Molim vas zene, pomoc u broju obuce? Ja sam totalno zbunjena. Koje brojeve vasi bebaci nose, pogotovo ovi koji imaju 6-7 mj?
https://ibb.co/qkBg0Ms mi smo si kupile ove, https://ibb.co/qkBg0Ms , 17 broj,jos su nam mmalo velike,ne znam kak im brzo noga raste,al kroz mj dva bi trebale bit dobre,vise su za sminku🤣
Pupetta mi smo kupili košuljicu bodi (ali onda je bio skroz mali) tamno plavu sa točkicama u takko i hlačice isto tamno plave u h&m-u. Ima i košuljice sa zvijezdicama meni preslatke u h&m-u.
Kasiceja sam.sinoc oko 19.30 dala bebi milupa sanfer start kasicu od 3 vrste žitarice (piše bez šećera i glutena i radi se s vodom) i tako je lijepo spavao za razliku od ovih zadnjih 2,3 tjedna, probudio se za papanje tek oko 5 (od 21h). Danas ima 6 mj i mislim da ću mu sad predvečer davati neki mliječni obrok. Baš se vidi da hoće papati.
Kako vi svojim babama.
Uvođenje kašica se preporuča u jutarnjim satima, u slučaju neke reakcije da se primjeti tokom dana, a ne tokom noći. Tako da ja ne bih baš navečer nudila kašice na početku.
Mame koje ste krstile djecake, gdje pogledati za robicu i cipelice? Ali, ne bih odijelo, nego finije hlace i kosuljicu
I jos pitanjce za mame dojilje, kako se izboriti s grizenjem tokom sisanja? u zadnje vrijeme me ugrize jednom tokom podoja i to mi je u redu - pregrizem jezik i idemo dalje, al maloprije me ugrizao 5 puta zaredom, toliko me boljelo da sam plakala, nisam vise znala sto da radim. I to nije da me gricne, nego doslovno zagrize bradavicu, povuce u jednu stranu i onda je razvuce dok mu ne ispadne iz usta. UzasMissGraz samo hrabro! ❤
Ivancice evo i mi smo mrsaviji od forumskog prosjeka - danas na pregledu je imao 7400 gr i 69 cmLussi mi smo uveli tikvicu i batat, danas smo poceli s tikvom. Imas dobru tablicu koje su namirnice od kojeg mjeseca dozvoljene u grupiDomace kasice za bebu, pa baci oko
Pupetta i moja je tocno tako mene grizla nekih 10ak dana, da sam mislila da ce mi otkinuti bradavicu, dok ju nisam ozbiljno pogledala i zaprijetila da ce dobit bocicu hahahaha,😂🤣😂 paralelno s tim sam radila na povecanju kolicine mlijeka, ne znam sto je od toga bilo dovoljno, ali upalilo je, sada je opet dobrica😊, a i nastojim ju dojiti kada je izmorena ili pospana, cak u snu joj tutnit u usta jer tada puno bolje sisa, u suprotnom je kao na ringispilu i samo se vrti amo-tamo, zjaka okolo i sl..😄
😘IvanciceZabice, 💚
Da, grozno je kad se radi o tvom djetetu. Tek sad razumijem mame koje su mi prije izgledale kao da drame iskreno. O, kako sam bila u krivu. Zaista ne znas nista o tome dok se ne nadjes u tim cipelama.
Palonkice, hvala ti, nasla sam 😘
Puppetta 😘
.
Sve u svemu mi smo okej Bogu hvala. Povracanje je stalo taj dan. Za nosic su nam pomogle te kapi i cini mi se da je nosic prohodniji.
.
Sve vas grlim i saljem pozitivnog vajba i energije. ♥️
MissGraz potpuno te razumijem💜 i ja sam za puno stvari u zivotu imala prethodno formirane stavove tj.predrasude, ali zivot me u toliko toga demantirao i sada sam, nadam se, mudrija, nastojim razumjeti svakoga...iako to uopce nije lako kako se cini-biti otvorena uma-uvijek je lakse nesto strpati u neku policu/ladicu, ali nije sve crno-bijelo, puno je nijansi izmedju toga...kad si mlad mislis da znas kako bi nesto napravio i sto je najispravnije, ali kada se nadjes sa suprotne strane, onda tek skuzis.... ajme sto mene danas neka filozofija pere🤣😂🤣😂
Miss, na next stranici imas super obuce za curice za zimu i brojevi su vecinom po mjesecima, dakle npr. 6-9. Ja sam svom kupila tenisice 17/18, to su brojevi dok nije po mjesecima i njemu je taman. Ima cca 70cm i 9kg al nisam sigurna da je to relevantno za stopalo 🙈
Molim vas zene, pomoc u broju obuce? Ja sam totalno zbunjena. Koje brojeve vasi bebaci nose, pogotovo ovi koji imaju 6-7 mj?
Mi jos ne nosimo obucu🤔🤭, nekolkko puta one ko fol tenisice, ali joj se stopala uznoje pa smo odustalu, preferiramo carapice tanke pa debele😊
Neva kod nas nije slucaj..moji klinci imaju visok rist i ja moram mjerit stopalo i gledat da je komotnije s gornje strane. Moj recimo ima nogicu 11cm,to je br 18. Curka mi je nosila br 19 kad je prohodala 🥴🤭 uglavnom ja njemu po mjesecima ne mogu nista kupit..jer negdje mu odgovara 6-9mj negdje 9-12...ovisi kod koga uzimam 🙈😅
Danas 4 mjeseca 😍💙 proletiloo 😏
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji