Imam bolnu kvrgu na sisi Kaj da radim? Masaža dakle. Topli oblozi. Jel još kaj mogu?
Ne znam da li je glupa ideja da dojim bebu samo na toj sisi a drugu izdajam?
Dobro jutro drage mame❤️,
Bruna, hvala na pitanju! Dobro smo, zadnjih 7 dana je mali stvarno ok, place kad je gladan i umoran, ono obveza miljun ali sve je lakše kad toliko ne plače.
Elladanse, isli smo u veći stan, jako smo voljeli naš bivši stan, ali smo
Morali radi malenog...
Mame, Prijavljujem sumnju na regresiju.
Zasnjih 7 dana amo ne i dulje se budi po noći oko 3 i ne zaspe baš odma, i također i dalje užasno nemirno spava.
Također, plače samo onaj dio dok boca ne bude gotova, je li to to? Za tjedan dana punimo 4 mjeseca.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
A da se jedva cekam sredit našminkati,otići na pramenove,vratiti extenzije trepavica,kose,nokte ..sta je neko reka vratit svoj zivot koji mi klizi iz ruku 🥴😂🙈🙈😂 daaaa jedva cekam … gust svi legnu tata ih cuva mama se sredi namirise(jer trenutno smrdi po mliku) u auto i s prijama riva,pice,vecera sta god samo nek me nema doma aaaaaa veseli me i to samo nek dodeeee u mojih pet min ..
Opet pisem dnevnik,moje zelje moji snovi🤔
Ajme mom, to i ja jedva cekam😭🤣 ali da, opcenito kad ja luuuudim i mislim puknut cu ko' kokica, se sjetim vas mamica kaj imate vise djece, moj naklon od poda, superžene 🦸♀️
.
Ja danas mogla malo odspavati, citaj od 4-6, onda od 6 do 8 jer je dragi s malim borio borbu🤣 on sad otisao u stan farbat, ja malog zanunala da malo odpajki i idem stavit ves prat, turu za turom. Kavu sam popila, umila se, spremna za nove izazove💃
.
Selimo se krajem 8.mjeseca, ako sve bude po planu i rasporedu 🗓🏡👨👩👦🙏
.
Uzivajte u vikendu 🧡
Moj kao da zna da je nedjelja i da je vrijeme kišno. Spavao od 21 do pola 9 ujutro uz dva papanja. Osjećam se naspavano 😊😊
Zelim svima lijepu nedjelju
Mom hvala ti 😊
Pobrisem i ja, ali ocito se nakupilo kroz dan ili mi je mozda i ostalo mokro, trudim se ali ona se bas mrzi brisati 😂😂
Cim sam jucer to skuzila i krenula oprati poludjela je u kadici pa sam na trenutak pomislila da joj je to koza i da ju boli 🤦♂️
Sudocrem nemam, namazala sam s jgl, jel Sudocrem bolji za takva podrucja?
Imam bolnu kvrgu na sisiKaj da radim? Masaža dakle. Topli oblozi. Jel još kaj mogu?
Vjerojatno vec jesi..ali da...masaza,topli oblozi...stavis bebu da povuce kolko god moze i onda kratko hladan oblog...beba ce ti najbolje izvuc tu kvrgu...i slobodno dojis. Pripazis dan dva da ju na vrijeme isprazni i po potrebi stavis topli oblog prije podoja da bolje otpuste ti kanalici.nadam se da ti je vec bolje 💗
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Mom hvala ti 😊
Pobrisem i ja, ali ocito se nakupilo kroz dan ili mi je mozda i ostalo mokro, trudim se ali ona se bas mrzi brisati 😂😂
Cim sam jucer to skuzila i krenula oprati poludjela je u kadici pa sam na trenutak pomislila da joj je to koza i da ju boli 🤦♂️
Sudocrem nemam, namazala sam s jgl, jel Sudocrem bolji za takva podrucja?
Nebi mazala sa jgl to ispod pazuha. To ti se napravi kad se znoje i ak ne pobrises nakon kupanja dobro. Znaci posusit jako dobro sve pregibe i ako mislis da joj se upalilo namazat bepanthenom kremicom ili masti. Nebi sa sudocremom
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Dobar dan, mame. Mi smo stigli na more. Uživajte u vikendu 🥰
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji