Cure koje ste dobile mengu,ide li sljedeca redovito nakon cca 28 dana ili treba vremena da se ciklus sredi? Skuzila sam da bi sljedecu morala dobiti taman sljedeci tjedan kad idemo na more😢 Ponijet cu tampone i okupat se barem malo,preskidat se cim izadjem i sve to jer u 8.mjesecu pitanje koliko cu ‘vidjet’ mora kad budemo isli sami s njim
Thera meni na minutu 🙄🙄
Al kad sam citala o tome sam vidjela da moze varirat i po trajanju u jacini i duljini ciklusa.
Meni je druga menga došla nakon 18 dana ali to smo se gin i ja slozile da je zbog stresa. Sad ova treća je došla nakon 33 dana, znaci malo mi je kasnila jer inače dolaze 28-31 dan.
Ali čitala sam da treba vrijeme da se ciklus ustabili, tako da je meni gin rekla da dok god se imalo izdajam da će ciklus vjer biti drugačiji nego sam navikla.
A što se tiče jačine - prve dvije menge su bile slabije od uobičajenih, ali zato ova treća sad sve nadoknađuje.. jučer sam popila brufen da malo smirim krvarenje 😒
Emmie, cini mi se da se mlijeko nije smanjilo.
.
Soor / izgleda da ga imamo. Posto je pocela trpati igracke i ruke cesto u usta, cini mi se da smo dobili soor ili ti ga mljecac. Zasto to mislim? Ne skida se gazicom. Poludit cu. Na bradavicama nemam nista. Pocela sam sa rojazolom. Je li to netko imao i kako ste tretirali i koliko dugo je trebalo da prodje?
.
Nakon cjepiva - sinoc temperatura 38, dva puta davali Lupocet. Sad vise nema temp. Ali je ubodno mjesto na obe noge dosta nateceno. Stavljam frescopad. Kad prodje otok? Je li cija beba to imala?
.
Zeljezo - jucer mi je pedica komentirala da sam najmrsavija i najblijedja mama od njenih beba i da bi bilo dobro da krenem sa zeljezom ili magnezijem. Zeljeza me strah zbog stolice, i moje i njene. Pije li neka od vas dojilja i imate li problema s kakanjem?
.
Ajme sto muka, glava mi puca. Samo da joj sve to prodje. Tako mi je tesko gledati da se s necim muci iako je ona stvarno vesela i brbljava i ne bi se reklo da joj je nesto, ali eto… najradije bi da mi je muz doma da nisam sama s njom.
Da mi je netko rekao da cu bit ovoliko osjetljiva i kenjkava na nju, ne bi vjerovala.
Mame,moja curka se jutros vec dvaput prebacila s boka na busu dok spava, ja dodem u sobu u provjeru i naravno pretrnem jer je na busi, uvijek je na boku ili se prebaci na leda. Vratim ju na bok,odem popit kavu, vratim se, ona oept na busi, pa covjece. Jos nema ni dva mjeseca,a izvidi vratolomije u kimbicu, sva sreca pa spava u gnijezdu pa ne moze po kimbicu se okretat
Isto sam nešto pročitala kao da se može špricati i po odjeći i onda opet ono - spriječiti dodir sa kožom. Mislim kak?
Moze se po svem naspricat, pa pricekaj 5-10 min da on ispari i da se posusi. Ovo kod veterinara je neopitroid koji se mjesa sa vodom. Pitaj pa nazovi sta je efektivnije za tekute.
Nama veterinar da beku tekucino koju jos razrijedimi s vodom. Ne znam kak se zive, nije pitroid
Thera mene bas zanima kaj bude druga menga, pise mi jos 12 dana kao.. ja bi da dode na vrijeme , da ne kasni😅 jer ako zakasni, iduci mjesec me bude uhvatila dok imamo krstenje i vjencanje a to mi se neeeda🥴🥴🥴😣😣
Nocas udem na forum i procitam o tekutima, kad me pocelo svee svrbit ja vam to nemrem opisat🥴 uzaas hahah ko me tjerao na forum dok hranim malu😅 nadam se da cete se brzo toga rjesiti,sama ta pomisao je jojjj..
Ja se uvijek brinem da moji peseki nemaju buhece,a nemaju ih di ni dobit jer se ne druze s nikim i samo su u dvoristu..ali opet😣😣
Svaku noc sam u pripremnom stavu ako pesici krenu trudovi da joj budem babica opet,a ona nista🤣 a ja bi cim prije,tak da peseki odu do krstitka i vjencanja😅
AnaAn...da, iskazivanje roditeljske ljubavi na naš način. Meni moja mama nikada nije rekla da me voli, niti sam ja njoj, niti bih ja to mogla preustiti. Bar ne na našem jeziku. Ali znam da me voli, i ona zna da ja nju volim. Ali to se izgleda ne govori.🤷🏻♀️
.
Da li pazim na hranu? Dosada nisam toliko pazila, ali sam se neki dan najela karfiola i brokule, a malena je imala takve vjetrove da je to nevjerovatno🤭
.
MissGraz super što se mlijeko nije smanjilo. Ne treba ti još i to. Nadam se da će soor brzo otići. Nemam nekog iskustva sa tim🤷🏻♀️.
.
Bebanomoje, i moja prespava 12-14 sati u komadu većinu dana. Ma milina! Uživaj!
.
MissGraz i ja mazem s rojazolom i sve je isto, jezik i dalje bijeli. Mislim pa takav joj je od rođenja, sta ja znam jel to išta proslo. Cistim ga i s gazicom natopljenom u kamilici i isto mislim da nist ne odlazi, a vec 2 tj taj rojazol mazem. Rekla mi je šefica nek s zlicicom ili drvenim stapicem struzem jezik, naravno da to nisam radila i koga god pitala svi su se zgrazali nad tim. Mojoj se to jace nakupi iza na kraju jezika, a tako duboko joj ne mogu s nicim pocistiti.
Ove sterilne gazice su cini mi se preglatke pa nist ni ne pokupe, morala bi nesto grublje uzeti.
Ugl nemam pojma kak dugo treba da prođe ni kak izgleda kad ga vise nema.
Sortiraj odgovore
Najstariji