Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eleonora
    04. Srpanj 2021. 05:18

Imam bolnu kvrgu na sisi Kaj da radim? Masaža dakle. Topli oblozi. Jel još kaj mogu? 

• eleonora
    04. Srpanj 2021. 06:24

Ne znam da li je glupa ideja da dojim bebu samo na toj sisi a drugu izdajam?

• ružica
    04. Srpanj 2021. 07:19

Dobro jutro drage mame❤️,

Bruna, hvala na pitanju! Dobro smo, zadnjih 7 dana je mali stvarno ok, place kad je gladan i umoran, ono obveza miljun ali sve je lakše kad toliko ne plače.
    Elladanse, isli smo u veći stan, jako smo voljeli naš bivši stan, ali smo
    Morali radi malenog...
    Mame, Prijavljujem sumnju na regresiju.
    Zasnjih 7 dana amo ne i dulje se budi po noći oko 3 i ne zaspe baš odma, i također i dalje užasno nemirno spava.
    Također, plače samo onaj dio dok boca ne bude gotova, je li to to? Za tjedan dana punimo 4 mjeseca.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Jagodica125
    04. Srpanj 2021. 09:55

mom_of_4

A da se jedva cekam sredit našminkati,otići na pramenove,vratiti extenzije trepavica,kose,nokte ..sta je neko reka vratit svoj zivot koji mi klizi iz ruku 🥴😂🙈🙈😂 daaaa jedva cekam … gust svi legnu tata ih cuva mama se sredi namirise(jer trenutno smrdi po mliku) u auto i s prijama riva,pice,vecera sta god samo nek me nema doma aaaaaa veseli me i to samo nek dodeeee u mojih pet min ..
    Opet pisem dnevnik,moje zelje moji snovi🤔

Ajme mom, to i ja jedva cekam😭🤣 ali da, opcenito kad ja luuuudim i mislim puknut cu ko' kokica, se sjetim vas mamica kaj imate vise djece, moj naklon od poda, superžene 🦸‍♀️
    .
    Ja danas mogla malo odspavati, citaj od 4-6, onda od 6 do 8 jer je dragi s malim borio borbu🤣 on sad otisao u stan farbat, ja malog zanunala da malo odpajki i idem stavit ves prat, turu za turom. Kavu sam popila, umila se, spremna za nove izazove💃
    .
    Selimo se krajem 8.mjeseca, ako sve bude po planu i rasporedu 🗓🏡👨‍👩‍👦🙏
    .
    Uzivajte u vikendu 🧡

• julesica
    04. Srpanj 2021. 09:57

Moj kao da zna da je nedjelja i da je vrijeme kišno. Spavao od 21 do pola 9 ujutro uz dva papanja. Osjećam se naspavano 😊😊
    Zelim svima lijepu nedjelju 

Lonmi
    04. Srpanj 2021. 10:20

Mom hvala ti 😊
    Pobrisem i ja, ali ocito se nakupilo kroz dan ili mi je mozda i ostalo mokro, trudim se ali ona se bas mrzi brisati 😂😂
    Cim sam jucer to skuzila i krenula oprati poludjela je u kadici pa sam na trenutak pomislila da joj je to koza i da ju boli 🤦‍♂️
    Sudocrem nemam, namazala sam s jgl, jel Sudocrem bolji za takva podrucja? 

kety992
    04. Srpanj 2021. 10:57

eleonora

Imam bolnu kvrgu na sisiKaj da radim? Masaža dakle. Topli oblozi. Jel još kaj mogu?

Vjerojatno vec jesi..ali da...masaza,topli oblozi...stavis bebu da povuce kolko god moze i onda kratko hladan oblog...beba ce ti najbolje izvuc tu kvrgu...i slobodno dojis. Pripazis dan dva da ju na vrijeme isprazni i po potrebi stavis topli oblog prije podoja da bolje otpuste ti kanalici.nadam se da ti je vec bolje 💗

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

kety992
    04. Srpanj 2021. 10:59

Lonmi

Mom hvala ti 😊
    Pobrisem i ja, ali ocito se nakupilo kroz dan ili mi je mozda i ostalo mokro, trudim se ali ona se bas mrzi brisati 😂😂
    Cim sam jucer to skuzila i krenula oprati poludjela je u kadici pa sam na trenutak pomislila da joj je to koza i da ju boli 🤦‍♂️
    Sudocrem nemam, namazala sam s jgl, jel Sudocrem bolji za takva podrucja?

Nebi mazala sa jgl to ispod pazuha. To ti se napravi kad se znoje i ak ne pobrises nakon kupanja dobro. Znaci posusit jako dobro sve pregibe i ako mislis da joj se upalilo namazat bepanthenom kremicom ili masti. Nebi sa sudocremom

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Girl1234
    04. Srpanj 2021. 12:48

Dobar dan, mame. Mi smo stigli na more. Uživajte u vikendu 🥰

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• thera
    04. Srpanj 2021. 13:06

Girl,uzivajte i javljaj kako je i kaj nas ceka😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.