Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    01. Srpanj 2021. 20:20

Cure, kad su vasi malisani dobili cjepivo ovo sa 2 mj.
    Mi pedijatru idemo tek 29.07.,vec ce ona biti 2 i pol mj, a ova o cjepivu ni rijeci nije spomenula.
    Bas mi treba taman pred more u 8 mj da mi tamo ima nuspojave.

🌺Principessa🌺
    01. Srpanj 2021. 21:36

Lonmi

Mi pedijatru idemo tek 29.07.,vec ce ona biti 2 i pol mj, a ova o cjepivu ni rijeci nije spomenula.

Moja ce imat 3mj dok dok idemo na pikicu..

• NeverEver

Lonmi

Mi na pregledu s tocno 2 mj.
    Rotu cemo primit s 3 i onda opet s 4 i sa 4 dobivamo 2.rundu -koka. 
    .
    Miss super da je sve j redu :) Mala napreduje :)
    .
    Moj mali si sam drzi bocicu dok papa 😂 

• eleonora

Imam jedan problem i izluditi ću evo. Ima li itko ikakav savjet?
    Živim na selu i moji roditelji imaju kokoši. Nedavno su skužili da te kokoši imaju tekuti. Danas sam skužila da je vjerojatno mačka dofurala u kuću te tekuti. Našla sam ih pr na sebi i šta je najgore na dvomjesečnoj bebi.
    Šta da radim? Kako da se ja riješim te gamadi?
    Moji ih pokušavaju riješiti sa kokoši iako bi ja najradije kokoši riješila. Mački sam mislila kupiti frontline i ne puštati ju u kuću neko vrijeme. Ali kako da kuću riješim??

• Tea2807
    01. Srpanj 2021. 21:42

eleonora

Živim na selu i moji roditelji imaju kokoši. Nedavno su skužili da te kokoši imaju tekuti. Danas sam skužila da je vjerojatno mačka dofurala u kuću te tekuti. Našla sam ih pr na sebi i šta je najgore na dvomjesečnoj bebi.
    Moji ih pokušavaju riješiti sa kokoši iako bi ja najradije kokoši riješila. Mački sam mislila kupiti frontline i ne puštati ju u kuću neko vrijeme. Ali kako da kuću riješim??

Biokil, bezopasan je za ljude i zivotinje (macka/pas). Cijena je oko 40kn, ima i u dm za kupit. U spreju je pa mozes naspricat i kauc, zastore, ugl sve. Ja se jedino s njim rjesila buha koje je macka imala

• NeverEver
    01. Srpanj 2021. 21:59

Moj mali mornar spava 
    https://ibb.co/4Z9p515
    .
    Dakle pms + njegovo glasno smijanje dok spava = more suza. Drzim ga i cijeli se trese od smijeha a spava. Na glas i jako. Bili smo u kauflandu, sve je gledao, pa u setnji, igrali smo se, dobio je cicu+bocicu i nismo dosli do kupanja, okece su se sklapale i drzim ga, zaspe i krene smijeh 😂 Uglavnom.. osjecam se kao da bi mogla preplivati ocean. Biti mama je hard work i magic istovremeno. Laku noc svima 😘

Valkris
    01. Srpanj 2021. 22:17

Za dohranu sam se vodila po ovoj tablici, krenuli smo sa 5.5 mjeseci, mali danas jede sve. Svaku namirnicu uvodili u jutarnjem obroku po 3 dana: (kasnije po dva) :
    https://ibb.co/9shs5Tf
    Komentari: ah.. Drzi se AnaAn i druge cure.. Znam kako vam je.. Sada s drugim djetetom ih nema bas, ali s prvim su me izludivali... 

mom_of_4
    01. Srpanj 2021. 22:35

Lonmi mi smo naruceni u 8 mj jer je ped na godisnjem Al ja cu svakako odgoditi cjepivo do jeseni ne pada mi na pamet cijepit dite po ovim vrućinama ..ima vremena na jesen ce se cijepiti...sad ne..

Emmie
    01. Srpanj 2021. 23:21

Komentari rodbine - mi smo imali minimalne komentare tipa " To je zato jer ste je naučili na ruke".
    Meni je divota što se malena osjeća sigurno i opušteno kad je držimo, što voli da sve gleda i upija tako sa visine, a i ja se osjećam divno kad je ona blizu mene. Ovo traženje da je uzmemo u ruke neće još dugo potrajati, pa uživamo u svakom trenutku.
    .
    AnaAn, ti komentari koje ti je uputila mama bi mene rasplakali. Možda je tvoja mama imala dobre namjere, ali nije ispalo tako. Ti si divna mama, i mnogo toga si prošla od samog početka trudnoće. Budi ponosna na sebe!❤🥰
    .
    NeverEver, žao mi je zbog manjka mlijeka. 10 dana smanjene količine mlijeka je stvarno predugo i nije fer ☹.
    Ja se bojim da će mi se još više smanjiti poslije slijedeće mjesečnice.
    .
    Vrućine  - kod nas nula bodova. Juče je malena bila u laganijem zimskom odjelcu i kapi!  
    https://ibb.co/Rp4kB1T
    .
    MissGraz kako je kod tebe što se tiče količine mlijeka?
    .

• avama
    01. Srpanj 2021. 23:24

eleonora

Znam kad koke  mojih roditelja imaju tekuti, spricaju ih nekim tekucinom (dobe kod veterinara), i obabezno se moraju tusirati i kosu oprati,nakon ulaska kod njih. 
    A kucu probaj sa biokilom (ali ne znam da li djeluje na to) samo nemoj blizu bebe. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI