Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌺Principessa🌺
    22. Rujan 2021. 09:48

https://ibb.co/gJHmd2G
    Jel probala cija bebica bundevu? Jel smiju to vec? 

• avama
    22. Rujan 2021. 09:59

🌺Principessa🌺

https://ibb.co/gJHmd2G
    Jel probala cija bebica bundevu? Jel smiju to vec

Mi probali, ali nije htio povraćao je i plakat da neće.

• avama
    22. Rujan 2021. 10:00

Cure pampers je u  DM-u  2+1 sve vrste

Elly94
    22. Rujan 2021. 10:45

Lussi to je tikva i odlicna je za pocetak. Kad nju uvedes uvela si sve tikve osim tikvice obicne. 

zabica
    22. Rujan 2021. 10:47

Napisem jucer ujutro post i odem svojim poslom, a ono sto je MissGraz poslije jadna/njezina beba prosla, ajmee😱 MissGraz stvarno ti nije bilo lako, sada je bolje, hvala Bogu💟💜💜💜💜 i ono sto pises da radis taj posao, a svejedno ti nije lako biti smirena kada je tvoje dijete u pitanju....e bas to. 
    Ja imam taj problem, a ne radim taj posao. 
    Naime, kada moji moraju ici na injekcije, na vadjenje zubi, vadjenje krvi i sl. ja idem s njima jer moram, a najradije bih se zavukla u misju rupu i da meni to sve naprave, samo da njih ne diraju pa onda meni bude slabo😂🤣😂 jer mi bude slabo i kada meni to rade pa se dogodi da med.djelatnici moraju skrbiti tada vise za mene, nego za djecu🙄🙄🤭🤭🙄 jer im tamo kolabiram, ma uzas, eto toga se grozim brrrrr😱😱😱😱😱 i ako bih morala navesti najgoru stvar roditeljstva do sada-eto onda mi je to bas to-med.zahvati na mojoj djeci-ne znam, osjetim tada neku ogromnu nemoc sto im ne mogu pomoci i to me izludjuje. Znam da to moraju proci i znam da ima jako bolesne djece koje prolaze 1000x gore stvari i znam da ispadam nezahvalna jer imam hvala dragom Bogu zdravu djecu, ali eto, grozim se kada to moram obavljati, a ono drzanje da ih bodu-to mi je nesto najgore-ma uzas!! 😱😱😱
    I uvijek sam se pitala zasto to sestre same s doktorom ne obave, zasto ja moram drzati npr malenu za noge stisnuti da bi ju ono uboli i onda kada me onako onim krupnim okama pogleda-ono kao da sam ju izdala i razocarala-ma nemam rijeci koliko me to pogodi, eto, sad sam se izjadala🤭🤭🤭🤭
    🙄🙄

Lonmi
    22. Rujan 2021. 11:56

Mene izluđuje to vrijeme vani zbog oblacenja. Necu da mi dijete bude zatvoreno samo u kuci, ali kako i kazete, obucem ju evo sunca, skinem evo vjetra. Bas me strah te prehlade, pogotovo da mi se prehladi jer ju ja nisam dobro obukla. Mi navikli sad kroz ljeto nutra van i provoditi vise od pola dana vani, a tog vise nema 😑

• NeverEver
    22. Rujan 2021. 12:21

Mi smo bili 2 sata vani, hladnije je al ok je jos, bodi krarkih rukava, majca dugih, hlace, carape, tenisice, jakna, kapa. Nosic mu je postao hladan pod kraj, stalno smo gledali. Al moj se frajer voli nosit da sve vidi pa je ovako zabundan jos tezi 😩😩

Lonmi
    22. Rujan 2021. 13:35

NeverEver

Mi smo bili 2 sata vani, hladnije je al ok je jos, bodi krarkih rukava, majca dugih, hlace, carape, tenisice, jakna, kapa. Nosic mu je postao hladan pod kraj, stalno smo gledali. Al moj se frajer voli nosit da sve vidi pa je ovako zabundan jos tezi 😩😩

Također 😒
    Moja je u nosiljci i uziva, a sad je imala istu modnu kombinaciju kao i tvoj sin samo u pink nijansama 😂😂😂😂
    Znas sta mi je najgore, dugo spava ujutro, a obicaj nam je setati prije rucka (idem na rucak k svojima), dok to sve obucem skoro da ni ne stignemo u setnju prije 😂😂😂
    A mrzi se oblaciti, pogotovo jaknu. 

zabica
    22. Rujan 2021. 13:58

Lonmi

NeverEver

Također 😒
    Moja je u nosiljci i uziva, a sad je imala istu modnu kombinaciju kao i tvoj sin samo u pink nijansama 😂😂😂😂
    Znas sta mi je najgore, dugo spava ujutro, a obicaj nam je setati prije rucka (idem na rucak k svojima), dok to sve obucem skoro da ni ne stignemo u setnju prije 😂😂😂
    A mrzi se oblaciti, pogotovo jaknu.

Lonmi ni moja se ne voli oblaciti, pogotovo rukave, zato joj samo preko glave stavim ono pleteno ne znam kako se to sluzbeno zove, mi to zovemo pončo, ono cetvrtasto kaj ima samo rupu za glavu-lijepo joj je toplo, a brzo se i obuce i skine, ako zatopli..😊

mom_of_4
    22. Rujan 2021. 15:06

Hej drage moje..da se javim...vidim svima nam je isto...bit ce sad šmrckanja ,kasljucanja itd🤭
    Moja vec par dana prehladena puna sline ,jedva dise i probudi je nosic uglavnom i to kad jedva zaspe..dosta mi olakša ovaj aspirator na usisavac i sprej za nos ...uz to koristim biljnu kremu iz justa .kap namažem na prsa kap na leda i na tabane...takav isti sprej raspršim po sobi i lakse se dise vise ne zveči nosic..inaceeeee ludaaaa spava pet puta po 40 min i evo je ko da je odspavala pet dana u komadu .... ne mogu od nje nista...na rukama mi je 12 sati u komadu ako ne i jace..osjecam se ko Hulk imam upalu misica ko da sam u teretani 0-24 .. nije mi dobro psihicki vise..a i razvest cu se ko amen....
    Dosla sam ode kukat 🙈🙌🏻... dosta vama i vašeg “jada” samo sam ja falila Al eto...neka me s vama 😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.