Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NeverEver
    23. Rujan 2021. 13:50

Kety 4 😍😍😍😍 ma ne, ni ja svom ne mogu za mj koje ima. Na odjeci smo 9-12, nekak su mu se noge produljile pa pase sad i br 80 i 86 (12-18mj) a ima tek 5 i pol tak da i obucu kupujem 9-12 ili 12-18. Uzela sam neke tenisice 17/18 i male su mu a recimo papuce iz sinsaya 18/19 oooogromne. Bile su u paketu s pidjamom 80 koja mu je na nogama mala a rukavi na rukama 3cm dugacki 🤣🤣 ah. 
    1.dan jeseni 🌰🍇🍄🤗🍵🎃🎊🎉🌰

🌺Principessa🌺
    23. Rujan 2021. 16:29

Curke,mogu namazat tjeme sa uljem prije kupanja i onda dok se kupamo Mustela pjenom?
    Opet imamo tjemenice

pupetta
    23. Rujan 2021. 17:47

Lussi mozes. A mozes i cesljem proci po tjemenu onako da ga nakosis, nakon sto je ulje malo odradilo svoje. Pa onda kupanjac i ostalo 
    MissGraz i ja s tim muku mucim. Stopalo mu ima 10.5 cm, narucila Sinsay papucice 17/18 i malo mu je. 🤷🏻‍♀️

Baby P 03/21 💙

🌺Principessa🌺
    23. Rujan 2021. 18:43

pupetta

Lussi mozes. A mozes i cesljem proci po tjemenu onako da ga nakosis, nakon sto je ulje malo odradilo svoje. Pa onda kupanjac i ostaloMissGraz i ja s tim muku mucim. Stopalo mu ima 10.5 cm, narucila Sinsay papucice 17/18 i malo mu je. 🤷🏻‍♀️

E supeer,hvala tiii❤️❤️❤️

• ružica
    23. Rujan 2021. 21:22

Avama,

Koliko dugo ste na dohrani?
    Ja evo razmišljam o tom večernjem obroku ne bi li nam to popravilo spavanje.
    Ima li tko iskustva za večernje kašice i spavanje?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• avama
    23. Rujan 2021. 21:46

Bebanomoje

avama

Pupetta mi smo kupili košuljicu bodi (ali onda je bio skroz mali) tamno plavu sa točkicama u takko i hlačice isto tamno plave u h&m-u. Ima i košuljice sa zvijezdicama meni preslatke u h&m-u.
    Kasiceja sam.sinoc oko 19.30 dala bebi milupa sanfer start kasicu od 3 vrste žitarice (piše bez šećera i glutena i radi se s vodom) i tako je lijepo spavao za razliku od ovih zadnjih 2,3 tjedna, probudio se za papanje tek oko 5 (od 21h). Danas ima 6 mj i mislim da ću mu sad predvečer davati neki mliječni obrok. Baš se vidi da hoće papati.
    Kako vi svojim babama.

Uvođenje kašica se preporuča u jutarnjim satima, u slučaju neke reakcije da se primjeti tokom dana, a ne tokom noći. Tako da ja ne bih baš navečer nudila kašice na početku.

Već smo bili uveli tu kasicu ujutro, samo sam mu sada počela.davati predvečer kao obrok

• avama
    23. Rujan 2021. 21:51

ružica

Avama,

Na uvođenju dohrane smo nekih mjesec dana. Ali do sad smo imali taj jedan obrok (povrće, voće ili mlijecni) I danas sam mu ponudila  ovu mliječnu kasicu i pojeo je. Naravno to nije puno, ali baš hoće papati. Vidjet ću kako će nocas spavati!

kety992
    24. Rujan 2021. 00:03

ružica

Avama,

Vecera kod beba se preporuca tek oko 9,10mj...bebi zaista sa 6 mjeseci nije potrebna kasica kao vecera..to vam nije niti garancija da ce beba bolje spavat,naprotiv spavanje se moze jos vise pogorsat. Moja prijateljica je tako krenula i bebac joj se jos vise plakao i budio...jer je to bilo previse za njegov trbuscic. Kad je prestala, on se vratio u normalu kak je i bio. Mene uvijek zanima sto mame poduzmu kad se bude sa godinu dana iz 100 drugih razloga..🙄jer vec imaju sve obroke...pa zasto bi se onda budili..nisu gladni...a svejedno se bude. Moji su se budili do 2  i pol godine nekad jednom...nekad ni jednom a nekad i po 5x nocu..uz sve moguce obroke i uzine preko dana. Nemojte me uzet sad na lomacu,svatko ce napravit kak zeli...al kao mlada neiskusna mama sa 20g davala sam redom sa 6mj prvi jutarnji obrok...pa sa 7 i pol drugi rucak i sa 9 i pol 3.vecera...i tako i sa drugim djetetom a tako cu i sad...neshvatljivo mi je da beba od 6mj mora jest nekoliko obroka ili tipa dorucak i veceru da bi bolje spavala🤔  cuvajte te malene trbuscice,bit ce vam zahvalni za 30-ak godina. 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• MissGraz
    24. Rujan 2021. 07:09

Tako kazu ako dojis daj AD bolje ce spavati… evo moja svekrva mi je mozak satrala s tim. A ima nas ovdje na AD cija djeca isto ne spavaju sjajno. Tako da to nema pravila nikakvog. I slazem se s kety. 

• avama
    24. Rujan 2021. 09:27

kety992

ružica

Avama,

Vecera kod beba se preporuca tek oko 9,10mj…bebi zaista sa 6 mjeseci nije potrebna kasica kao vecera..to vam nije niti garancija da ce beba bolje spavat,naprotiv spavanje se moze jos vise pogorsat. Moja prijateljica je tako krenula i bebac joj se jos vise plakao i budio…jer je to bilo previse za njegov trbuscic. Kad je prestala, on se vratio u normalu kak je i bio. Mene uvijek zanima sto mame poduzmu kad se bude sa godinu dana iz 100 drugih razloga..🙄jer vec imaju sve obroke…pa zasto bi se onda budili..nisu gladni…a svejedno se bude. Moji su se budili do 2 i pol godine nekad jednom…nekad ni jednom a nekad i po 5x nocu..uz sve moguce obroke i uzine preko dana. Nemojte me uzet sad na lomacu,svatko ce napravit kak zeli…al kao mlada neiskusna mama sa 20g davala sam redom sa 6mj prvi jutarnji obrok…pa sa 7 i pol drugi rucak i sa 9 i pol 3.vecera…i tako i sa drugim djetetom a tako cu i sad…neshvatljivo mi je da beba od 6mj mora jest nekoliko obroka ili tipa dorucak i veceru da bi bolje spavala🤔 cuvajte te malene trbuscice,bit ce vam zahvalni za 30-ak godina.

Slažem se, mislim da je to ipak previše za 6mj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.