ljepse uc u forum dok imam "zaostatke" 🤩 Drago mi je da ste sve dobro, bebe su nam ludnica. Proljetnice rokaju.
.
Ja sam upravo napipala kvrzicu na kapku, valjda jecmenac pa sam se sjetila vas, rekoh nekoj trudnici sam se zamjerila, mora da je tu 😅 Javi se doticna trudnice! Cekam da neke od vas napisu da nova srecica klija u njima. 💕
.
Mojoj mrvici idu gornji zubi, bar 8 😂 i nece kasicu jest vec 3.dan. Ima njega i pije mlijeko pa ne forsiram al bad mi je. Isto za kretanje. Krene mi super nest, puzao/hodao bi i onda 3,4 dana drama sa zubima i on se sav smiri i nece jest kasice. Pogledala sam, izgleda da ce kljovu dobit a ne zub. Zao mi je njega sta ga boli, zao mi je sebe jer me ledja bole..
Jel stvarno istina da su zubi bolji ako kasnije izadju? Muz ima super zube a dobio je prvi s 9mj. Moj mali je dobio 2 sa 5 mjeseci pa se sad pitam kakvu cetkicu da mu guram u usta ako mu zubi budu osjetljiviji 😅
Odmah je ljepse uc u forum dok imam "zaostatke" 🤩 Drago mi je da ste sve dobro, bebe su nam ludnica. Proljetnice rokaju.
.
Ja sam upravo napipala kvrzicu na kapku, valjda jecmenac pa sam se sjetila vas, rekoh nekoj trudnici sam se zamjerila, mora da je tu 😅 Javi se doticna trudnice! Cekam da neke od vas napisu da nova srecica klija u njima. 💕
.
Mojoj mrvici idu gornji zubi, bar 8 😂 i nece kasicu jest vec 3.dan. Ima njega i pije mlijeko pa ne forsiram al bad mi je. Isto za kretanje. Krene mi super nest, puzao/hodao bi i onda 3,4 dana drama sa zubima i on se sav smiri i nece jest kasice. Pogledala sam, izgleda da ce kljovu dobit a ne zub. Zao mi je njega sta ga boli, zao mi je sebe jer me ledja bole..
Jel stvarno istina da su zubi bolji ako kasnije izadju? Muz ima super zube a dobio je prvi s 9mj. Moj mali je dobio 2 sa 5 mjeseci pa se sad pitam kakvu cetkicu da mu guram u usta ako mu zubi budu osjetljiviji 😅
Ja sam uzela na eBayu kao prvu četkicu za zube, u biti banana koja na jednom kraju ima one tanke niti. Nije još stiglo pa ne mogu reći, ali ako nekoga zanima recenziram kasnije 😉
Hvalaaa 😂 za sad imamo onu od curaproxa na onom kolutu za glodanje al nece to, nema sanse 😅
Neva 🙈🙈 ja mislim da to nema veze...pa moj sin prvi je dobio s 3 mj prva dva..s 4 druga 2...i tak...dok je krenuo jest imao je vec dosta zubica 😅 nema karijesa ni tockicu jednu...pere redovito...pije samo vodu od rodenja..i mlijeko ujutro kad se probudi.,curka je dobila s 5 mj a zubici su joj li la...pije i sokic i tak voli slatko...i pojavio se karijes...iako rijesimo odmah kod zubara bez frke...meni to nema neke povezanosti...prije il kasnije...bitno je dal ih peru...kolko slatkisa trpaju u sebe i sta piju....
Ja cu Mateu s curaprox jer svi koristimo te cetkice...za sad samo istrljat....i dat da popije vode..a kasnije cemo ga ucit prvo kak da cetka..pa onda tek pasta za zubice kad ce znat pljunut kak treba.
Trudnice 🤔🤔🤔 pa nezz jesam krivo shvatila...kao da mi se ucinilo da je nasa Nikac(nezz kak je na forumu,mozak mi je u blokadi) sta nije ona u iscekivanju 🙈🙈 mozda sam krivo shvatila 😅
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Da deff sam krivo shvatila...nije ona...ona samo iza fotica 🙈😅👌
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Dan vam! Pročitat ću navečer, samo da pitam mamu koja ima Kinderkraft indy, mislim da je bila Avama.
Dal' se s kolicima dobije i zimska navlaka i zaštita za kišu ili su kolica bez toga?
Jučer sam izvukla sportski dio kolica i skužila da je skroz otišao u klinac, a i činjenica da mi je ispao kotač pred par dana, tjera me kupit nova asap!
Da ja sam ih imala i dobila sam navlaku i zaštitu za kišu. Kolica su ok za te novce i čak vidim po centrima da ih dosta mama ima, ne znam da li su za duže staze.
Nisam se zahvalila na savjetima za vlagu,tako da Hvala svima! Početi ćemo kroz dva tjedna to rješavati,prvo makar našu sobu pa kroz mj dana dok skupumo nešto novaca dalje i tako u krug.. nekak budemo, bitno da se riješi 😓
Blossomm znacii zato mi nisi odg🤣
Probajte otkriti uzrok, ako je sve dobro izolirano, nabavite odvlazivac ali na struju kao što sam opisala i bit će vam bolje, dosta je opasna vlaga za bebu
Mi imamo 7,5 mj I nikako da ti zubici niknu. A stalno ga muče. I noćno spavanje se i dalje svodi na budjenje, nekad svaka 2 sata, nekad 3, a nekad i češće. I onda sisa I spava dalje, nekad ga vratom u krevetic, a nekad jednostavno ostavim da spava s nama. Onda ipak malo više odspava.
Dnevno spavanje - jako malo spava po danu. Većinom nekih pola sata, samo ponekad odspava još jednomai isto kratko. Evo danas npr dva puta po 15 min. I zaspao je tek.omo 22.20.
Hrana - imamo 2 obroka, malo kuhamo, malo kašice, voće ili kasice ili domace jabuke, voli i kivi, mandarinu isto stavim u onaj sisac iz dm-a i malo pocucla. Mliječnu dam od milupe s voćem ili onu 3 vrste žitarica.
Nadamo se boljem spavanju po noći.
Sortiraj odgovore
Najstariji