Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MissGraz
    11. Rujan 2021. 13:49

Girl1234

Slažem se s vecinom sto je napisano. Neka svaka mama radi sto misli da je najbolje za svoju bebu, ali ne može tvrditi da je to zaista najbolje i na neki nacin ici protiv neke struke. No dobro.. Sve mi imamo najbolje namjere za svoju djecu. ❤️
    Cure, ja dobila prvu mengu. Samo da mi se ne smanji kolicina mlijeka jer jos samo i isključivo dojim i bilo bi mi žao prestati.. I nadam se da nece biti pretjeranih promjena raspoloženja. 🙊
    Svima želim ugodan vikend. 💚

Girl, nije pravilo, ne brini. Dobila sam nakon 3mj, nije mi se smanjla kolicina mlijeka niti malo, samo mislim da ima mozda drugaciji okus, jer se bebana mrsti dan/dva i nesto malo negoduje, ali jede… 😅

Girl1234
    11. Rujan 2021. 13:56

MissGraz

Girl1234

Slažem se s vecinom sto je napisano. Neka svaka mama radi sto misli da je najbolje za svoju bebu, ali ne može tvrditi da je to zaista najbolje i na neki nacin ici protiv neke struke. No dobro.. Sve mi imamo najbolje namjere za svoju djecu. ❤️
    Cure, ja dobila prvu mengu. Samo da mi se ne smanji kolicina mlijeka jer jos samo i isključivo dojim i bilo bi mi žao prestati.. I nadam se da nece biti pretjeranih promjena raspoloženja. 🙊
    Svima želim ugodan vikend. 💚

Girl, nije pravilo, ne brini. Dobila sam nakon 3mj, nije mi se smanjla kolicina mlijeka niti malo, samo mislim da ima mozda drugaciji okus, jer se bebana mrsti dan/dva i nesto malo negoduje, ali jede… 😅

Nadam se da ce tako biti i meni... ☺️

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• NeverEver
    11. Rujan 2021. 14:39

Girl, kod mene se ispostavilo da su moji hormoni sbje***ni back pa je to sto je mlijeko skoro nestalo s tim bilo povezano. Evo bas se spremam u utorak na svakakva pikanja 😭😭 al da sam bss inzistirala na dojenju, mozda bi i doslo opet. Al bilo mi zao da mali bude gladan i skuhala ad i tako je krenulo.. drzim fige da tebi ne nestane 😘

• NeverEver
    11. Rujan 2021. 14:51

Ines super! Dobro da je mala dobro! 
    Znam da je teorija jedno, nazalost Emmie, nije uvijek u praksi isto. Opg-ovci (naravno ne svi vec neki) riskiraju i kazne jer im proizvod mora biti top da se proda pa mozda nije svaki bio. Vjerujem da ima puno postenih kod kojih se moze dobiti kvaliteta i prirodno. To je vjerojatno Ines htjela reci. Nije sve bio od domacih OPG-ovaca jer se tako etiketira.
    .
    Ostalo necu komentirati jer se ne uglavnom ne slazem.. Ridja i Miss su napisale, ako je preporuka struke, tko sam ja da sudim. Moja diploma nije relevantna ovdje, apsolutni sam pocetnik, nit znanja nit iskustva, samo instinkti od kojih jedan govori daj struci da ti pomogne. Sjecam se da si ti imala i s lijecnicima slican stav kao sad za malu i to je u redu dokle je sve ok. Ja ne radim ovako na svoju ruku.. Doista se nadam da to sto mu sad ipak nedam da sjedne koliko on hoce, da jede bez nekog raspored vezano uz nutritivne vrijednosti i razvoj organizma i da ne gleda u ekrane itd.bude dugorocno dobro za njega. 
    Nasjedit ce se i gledat tv i jest sto hoce cijeli zivot kako Lonmi kaze. 
    .
    Ovdje nema mame koja moze napisati za svoje dijete da je popljuvano od pedijatra ili da nesto ne valja tako da ne znaci da je tvoj nacin ispravan nego da je jedna od varijanti. Cudi me jako da mala toliko jede sa 6.5mj a lagana je. Moj jede samo mlijeko i s prstima pokusava gurnut kasicu u usta 🤣🤣 pa ima skoro 9kg i izmedju 68-70cm je. Ne mogu ga iznjerit tocno jer to dijete nije sec na miru 😂😂 Ali gle, svaka beba je drukcija, samo se volite i cuvajte i bez nekog mom shame-anja, neka svaka gleda u svoju bebu i da sve od sebe.
    .
    Mi imamo 5 mjeseci 🤩🤩🤩🤩🤩 

Lonmi
    11. Rujan 2021. 14:52

Ja jos nemam mengu. Neka tako i ostane jos dugooo🙏🙏🙏🙏 😂😂😂😂😂
    I mi razmisljamo o drugoj trudnoci. 
    Samo nek bi ova bila skolska 😊🙏

Lonmi
    11. Rujan 2021. 15:04

Ines super za malu 😊
    Moja se isto podize nonstop (tvoja je starija naravno pa ne radim usporedbu nego komentiram samo) i ponekad joj samo promijenim polozaj na rukama ali trudi se ona i samo se dize i dize, znaci tesko ju je spriječiti 😂
    Moja ima 7250g i 67 je visoka 😂😂, ne znam na koga 😂 a jos joj 4 mj nisu, a energicna je i aktivna turbo, kao i mali od Ridje, a ja ti isto samo dojim i dojiti cu jos par mj bez icega drugog. 
    Nisam ni ja skroz za struku. ZASTO. Eto zato jer svaki doktor prica svoje. Moja pedica isto kaze nemojte ju ispravljati nonstop to vam je sve normalno. Da odem nekome drugome reci ce ni slucajno nemojte tako nego ovako.. bla bla.
    Znam kako mi je bilo na pocetku s dojenjem. Patronaznoj bi bila zabranila dolazak. Zena mi je vagala dijete svaki dan i sr... da se ne mogu lijepo izraziti (a ni nisam se) da je sad 20g premalo, a 50 previse, dok ja jednostavno nisam poludjela. POLUDJELA doslovce u na nju i na bolnicu, dohranu i sve ostalo sta ja nisam mogla kombinirati. 20 g dijete popisa, halo, nije to omjer i ne treba zbog 20g ostavljati sve sta radis i dohranjivati. To je bilo prvi put sta je mene struka razočarala.
    Ja sam rekla dojiti cu i tocka bez iceg drugog i curka je super.
    Znate cure da sam se svaki dan jadala oko toga. I eto napravila po svojem i uspjela 😊
    Doktore postujem, postujem njihovo misljenje i drzim ga se, a ponekad dodam i malo svojeg 🤭

• NeverEver
    11. Rujan 2021. 15:39

Nego druga tema, meni se cice vracaju u normalu 🙊🙊🙊 2 mj nakon prestanka dojenja. Tak da samo strpljenja drage zene 😘😘

Lonmi
    11. Rujan 2021. 16:06

NeverEver

Nego druga tema, meni se cice vracaju u normalu 🙊🙊🙊 2 mj nakon prestanka dojenja. Tak da samo strpljenja drage zene 😘😘

Uffff svaka cast. Ako cu dojiti godinu dana, a tako planiram mislim da cu imati 2 posusene sljive 😂
    I sad nakon skoro 4 mj dojenja se vidi da su malo "pale" 🤭😂

• NeverEver
    11. Rujan 2021. 16:26

Lonmi

NeverEver

Uffff svaka cast. Ako cu dojiti godinu dana, a tako planiram mislim da cu imati 2 posusene sljive 😂
    I sad nakon skoro 4 mj dojenja se vidi da su malo "pale" 🤭😂

To ti je kod mene izgledalo tocno kak je moja gin rekla, koristena vrecica od caja 😂 nije jos skoz kak je bilo al nekih 80% vec je i skuzim razliku bas. 

Emmie
    11. Rujan 2021. 20:00

NeverEver, nadajmo se da su takvi što krše zakon iznimka a ne pravilo⚘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.