Koji dan😱 nocas se u 03h35 probudila da napravim flasicu i cula da je nesto dolje u prizemlju lupilo. Idem pogledat, nadjem starog pradjedu bez svijesti u lokvi krvi (sada je dobro, bio na hitnoj, otpustili ga doma). Malisa ili je u skoku ili tko zna kaj, papamo 150ml svaka 2 sata!😱😱😱 trebali bi svaka 4, ali ne mogu ga cure moje nikako primirit osim flasicom. Pokusam s igrom, pjevanjem, nosenjem, ne, kao da stopa vrijeme hops pocne plakat i samo flasa pomaze.
.
K tome sam umorna i neispavana, mali je od 5 budan, dragi na poslu, uspijela ga na jedvite jade zanunat kad odjednom nas pas zalaje jako, kreštavo, naravno mali se trzne, probudi i vristiiiiiiii. Tako samo ljuta i osijecam se bespomocno.
.
K tome sam gladna, sad sam da se resetiram oprala kosu, naravno, odvod pun vlasi, ima hrpetinu vesa za oprat i osusit, dragi je na poslu i kasnije ide u stan radit😔
.
Tako bi htjela malo izaci u drustvo, stalno sam s malim od jutra do sutra. Svi pitaju hrpetinu pitanja koja se odnose na malog - jel jeo/kakao/kad mora jest, dan se sastoji od niza "zadataka: - s malim na trbuh/na loptu za jacanje lednih misica, kontrasne slikovnice za razvoj vida, setnja, kupanje, ne previse u njihaljku, vise na ruke, osijecam se kao na nekom natjecanju gdje ce me se svi odrec jednom kad kazem "mali ima temp", jer sam zakazala kao majka...stalno govorim baby jezikom i tepam i zazeljela sam se odraslog drustva i komunikacije. Volim ga vise nego ista na svijetu, ali da, danas mi se ono bas povraca na spomen Ježurke Ježic.
.
Sorkac cure na jadikovki, ali moram🧡
.
Ne zelim svoj "stari zivot" nazad gdje sam bila zaokupljena samom sobom all day, everyday. Isla sam na satove suvremenog plesa i puzala po podu jer je zadatak tog sata bio otkriti "iskonsku sebe", provela sam vikende radeci spa tretmane, citavo posijepodne yogirala, isla sama u muzeje i kazalista, nacitala se knjiga, isla na radionice slikanja prstima, molim te lijepo🙄.. ne zelim opet to natrag, jer me prosla ta faza. Zelim samo reci da ne volim i ne snalazim se u svakoj fazi majcinstva...🥺
.
Nadam se da ste sve dobro👭
AnaAn…da, iskazivanje roditeljske ljubavi na naš način. Meni moja mama nikada nije rekla da me voli, niti sam ja njoj, niti bih ja to mogla preustiti. Bar ne na našem jeziku. Ali znam da me voli, i ona zna da ja nju volim. Ali to se izgleda ne govori.🤷🏻♀️
.
Ni mi ne govorimo (niti smo govorili, zadnje sta se sjecam je bilo dok sam bila mala kad su me drugi pitali koga vise volis mamu ili tatu haha). Al ozato cu svoje dijete to nauciti.
Ppzz cure nadam.se da ste sve dobro...ne stignem.se puno javljati...znala sam da ce to tako biti nakon poroda...jeste li bile naapregledu..ja bih htjela u more ali bi prije obavila pregled?
moj malisa super...evo za par dana punimo dva mjeseca i sad smo na 5800gr..samo dojenje..
lijwp pozdrav svima..kad stignem skicnut cu malo ali ni blizu ne stignem ko u trudnoci..
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Jagodica, i hear you sista. Btw ima neki badass skok s 3 mj.navodno, mozda je to u kombinaciji s tvojom nervozom. Bit ce sve ok zeno, znas to. Kad se selite?
.
Ellendans super da imas pomoc i jos vise super da tebi tako odgovara. Ja sam bila sva jadna dok je jednom plakao i smirio se kod muza a ne mene 😂 Za mene nebi bilo da mu je baka draza od mene jer ga cuva ali totalno te kuzim za posao i mozes glavu posvetit u potpunisti poslu dok znas da je dijete s nekim koga voli i kod koga mu je ugodno. Ja cu umrijet dok krenem na posao.
.
Ja cu imat divna misicava ledja, moj mali od dva mjeseca i 3 tjedna ima 65cm i 7300g i voli da ga nosim i ja ga volim nosiiiiit! ☺
Jagodice,sve je to normalno,ne brini. Svi imamo takve faze,ali isto tako znas da je samo faza i da ce proci❤️
Mi smo ga jucer ostavili na sat vremena baki i otisli na brzinski rucak. Osjecala sam se ko tinejderka koja je prvi puta izasla van😂 Bas mi je falilo to. Jos kad se uspijem opustiti i ne gledati tih sat vremena u mob,bit cu na konju😅
Nas je jucer prespavao cijeli dan,bas je bio dobar. Toliko da se dragi zabrinuo da mu nije nesto. Danas opet suprotno,upravo smo ga vozili u kolicima dva sata u namjeri da ga uspavamo ali nije uspjelo😅
NevaEva,moj ga prati u stopu😊 Mislim da smo blizu 7 kila. I dalje obozava papati,sta cu mu ja. Bit ce veliki decko a mama ce imati misice koje nikad do sad nije imala😂
Jagodice stvarno jeste nekad lakse dati bocu. Nakon boce moja je mirna neko vrijeme. Ja htjela da smanjim broj hranjenja da ne bude svaka 2 h i danas mi opet ispade isto na kraju. Ko je vidio bebu kontrolirati 😂.
.
Moja je pocela voljeti nosanje.
Nevaeva da vidis kako se zbuni ponekad. Jucer je kao pocela kmeciti da je gladna i jadna ona ne zna koga ce gledati, pa gleda u mene pa u baku i sve tako ha ha.
Ja je zezam ko ti je mama. Eh baka je jako umiljata i ima zivaca za nju. Prva joj je unuka tako da je bas voli, a i inace bi sve ucinila za mene ili nju. Tako da ja nisam upoznata sa kritikama sa njene strane. No zato je svekrva ponekad u akciji sa komentarima sta treba i kako treba.
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Hej hej ne stignem bas biti aktivna kao prije ali vidim nisam jedina 🙉 sta cemo tako nam je za sada..fali mi ono nase od prije...sta je bilo na pregledu,simptom ovaj i onaj bla bla bas mi fali 🤭
Ugl da vas utješim pa kad pomislite da vam je pretesko i da je kraj s strpljenjem snagom itd sitite se mene..
Npr sinoc moja ritica 4 god temp 38,2 skidaj tuširaj spasavaj dezuraj,istodobno Piu drzim da podrigne uspavam je perem pod i sakupljam po kuci sve sta nisam stigla od vesa jer su se tuširali svi pa moram paliti perilicu do zdjelica od vecere tj cokolina i pahuljica ..legnem u 2 Pia me budi u 4 do 6 zaspem napokon oko 7-9 i ustaj sineee majka zove,ustaj sine zora jeeee😂😂😂😂 rucak ,roba na susenje,spremam starije na more Piu hranim presvlačim,ritu tiran da jede da pije jer ionako nije tip za jest posebno kad je boli....luda ko kupus neznam jesam posla il dosla..aha da imam muza Al mrzim crtat,ne volim aljkavost i usporenost,neke stvari koje su pod obavezno i normalne da ja moram govorit Aj napravi itd pa bolje mu je da ga nema .cast izuzecima Al generalno muski su za nista...tako ja svoga uputim u spizu dok ja sve obavim jer me iritira pojavom samom dok kruzi oko mene a nezna sta da cini..on bi pomoga da se razumimo al sam ja specifična 😂😂😂😂😂🙉🙈tako Daa s jednim ditetom ste na konju virujte mi.jednom me neko pita koja je razlika 1-2-3 ..realno shvatis tek kad imas vise dice da je 1 ko nijedno u smislu obaveze i to..Aj 2 guras ok nek se igraju itd 3-4 jebo te led momcad Ahhaahahha
Stanem nekad i kazem pa Jbte koliko vas je ... samo cujem mama gladan sam mama otusiraj me mama mogu vani mama mama mama mama miljon puta tatu jedino zovu kad treba pitati “tata Di je mama?”
Al na kraju dana legnem u krevet prikrstim se i kazem Boze hvala Ti na svemu neka smo svi zivi i zdravi sve drugo ce proc...
E i za cas ce sve ovo biti LANI zato uzivajte u svakom trenutku 🙏🏻
A da se jedva cekam sredit našminkati,otići na pramenove,vratiti extenzije trepavica,kose,nokte ..sta je neko reka vratit svoj zivot koji mi klizi iz ruku 🥴😂🙈🙈😂 daaaa jedva cekam ... gust svi legnu tata ih cuva mama se sredi namirise(jer trenutno smrdi po mliku) u auto i s prijama riva,pice,vecera sta god samo nek me nema doma aaaaaa veseli me i to samo nek dodeeee u mojih pet min ..
Opet pisem dnevnik,moje zelje moji snovi🤔
Mame, ispod pazuhe bebe, na pregibima, nakuplja se neki bijeli sloj necega. Pretpostavljam da je to znoj i prljavština. Kupamo ju svaki dan i brisem pregibe, ali ocito se nakupi ili ne pobrisem dobro jer se opire. Sta bi to bilo i cime tretirati, samo oprati i osusiti ili staviti neku kremicu tu kasnije?
Lonmi okupati posušiti i ako je pocrvenilo tanki sloj sudocrema prode odmah najbitnije je dobro posušiti nakon kupanja i dobro oprati ja sve pregibe dobro prođem vodom i kad je brisem bas pazim
Sortiraj odgovore
Najstariji