NeverEver, u pravu si. I jednoj i drugoj govorim da ih volim jako često. Jednom sam rekla i bratu da ga volim, a on me nazvao istog trena i počeo ispitivati zašto sam mu to rekla, valjda mislio jadnik da sam pred smrt😆.
.
I moja velika kćer je otišla od nas i to na drugi kontinent. Da mi je lako, nije, ali prihvatam to. To što je otišla mi pokazuje da je hrabra, sposobna, nezavisna, da ima svoju viziju za život, svoje ciljeve itd. Da mora biti sa mnom čitav život jer ne može biti samostalna, eh to je tuga.
.
AnaAn super za malenog! Jupiiiiii! Počele su dobre vijesti!
Kosa - ajme koliko mi kose otpadne dok se okupam i osusim kosu 😱😱😱 znaci prvo u kadi vidim, pa na cetki, pa po podu, ma uzas, stvarno nije nikad tako 😔 moram se ići sisati jer mi je stvarno duga kosa, možda onda bude manje otpadala 🤷♀️
Plavo oko usana - mislim da je netko ovdje pisao o tome. Mojoj kada place, u zadnje vrijeme, zna poplaviti oko usana. Ne znam sta bi moglo biti uzrok ali zapisati ću pa pitati ped na sljed pregledu. Ako itko ima iskustva po tom pitanju, pliz recite.
Osobna - danas sam ju vodila slikati za osobnu, odradila je to ko velika, teta koja ju je slikala je bila oduševljena. Ali je zato otplakala dok smo čekale tatu. Na policiji smo čekali sat vremena, malo je odspavala, ostatak zabavljala sve oko sebe. Al ne do Bog da nas netko pita jel hoćemo preko reda 🙄 ugl zadovoljna sam kako smo to odradile. Na slici mi izgleda ko mali dečkić 🤣🤣🤣
Cure kakvi su vasi stavovi u vezi cjepiva protiv rota virusa i jeste cjepile svoje bebace?
Mi obavili prvi pregled, ima 4150g i 55cm. Raste mis mali 😁💪💪 sve ostalo je normalno, sve u redu kak treba bit ❤️
MissGraz - za soor znam(imala je moja curka..davno prije 8g 😅) i mazala sam joj unutra po ustima sa prstom i onda stavila jos tog rojazola na kompresicu i strugala jezik..znaci mora se sastrugat ..kak ce inace proc te gljivice...i tak par dana i proslo je.
Željezo- ja pijem od solgara(non constipating) i pila sam ga kroz trudnocu. Ne zatvara..pijem u kombinaciji sa vitaminom c,pijem i nagnezij i kalcij dodatno jos.(ne zelim ostat bez zubica i da mi zglobovi pucketaju ko u stare babe 🤭) dojenje zahtjeva pojacan unos tih vitamina i drzim se toga...istopila bi imunitet inace i opet sranja.
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Meni je kosa otpala kad vama nikome nije 😂 dok sam bila 5 mj trudna pa se nadam da sad nece, 11 tjedana od poroda mi je sad. Stigne 🙄
Zlatna faza - moj mali je ludnica. Vec tjednima, imali smo samo 2 dana vise nosenja al inace spava, papa, smije se i tako u krug. Po noci se budimo jednom. Voljela bih jedino da imam vise mlijeka ali eto, nasa zlatna faza traje i cekamo regresiju sna i zubice jer ga ocito svrbi, grize umjesto da sise dude i prste.
Ruzice i Kety - zasto vi pijete zeljezo?
.
Mame koje daju svoje ili adaptirano mlijeko na bocicu, koliko dnevno sveukupno dijete pojede?
Moja je jela oko 8 obroka dnevno po 120 ml. To po danu bude svaka otprilike 2 h. Sveukupno 900-1000 ml.
Sad bih to prorijedila pa dajem vise po obroku. Tek uvodim tu vecu kolicinu pa se mislim koliko ona zapravo treba pojesti hehe
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Jagodice nikako da odgovorim. Kaj se tice ispadanja kose, samponi koji imaju ricinusovo ulje,arganovo, kokos.. Keratinski samponi, samponi od cesnjaka.. onda imas od garniera badem i ricinusovo ulje sampon.. sve to moze pomoci, opet ne odgovara svakom isti sampon i ne moze se sprijeciti opadanje kose,ali svakako se moze potaknuti rast mlade i nove kose..
.
Stvarno vrijeme leti ko ludo🥺 mi budemo zacas dva mjeseca,kud prije🥺🥺🥺🤗🤗
Cure kakvi su vasi stavovi u vezi cjepiva protiv rota virusa i jeste cjepile svoje bebace?
Mi obavili prvi pregled, ima 4150g i 55cm. Raste mis mali 😁💪💪 sve ostalo je normalno, sve u redu kak treba bit ❤️
Meni pedijatrica nije ni spomenula to😅 mi idemo samo na redovno cjepljenje 12.8
Dobro jutro mame drage ❤️,
Elladanse; Trenutno ga ne pijem, ali sam ga dosta dugo pila radi anemije nakon poroda, inu trudnoci sam bila anemična...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji