Kety 4 😍😍😍😍 ma ne, ni ja svom ne mogu za mj koje ima. Na odjeci smo 9-12, nekak su mu se noge produljile pa pase sad i br 80 i 86 (12-18mj) a ima tek 5 i pol tak da i obucu kupujem 9-12 ili 12-18. Uzela sam neke tenisice 17/18 i male su mu a recimo papuce iz sinsaya 18/19 oooogromne. Bile su u paketu s pidjamom 80 koja mu je na nogama mala a rukavi na rukama 3cm dugacki 🤣🤣 ah.
1.dan jeseni 🌰🍇🍄🤗🍵🎃🎊🎉🌰
Curke,mogu namazat tjeme sa uljem prije kupanja i onda dok se kupamo Mustela pjenom?
Opet imamo tjemenice
Lussi mozes. A mozes i cesljem proci po tjemenu onako da ga nakosis, nakon sto je ulje malo odradilo svoje. Pa onda kupanjac i ostalo
MissGraz i ja s tim muku mucim. Stopalo mu ima 10.5 cm, narucila Sinsay papucice 17/18 i malo mu je. 🤷🏻♀️
Baby P 03/21 💙
Lussi mozes. A mozes i cesljem proci po tjemenu onako da ga nakosis, nakon sto je ulje malo odradilo svoje. Pa onda kupanjac i ostaloMissGraz i ja s tim muku mucim. Stopalo mu ima 10.5 cm, narucila Sinsay papucice 17/18 i malo mu je. 🤷🏻♀️
E supeer,hvala tiii❤️❤️❤️
Avama,
Koliko dugo ste na dohrani?
Ja evo razmišljam o tom večernjem obroku ne bi li nam to popravilo spavanje.
Ima li tko iskustva za večernje kašice i spavanje?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Pupetta mi smo kupili košuljicu bodi (ali onda je bio skroz mali) tamno plavu sa točkicama u takko i hlačice isto tamno plave u h&m-u. Ima i košuljice sa zvijezdicama meni preslatke u h&m-u.
Kasiceja sam.sinoc oko 19.30 dala bebi milupa sanfer start kasicu od 3 vrste žitarice (piše bez šećera i glutena i radi se s vodom) i tako je lijepo spavao za razliku od ovih zadnjih 2,3 tjedna, probudio se za papanje tek oko 5 (od 21h). Danas ima 6 mj i mislim da ću mu sad predvečer davati neki mliječni obrok. Baš se vidi da hoće papati.
Kako vi svojim babama.
Uvođenje kašica se preporuča u jutarnjim satima, u slučaju neke reakcije da se primjeti tokom dana, a ne tokom noći. Tako da ja ne bih baš navečer nudila kašice na početku.
Već smo bili uveli tu kasicu ujutro, samo sam mu sada počela.davati predvečer kao obrok
Avama,
Na uvođenju dohrane smo nekih mjesec dana. Ali do sad smo imali taj jedan obrok (povrće, voće ili mlijecni) I danas sam mu ponudila ovu mliječnu kasicu i pojeo je. Naravno to nije puno, ali baš hoće papati. Vidjet ću kako će nocas spavati!
Avama,
Vecera kod beba se preporuca tek oko 9,10mj...bebi zaista sa 6 mjeseci nije potrebna kasica kao vecera..to vam nije niti garancija da ce beba bolje spavat,naprotiv spavanje se moze jos vise pogorsat. Moja prijateljica je tako krenula i bebac joj se jos vise plakao i budio...jer je to bilo previse za njegov trbuscic. Kad je prestala, on se vratio u normalu kak je i bio. Mene uvijek zanima sto mame poduzmu kad se bude sa godinu dana iz 100 drugih razloga..🙄jer vec imaju sve obroke...pa zasto bi se onda budili..nisu gladni...a svejedno se bude. Moji su se budili do 2 i pol godine nekad jednom...nekad ni jednom a nekad i po 5x nocu..uz sve moguce obroke i uzine preko dana. Nemojte me uzet sad na lomacu,svatko ce napravit kak zeli...al kao mlada neiskusna mama sa 20g davala sam redom sa 6mj prvi jutarnji obrok...pa sa 7 i pol drugi rucak i sa 9 i pol 3.vecera...i tako i sa drugim djetetom a tako cu i sad...neshvatljivo mi je da beba od 6mj mora jest nekoliko obroka ili tipa dorucak i veceru da bi bolje spavala🤔 cuvajte te malene trbuscice,bit ce vam zahvalni za 30-ak godina.
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Tako kazu ako dojis daj AD bolje ce spavati… evo moja svekrva mi je mozak satrala s tim. A ima nas ovdje na AD cija djeca isto ne spavaju sjajno. Tako da to nema pravila nikakvog. I slazem se s kety.
Avama,
Vecera kod beba se preporuca tek oko 9,10mj…bebi zaista sa 6 mjeseci nije potrebna kasica kao vecera..to vam nije niti garancija da ce beba bolje spavat,naprotiv spavanje se moze jos vise pogorsat. Moja prijateljica je tako krenula i bebac joj se jos vise plakao i budio…jer je to bilo previse za njegov trbuscic. Kad je prestala, on se vratio u normalu kak je i bio. Mene uvijek zanima sto mame poduzmu kad se bude sa godinu dana iz 100 drugih razloga..🙄jer vec imaju sve obroke…pa zasto bi se onda budili..nisu gladni…a svejedno se bude. Moji su se budili do 2 i pol godine nekad jednom…nekad ni jednom a nekad i po 5x nocu..uz sve moguce obroke i uzine preko dana. Nemojte me uzet sad na lomacu,svatko ce napravit kak zeli…al kao mlada neiskusna mama sa 20g davala sam redom sa 6mj prvi jutarnji obrok…pa sa 7 i pol drugi rucak i sa 9 i pol 3.vecera…i tako i sa drugim djetetom a tako cu i sad…neshvatljivo mi je da beba od 6mj mora jest nekoliko obroka ili tipa dorucak i veceru da bi bolje spavala🤔 cuvajte te malene trbuscice,bit ce vam zahvalni za 30-ak godina.
Slažem se, mislim da je to ipak previše za 6mj
Sortiraj odgovore
Najstariji